T tine Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2007 168 0 96 41 İstanbul 21 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tine #1 kızlar bugun kontrolum vardı doktor bana oglum olacagını soyledı sımdıden gormesı dogrumu acabası varmııdır yanılması olurmu daha erken gıbı :)
kızlar bugun kontrolum vardı doktor bana oglum olacagını soyledı sımdıden gormesı dogrumu acabası varmııdır yanılması olurmu daha erken gıbı :)
R Rzg14 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 19.476 21.267 398 21 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tine #2 tine .!.: kızlar bugun kontrolum vardı doktor bana oglum olacagını soyledı sımdıden gormesı dogrumu acabası varmııdır yanılması olurmu daha erken gıbı :) Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.benim yiğenime 12.haftada erkek dediler doğru oldu erkek çıktı ) kuzene 25 haftaya kadar erkek dediler dr.unu değiştirdi ve kız dediler.cidden kız doğdu :)) kısmet canım.henüz eşya alma derim.
tine .!.: kızlar bugun kontrolum vardı doktor bana oglum olacagını soyledı sımdıden gormesı dogrumu acabası varmııdır yanılması olurmu daha erken gıbı :) Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.benim yiğenime 12.haftada erkek dediler doğru oldu erkek çıktı ) kuzene 25 haftaya kadar erkek dediler dr.unu değiştirdi ve kız dediler.cidden kız doğdu :)) kısmet canım.henüz eşya alma derim.