Merhabalar arkadaşlar :)
Bugünlerde sürekli kafamı kurcalayan bana rahat vermeyen bir konu var ve merak ediyorum bir tek ben mi?
Öyleyse çok üzüleceğimŞimdi konumuza geçelim:
Eşinizin/sevgilinizin/nişanlınızın sosyal medyada hanım arkadaşlarını eklemesini,takip etmesini,gönderilerine beğenide bulunmasını nasıl karşılıyorsunuz?
İlk cevabı ben vereyim önce ben sana yetmiyor muyum triplerine girip sonra ne yaparsan yap diyerek vicdan azabı yaşatıyorum
Bundan sonraki tercihlerimi internetten pek anlamayan adam yönünde kullanacağım
Peki sizlerin bu konuda görüşü nedir ?
Evliyim :) sevgililik dönemimizde bana müdahaleleri olduğundan bende müdahele içindeydim asla izin vermiordum çünkü oda bana vermiyordu
Dha sonra evlendik :) ben izin vermye başladım ona takip edebilir beğenebilir :) ama hanımlarla canım cicim elli kollukonuşamaz ki bnların hepsini yapan bi arkadaş çevresi vardı
Yani sen kendine güven adamını elinde tut
Şu an görüştüğü arkadaşları bir zamanlar bizim arkadaşlığımızı bozamazsın bizden vazgeçmez diye yanılgıya dşmüşlerdi ama senelrce eşim ne aradı ne sordu ne gördü sadece ben izin vermeye başladığımda görüşmeye başladı ki :) Ben kendimi çoktan ispatlamıştımDD
kARIŞIK OLDUYSA ÜZGÜNÜMMM :)
Gerçekten çok güzel açıklamışsınızpeki sevgililik döneminde müdahale etmese de karışır mıydınız? ve kızlı erkekli karışık bi grubun içinde olmasına,fotoğraf çekilmelerine vb. tavrınız ne olurdu?şimdi ne olur?
Birak sosyal ağı telefon rehberinde bile bayan yok.bende böyle:) ndmek arkadaş ndmek begenmeler bunlar benim cinnet sebebim:)
Birak sosyal ağı telefon rehberinde bile bayan yok.bende böyle:) ndmek arkadaş ndmek begenmeler bunlar benim cinnet sebebim:)
Gerçekten mi?
Çalışmıyor mu erkek arkadaşın?
bence gayet normal seninle beraber diye hiç kızlarla konuşmayacakmı bence çok sıkmaMerhabalar arkadaşlar :)
Bugünlerde sürekli kafamı kurcalayan bana rahat vermeyen bir konu var ve merak ediyorum bir tek ben mi?
Eşinizin/sevgilinizin/nişanlınızın sosyal medyada hanım arkadaşlarını eklemesini,takip etmesini,gönderilerine beğenide bulunmasını nasıl karşılıyorsunuz?
İlk cevabı ben vereyim önce ben sana yetmiyor muyum triplerine girip sonra ne yaparsan yap diyerek vicdan azabı yaşatıyorum
Valla bak.:)
Yoo çalışıyor da.
İşi gereği kadınlarla konuşacağı zaman ne yapıyor?
Sen mi onun adına konuşuyorsun?
Iş geregi tabiki kadınlarla konusuyor.oturupta şakalaşıp muhbbet edcek bir tip degl.
Siz neden kasıldınız bukadar.???
Üstelik ben tel rehberinde bayan yok dedm.işyerinde knuşmuyor demedimki
Yok canım neden kasılayım ilginç geldi.
Meraktan soruyorum.
Cep telefonunda kadın yoksa araması gerekince ne yapıyor onu anlamadım...
Rahatsız olduysanız cevap vermek zorunda değilsiniz elbet.
Siz onun adınamı konuşuyorsunuz deyince böyle anladım.
Kadını neden arasın arayacak bi durum yok ki.
Merhabalar arkadaşlar :)
ayrıca o sizi kısıtlıyorsa size bilet çıkar sizde ona karışın
benmki bana izin vermeyince bende ona izin vermiyorum zaten ikimizinde böyle şeylerle uğraşacak vakti pek olmuyor açıkcası
Yok bizde öyle kısıtlamalar...
Toplu halde fotoğraf da çekilebilir,başka kızların fotoğraflarını da beğenebilir.
Biz kocaman insanlarız samimiyet sınırımızı biliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?