- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
Sen o kafayi napican peki.ilkokulda turkce dersine beden ogretmenin mi giriyoduBu kafayla gidersen olur.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen o kafayi napican peki.ilkokulda turkce dersine beden ogretmenin mi giriyoduBu kafayla gidersen olur.![]()
Oyle mi..bilmiyordum
Nasil bi yontem peki bu adi ne ertesi gun hapinin krounma sekli yani.
Ertesi gün hapı seninki gibi bile isteye korunmasız ilişki sonrasından çok herhangi bir kaza olayından sonra kullanılır. Örneğin prezervatif yırtılması. Zira hormonları alt üst eden bir ilaç olduğundan senede 2 seferden fazla kullanılmamalıdır. Dolayısıyla doğum kontrol yöntemi değildir.Oyle mi..bilmiyordum
Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis
Oyle mi..bilmiyordum
Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis
E yuh ama nasıl bir vicdan bu. Ne yapmayı planladınız gebe kalıp nişanlıyı ikna etmeyi işe yaramazsa da tüh yaramadı diyip aldırmayı mı?Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis
Aynen vazgectim.
Yalnız uyarmadan edemiycem, ertesi gün hapı bir önlem değildir.Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis