ACAYİP CANIM SIKILDI

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar selamlar...
Su sıralar acayip canım sıkkın. İnsandan yana galiba benim sınavım. Ya nazik davran davran sonrasında sürekli nankörlük. İnsanların alıp veremediği ne Benimle çok merak ediyorum.
kardeşim şehir dışında kızlar. Bugün dönecekti öğlen ama uçağı rötar yaptı. Geceye kaldı. Tek basına oralarda sürünmesin diye (Ankara'da su an. Kv ler de orda yaşıyor.) kv aradım aksama kadar sizde durabilir mi diye. Net bir cvp vermeden biz de yokuz bugün bilmem kimi ara dedi kapattı. Tmm dedim o kişiyi aradım Allah razı olsun elim kırk kat yabancısı kapısını açtı. Sonrasında da kv hiçbir şekilde aramadı beni. İki haftaya kadar bana gelip bende kalacaklar bikaç hafta. Su durumun üstüne çok bozuldum. Normalde bu kadar iyi tanımadığım biri olsa aman boşver müsait değil der geçerim ama her şekilde emri vakiyle bemim evime istediği gibi gelip giden kalan, düzen ve huzurumu bozan bi kadının bu kadar umursamaz olması kendimi çok kötü hissettirdi bana. Şimdi nasıl davranmayım hiç bilmiyorum. Sizce ne yağayım o Da gelecek buraya ben de önemsemeyim diyorum ama nasıl olacak?

Önemsememek nasıl mı olacak?
Önemsemeyerek.
Hayat bu kadar zor değil cidden ya,gözünüzde büyütmeden istediğinizi söylemek zor değil ,valla değil.
Sonucu kötü bilmem ne diye düşünüyorsanız zaten hiç girmeyin o topa,o da dilediği gibi kullansın sizi.
Ayrıca gerçekten işi olabilir,ama siz eminseniz istemediği için yalan söylediğinden ,o zaman tavır şart.

Çok Eminim. Sürekli görmezden geliniyoruz. Elalemin yanında Harika kv elalem yokken de böyle şeyler yapıp kalbimi kırıyor sürekli. Ne eşime ne bana ne de çocuğuma hiçbir zaman insan gibi davranmadı. İçten pazarlıkçı biri.

nekadar soğuk davrancam desende evine geliyor malesef belli bir mesafede davranıyorsun ...benim gibiysen tabiki...nefret ediyorum şu saflığımdan
Aynen Ya. Sürekli çantada keklik. Nasılsa bir şey demiyor aynen devam edelim pislik yapalım. Düşündükleri bu. Su an onları aramamak içim kendimi zor tutuyorum. Hoş aradım 2 saat önce de tele bakan olmadı.

Aynen Ya. Sürekli çantada keklik. Nasılsa bir şey demiyor aynen devam edelim pislik yapalım. Düşündükleri bu. Su an onları aramamak içim kendimi zor tutuyorum. Hoş aradım 2 saat önce de tele bakan olmadı.
Bende senin gibiydim artık yaptıkları zaman sinirim geçene kadar bekliyorum sonrada amannnn benden onemlimi uğraşma diyorum çok kafama takan biriyim normalde ama vallahi insanın kendinden kocasından evladından değerli kimse yok anne baba biryere kadar oluyor gelsin gitsin sende görmezden gel çok ilgilenme onlarla sav başından gitsin

ankara dan öğlen uçağı bu mevsimde neden rötar yapmış

yani rötar yaptı ise zaten havaalanında değil mi kardeşiniz

öğlen uçağı geceye kadar mı rötar yaptı ki

bir de kv hangi semtte

o tanıdık hangi semtte

o kim kardeşiniz kaç yaşında kız mı erkek mi

gibi deli sorular birikti kafamda

yani şahsen havaalanından Ankara da herhangi bir yere gidip gece tekrar havaalanına dönmek vs çok kolay değil ki

oturacak havaalanında bekleyecek herkes gibi

tanıdığı vs aramak sonra gidip onunla oturmak vs garip geldi bana

ben beklentilerinizi yüksek buldum

haaa kv ye yüz vermezsiniz olur biter

o gelince siz de gidin bir yerlere mesela

hep işiniz olsun

dışarıda işiniz yoksa da bilgisayarda işim var deyin girin KK ya akşama kadar

o otursun tek başına

Sende ayni muameleyi kv dene goster.Hatta dile de getir .Ayni sekilde kv sana gelirse sana yaptigi gibi musait degilim evde degilim gibi bahaneler goster.Boylelerine kiymet verilmez.

