acabaaa hamile miyim ????

sterilMikrop

rose
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
170
0
96
Uşak
selam kızlar aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak. 1 haftadır kasıklarım ağrıyor bilhassa sol kasığım. adet sancısı gibi sanki.ara ara sanki iğne batıyormuş gibi sancılar oluyor. sabah uyanıyorum gece uyuyana kadar midem bulanıyor. sizdede oldu mu bu belirtiler ?? adetime henüz 5 gün var gebelik testi falan yapmadım yakında doktora gidicem. sol karnımda sanki bi şişlik var bebek olduğunu hissediyorum bu kadar erken belirti verebilir mi acaba.. benim daha ilk bebeğim olacak nasipse meğer.. inşallah hamileyiimm diye yazmak nasip olur buraya.=)

hayır tatlım henüz test yapmadım adetimin gününün geçmesini beklemeye çalışıyorum sabredemiyorum da =) 5 gün var adet tarihime

canım ınsallah hamılesındır ancak sıslık falan ılk aydan olmuyo bıldıgım kadarıyla ama agrıların yerlesmeden olabılır

kızlar ben aranıza yeni katıldım ayın 19 unda adet oldum fakat adetim bu ay 10 gün gecikti test yaptırmıştım negatif çıktı adetim bittikten sonra kahverengi lekelenmelerim oldu bugünde pembe bi akıntı geldi bana yardımcı olur musunuz?

canım ınsallah hamılesındır ancak sıslık falan ılk aydan olmuyo bıldıgım kadarıyla ama agrıların yerlesmeden olabılır

çok zayıfım ben ya 45 kıloyum. etrafımdakılerden zayıflığında düşüğü tetıkledığını duymuştum. korkuyorum ınsallah bebeğimi kaybetmem.

testler bazen kesin sonuç vermiyormuş duyduğum kadarıyla. bence sen tekrar test al. ya da doktora git kan ve idrar tahlili yaptır öylelikle kesin sonuç alırsın. lekelenmelerde bebeğin yerleşme kanaması olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Arkadasim senin dedigin gibi karin sisligi ve mide bulantisi icin cok cok erken.

Umarim hamilesindir ama bahsettigin belirtiler simdiden olmaz.

canım ıdrar testıyse yaptıgın sonuc dogru olmayabılırr hormonun ıdrara karısması gec olabılır kan testı yaptır bence dollenmeden bır hafta sonra bıle olsa kanda deger yukselır

Arkadasim senin dedigin gibi karin sisligi ve mide bulantisi icin cok cok erken.

Umarim hamilesindir ama bahsettigin belirtiler simdiden olmaz.

evet haklısınız ben psikolojik olarak kendimi hamile gibi görmeye başladım ya o yüzden de karnımı şişmiş gibi görüyor olabilirim. ama kasık ağrıları çok net hissettiriyor kendini :)

çok zayıfım ben ya 45 kıloyum. etrafımdakılerden zayıflığında düşüğü tetıkledığını duymuştum. korkuyorum ınsallah bebeğimi kaybetmem.

boyun kac canım sen folık asıt falan kullanıyormuydun hamılelık ıcın o hamıle kalmada yardımcı olur ayrıyetten bazılarına kılo aldırır kı kesın hamıleysen doktor oyle bır rıske karsı sana progestoron hormonu verır buyuk ıhtımalle sen bu aralar dıkkat et kendıne cunku yerlesme esnasında kaybolabılıyo tecrubeyle sabıttır... oyuzden sakın kendını yorma ve sakın ol :)

1.68 boyum. yok kullanmıyordum ama kullanamaya başlıyaym.. hele bi doktora gideym :)

cnmm
kan testi yaptir insallah hamilelik vardir ama hamilelik yoksa yumurtan kist yapmis olabilir onu kontrol ettirrr
insallah hamilesindirrrr hayirlisii olsunnnn
allahh hepimizin yardimcisi olsun

cnmm
kan testi yaptir insallah hamilelik vardir ama hamilelik yoksa yumurtan kist yapmis olabilir onu kontrol ettirrr
insallah hamilesindirrrr hayirlisii olsunnnn
allahh hepimizin yardimcisi olsun

aminn tatlım. ben adet tarihimi beklemeden yaptırcam testi ya =) doğru sonuç verir yinede değil mi

kan tahlili kesin sonucunu verir cnmmm
hic idrarla falan ugrasma direk kan tahlili ile sonucunu alll
hayirlisi olsun insallahh

canım ben de hamile kaldığımda 45 kiloydum ama hiç bi zararı olmadı, seni yanlış bilgilendirmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…