Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar
Eskisiyle nasıl olurdun bilemem de bence şuan ki ilişkini saglam bi düşün.Şimdiden her şeye karışan kayinvalide , seni korumayan ezdiren nişanlı.Kendini neden mutsuz edesin ki ?Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar
Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar
canım seni kimse korumasın zaten
sen kendini koru!
bak benden sana tavsiye bu iş kesinlikle böyle gitmez!
böyle herşeye karışılmaz, geline söz hakkı verilir, eşyaya kadar onlar karışamaz.
sen şu anda hemen bu gece aklını başına al
önündeki 2 ay, çekinme, sinme, susma, sana ters gelen herşeye tepki ver!!!
saygını bozma, hakaret etme ama tepki ver!!!
istemediğin şeye istemiyorum de, zorla mı dayatıyorlar, at kes birşey yap ama tam tepkini koy!
sana laf mı sokuyorlar, böyle söylemenizden hoşlanmıyorum de
daha evli değilsin, dövemezler ya (evlenince şiddet gösterebilirler belki diye böyle yazdım)
eğer senin tepkin karşı tarafı sindirir de yola gelirlerse ne ala
yok gelmezlerse onlar oğullarına tuttururlar zaten ayrıl diye
böylelikle eşin olacak adamın da gerçek kişiliği ortaya çıkar
neticede ak koyun kara koyun belli olur
daha 21 yaşındasın!
bence bir insanın neşesini kaybetmesi çok kötü birşey
kendini sevemezsin, herşeyi mutsuz yaşarsın
bunu kendine layık görme!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?