acaba?

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar. ben de yaklaşık 7 aydır bebek bekleyen bir adayım. Bu ay için 11 ve 15. günlerde eşimle ilişkiye girdik. 15i de dündü. İlişkiden sonra ve bugün sabah birkaç damla kan geldi. İlerleyen saatlerde de kahverengiye döndü ve kesildi. Şimdi kafam karışık acaba bir rahatsızlık belirtisi mi - ki doktora gittim smear de dahil yaptırdım, çok şükür bir şeyim yok- yoksa hamilelik mi diye. Yani 11'inde gerçekleşmiş olabilir mi diye. Adetime daha var tahmin edersiniz ki ne yapmalıyım? Hem korku hem de anlamsız bir sevinç içindeyim. sanki bebeğim gelmiş gibi ama olmazsa bir de kötü bir şey çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Şimdiden sağ olun.

36 kisi okumus kimsenin fikri yok mu? Bir olumlu bir olumsuz dusunce kafam bulandi.

sat kaç ? adetine 1 hafta falan varsa yerleşme kanamasıdır muhtemelen

Evet beklemeli de zor işte o. Tam bu ay artık üstüne düşmeyeceğim kendi haline bırakacağım demiştim ki bu sefer de bu oldu.
Canim yerlesme kanamasi da olablr basima hc gelmddi blmyrm ama bi ihtimal beklemek en iyisi brazda dha bekle kan testi yaptir

Sat 28 bu arada. Sen hamişsin sanırım bir de yeni galiba sen yaşadın mı böyle şeyler başına gelenden öğrenmek istiyorum. İnşallah sarsalım kavuşursun bebeğine
sat kaç ? adetine 1 hafta falan varsa yerleşme kanamasıdır muhtemelen

Evet beklemeli de zor işte o. Tam bu ay artık üstüne düşmeyeceğim kendi haline bırakacağım demiştim ki bu sefer de bu oldu.

Cok iyi blirim o beklemek kadar kötü bisey yok ama sanrm baska caremiz de yk hep bisi çıkıyo

Sat 28 bu arada. Sen hamişsin sanırım bir de yeni galiba sen yaşadın mı böyle şeyler başına gelenden öğrenmek istiyorum. İnşallah sarsalım kavuşursun bebeğine

Amin cnm inşallah .. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim battan 4 gün önce oldu yerleşme kanaması .

ya yumurtlama kanamasi ya da iliski kaynakli vajina icindeki bir kilcal damar catladi. ondan olmus olabilir.

bende yumurtlama kanaması yada ilişki sonrası zedelenme olarak düşünüyorum.Yerleşme kanaması için erken bence.Bu kadar kısa sürede hamilelik belirtilerini ben yaşamadım ama herkesin farklı tabii.sen yinede dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…