Acaba ?

Evliyim :) sevgililik dönemimizde bana müdahaleleri olduğundan bende müdahele içindeydim asla izin vermiordum çünkü oda bana vermiyordu
Dha sonra evlendik :) ben izin vermye başladım ona takip edebilir beğenebilir :) ama hanımlarla canım cicim elli kollukonuşamaz ki bnların hepsini yapan bi arkadaş çevresi vardı
Yani sen kendine güven adamını elinde tut

Şu an görüştüğü arkadaşları bir zamanlar bizim arkadaşlığımızı bozamazsın bizden vazgeçmez diye yanılgıya dşmüşlerdi ama senelrce eşim ne aradı ne sordu ne gördü sadece ben izin vermeye başladığımda görüşmeye başladı ki :) Ben kendimi çoktan ispatlamıştım DD

kARIŞIK OLDUYSA ÜZGÜNÜMMM :)

Gerçekten çok güzel açıklamışsınız peki sevgililik döneminde müdahale etmese de karışır mıydınız? ve kızlı erkekli karışık bi grubun içinde olmasına,fotoğraf çekilmelerine vb. tavrınız ne olurdu?şimdi ne olur?

Son düzenleme:

Aynı dediğin gibiydi :) Sürekli arakadaşları sarmaş dolaş olan fotoğraflarını etiketleyp duruyordu ve biz o zaman sözlenmek üzereydik benim de erkek ekli arkadaşlarım vardı ama yüzlerini bile görmüyordum asla fotoğrafımda yoktu o fotoğrafları gördükçe çılgına dönüyordum :)
Geçmişi geçmişte bırakmasını bana tertemiz gelmezse bu işin artık olmayacağını söyledim
bi süre sonra karşıma değişmiş hatıyla kapanmış hesaplarıyla çıktı :) bende yoluma onunla devam ettim
Artık değil sarılmak yan yana fotoğrafı olamaz DD

Birak sosyal ağı telefon rehberinde bile bayan yok.bende böyle:) ndmek arkadaş ndmek begenmeler bunlar benim cinnet sebebim:)

Yok bizde öyle kısıtlamalar...
Toplu halde fotoğraf da çekilebilir,başka kızların fotoğraflarını da beğenebilir.
Biz kocaman insanlarız samimiyet sınırımızı biliriz.

bence gayet normal seninle beraber diye hiç kızlarla konuşmayacakmı bence çok sıkma

İşi gereği kadınlarla konuşacağı zaman ne yapıyor?
Sen mi onun adına konuşuyorsun?

Iş geregi tabiki kadınlarla konusuyor.oturupta şakalaşıp muhbbet edcek bir tip degl.
Siz neden kasıldınız bukadar.???
Üstelik ben tel rehberinde bayan yok dedm.işyerinde knuşmuyor demedimki

Iş geregi tabiki kadınlarla konusuyor.oturupta şakalaşıp muhbbet edcek bir tip degl.
Siz neden kasıldınız bukadar.???
Üstelik ben tel rehberinde bayan yok dedm.işyerinde knuşmuyor demedimki

Yok canım neden kasılayım ilginç geldi.
Meraktan soruyorum.
Cep telefonunda kadın yoksa araması gerekince ne yapıyor onu anlamadım...
Rahatsız olduysanız cevap vermek zorunda değilsiniz elbet.

Yok canım neden kasılayım ilginç geldi.
Meraktan soruyorum.
Cep telefonunda kadın yoksa araması gerekince ne yapıyor onu anlamadım...
Rahatsız olduysanız cevap vermek zorunda değilsiniz elbet.

Siz onun adınamı konuşuyorsunuz deyince böyle anladım.
Kadını neden arasın arayacak bi durum yok ki.

kapatın gitsin bu siteleri bu ne yaa boşu boşuna sinir bozucu

ayrıca o sizi kısıtlıyorsa size bilet çıkar sizde ona karışın
benmki bana izin vermeyince bende ona izin vermiyorum zaten ikimizinde böyle şeylerle uğraşacak vakti pek olmuyor açıkcası

ayrıca o sizi kısıtlıyorsa size bilet çıkar sizde ona karışın
benmki bana izin vermeyince bende ona izin vermiyorum zaten ikimizinde böyle şeylerle uğraşacak vakti pek olmuyor açıkcası

Maşallah diyelim size öyleyse :)
Ben daha kısıtlayıcıyım maalesef ya da zaten böyle şeyler yapmak içimden gelmediği için karşımdakinin karışmasına gerek kalmayınca öyle bir izlenimim oluyor

Yok bizde öyle kısıtlamalar...
Toplu halde fotoğraf da çekilebilir,başka kızların fotoğraflarını da beğenebilir.
Biz kocaman insanlarız samimiyet sınırımızı biliriz.

karşı taraf bunu yaptığında benim aklımdaki soru işareti direk NEDEN? oluyor
siz rahatsanız ne mutlu

bayan arkadaşlarını eklemesinde,gönderilerini beğenmesinde ne varki....ne olur yani öyle olursa..seni aldatma ihtimali mi artar..
canım yapcak adam herşekilde yapar...gönderileri filan beğenmeye bakmaz bu işler..hatta bundan zararda gelmez..yeterki insanın içinde olmasın

bence kendine güven ve bu durumuda hiç ipleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…