- Konu Sahibi sterilMikrop
-
canımcım test yaptın mı hiç adetin geçtimi
hayır tatlım henüz test yapmadım adetimin gününün geçmesini beklemeye çalışıyorum sabredemiyorum da =) 5 gün var adet tarihime
canım ınsallah hamılesındır ancak sıslık falan ılk aydan olmuyo bıldıgım kadarıyla ama agrıların yerlesmeden olabılır
kızlar ben aranıza yeni katıldım ayın 19 unda adet oldum fakat adetim bu ay 10 gün gecikti test yaptırmıştım negatif çıktı adetim bittikten sonra kahverengi lekelenmelerim oldu bugünde pembe bi akıntı geldi bana yardımcı olur musunuz?
kızlar ben aranıza yeni katıldım ayın 19 unda adet oldum fakat adetim bu ay 10 gün gecikti test yaptırmıştım negatif çıktı adetim bittikten sonra kahverengi lekelenmelerim oldu bugünde pembe bi akıntı geldi bana yardımcı olur musunuz?
Arkadasim senin dedigin gibi karin sisligi ve mide bulantisi icin cok cok erken.
Umarim hamilesindir ama bahsettigin belirtiler simdiden olmaz.
çok zayıfım ben ya 45 kıloyum. etrafımdakılerden zayıflığında düşüğü tetıkledığını duymuştum. korkuyorum ınsallah bebeğimi kaybetmem.
boyun kac canım sen folık asıt falan kullanıyormuydun hamılelık ıcın o hamıle kalmada yardımcı olur ayrıyetten bazılarına kılo aldırır kı kesın hamıleysen doktor oyle bır rıske karsı sana progestoron hormonu verır buyuk ıhtımalle sen bu aralar dıkkat et kendıne cunku yerlesme esnasında kaybolabılıyo tecrubeyle sabıttır... oyuzden sakın kendını yorma ve sakın ol :)
cnmm
kan testi yaptir insallah hamilelik vardir ama hamilelik yoksa yumurtan kist yapmis olabilir onu kontrol ettirrr
insallah hamilesindirrrr hayirlisii olsunnnn
allahh hepimizin yardimcisi olsun
kan testi dogrudur ınsallh pozıtıf cıkar cıkmazsada uzulme ama dogru doktora gıt
çok zayıfım ben ya 45 kıloyum. etrafımdakılerden zayıflığında düşüğü tetıkledığını duymuştum. korkuyorum ınsallah bebeğimi kaybetmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?