BKendiniz çalışın kazanın, kendiniz harcayın ki kimseye söz hakkı düşmesin. Masrafları eşinizin ailesi yapıyorsa karışma hakkı buluyorlardır.
Nidanlim kendisi yapiyor ben okuyorum ben çalışmıyorum dedim bizim icin onemli degil dediler ben ucuz salin ttutuum diye bana kizdilar ucuz salon niye tutturdun nize pahalisi varken diye kalabalikta bana hava atti kvdem ama yalnizken uc kurusun hesabini yapiyor oglunun parasininKendiniz çalışın kazanın, kendiniz harcayın ki kimseye söz hakkı düşmesin. Masrafları eşinizin ailesi yapıyorsa karışma hakkı buluyorlardır.
ailem sen haklisinndiyor ama nisan atmak opmaz bunlar yuzunden diyor biz ve sen hicbirsey istemiyosun yoksa onlar sorunlu diyolarailen neden susturyor ona anlamadim?
Senmi cok kaprislisin yoksa?
Benim anlatmak istediğim sorun etrigimde nisanlim zaten o beni azicik korumaya calissa onun gönlü olsa dese tamamdir hersey gozum gormicek hicbirseyibence burda sorun kv de falan degil,nisanlinda.kv den hakli veya haksiz,nisanlin her tartismanizda orta yolu bulmak yerine seni haksiz görüyorsa daha simdiden,evlenince gecmis olsun...ortada büyütecek bi sorun yok,o insanlarin görgüsüyle alakali bir durum,kimi cok harcar,kimi el kizi gözüyle bakip her kurusa acir.bence bunu dert edinme,sen kendine iyi kv degil iyi bir es sec.
Severek evleniyorum ama gorucu uaulu gibi oldu uc ayda sozlendik nisanlim hep konustum hep sus sacmalama diyor artik soyelemiyorum bisey onada diceklerini biliyorumvalla işin zor gibi gözüküyor.hep böyle durumlarda kaynanaların gerçek yüzleri düğünden sonra çıkar ama sizin ki düğünden önce kendisini belli etmeye başlamış bile.rahat vermiyor sana.herşeyine karışıyor.böylede olmaz ki ama.
belkide allahın sevdiği bir kulusun ve o gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor senin görmen için.birkez daha düşünmen için.
nişanlınızla severekmi evleniyorsun yoksa görücü falan mı?
nişanlınla konuşmalısın bu durumu.senin arkanda olmadıktan sonra,seni başkalarının karşısında ezdirdikten sonra neye yarar ki bu evlilik?
ailem sen haklisinndiyor ama nisan atmak opmaz bunlar yuzunden diyor biz ve sen hicbirsey istemiyosun yoksa onlar sorunlu diyolar
bence iyi düsün canim,bu site evlenip 1 sene dolmadan tahammül siniri dolan bayanlarla dolu.bunlarin coguda ne yazik ki ana kuzusu bi esi olanlar.böyle sikintiyla evlenirsen o evlilik cokta saglikli olmaz.bende nisan atmis biri olarak söylüyorum,sonrasinda üzülürüm unutamam falan diye düsünme,illaki unutuluyorBenim anlatmak istediğim sorun etrigimde nisanlim zaten o beni azicik korumaya calissa onun gönlü olsa dese tamamdir hersey gozum gormicek hicbirseyi
Sorun istekler degil bana kibarca anlatsalar anlicam bana bagiriyor ve hep ben suclu oluyorum sorun bu olmadikran sonra kimseden bisey isteyemezsin para muhim degil yaklasim muhimSürekli beklentı içindesin..
Digerı d edemezdi seni..
Mutluluk sende..birilerinde değil..
İstedigin şeyleri kendin alcaksın madem öyle..
Nidanlim kendisi yapiyor ben okuyorum ben çalışmıyorum dedim bizim icin onemli degil dediler ben ucuz salin ttutuum diye bana kizdilar ucuz salon niye tutturdun nize pahalisi varken diye kalabalikta bana hava atti kvdem ama yalnizken uc kurusun hesabini yapiyor oglunun parasinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?