Bence siz de onları getirtmeyin, işimiz çıktı evde olamayacağız deyip iptal ettirin, bize de oğluna da insan gibi davranmayan biri demişsiniz, o zaman siz de ne gördüyseniz onu uygulayın.

Ya öyle de ayıp olur diye yapamıyorum işte. Keşke yapabilsem. Bu arada kızlar deşifre olmamak için uçuş bilgilerini farklı yazdım belirtmek istiyorum sakın kızmayın. Gece 04.00a kadar orda kalmasını istemedim. Beklenti yüksek değil aslında cünkü onlar maaile hatta tüm sülale kafaları estikçe gelir bende kalırlar haber verme gereği bile duymazlar. O yüzden kız kardeşimin orda 8 saat kadar kalacak olması sorun olmamalı. Eğer bu sorun oluyorsa bendeki aptallıkmış ona yanarım.

2 hafta sonra gelmesinler.
eşine söyle.
kardesimi kabul etmeyenleri bende istemiyorum kusura bakma sogudum de
Öyle yapayım demi? Ama demogoji yapıyorlar torunumuzu özlüyoruz diye. Onu Da engellemek istemiyorum Allahtan korkuyorum yani vebal oluyor. Ama bu şekilde de be bitiyorum resmen. Hele benim evimde beni izole etmeleri çok üzüyor. Mutfağı bile kendine göre ayarlıyor her şeyi karıştırıyor. Gecenin birinde ikisinde odamıza giriyor Ya lak diye. Zaten kesinlikle kapı çalma adeti yoktur. Üstelik bu kez 8 kişi geliyorlar kafayı yiyorum yani.

eee susmayın

mutfağıma karıştırmam

ben eşimle bile yıllarca bunun için tartıştım

kaşıklar ve çatalların yeri değişirse bakmadan elimi atınca elime çatal batıyor diye

odayı kilitleyin vs vs

ayrıca da yalı mı eviniz 8 kişi nereye sığılır ki

yani bir gece idare edilir de uzun süre zulüm olur

Öyle oluyor Ya gerçekten. Aramızda 1000 km var geldi mi gitmiyorlar işte yılda 3-4 kez yasıyorum bınu. Onlar gittikten sonra Sudan çıkmış balığa dönüyorum kendi kendime kalınca. Gerçekten eziyet.

bir şeyler diyecektim ama 8 kişiyi okuyunca vazgeçtim. 8 kişi birden ne işleri var allah aşkına ya ve kim o 8 kişi? torunlarını özlüyorlar demişsiniz 2 kişi olmaları gerekmez miydi... eve geldiğinde ilgilenmeyerek önemsemeyerek falan kurtulabileceğiniz bir durum değilmiş bu. çoktan teslim olmuşsunuz.

bir yolunu bulup bu gelmeleri kesmek lazım. onun için de çok sağlam argümanlarla çok sıkı durmanız lazım. onlar nedir bilemem... ama benim için kardeşimi bir günlüğüne ağırlamamak yeterli olurdu.

Çok kalabalıklar iç içe yasıyorlar öyle bunalmıştım ki zamanında farklı bi şehire yerleştik eşimle cünkü bir özel hayatımız olamadı orda. Çok rahat hepsi gelir gider istediğivgibi davranırlardı. Hayatımızı onlar yönetmek istedi. O zaman tek gelindim çok üstüme bindiler. Yumuşak buluyorlar galiba çantada keklik. Her türlü haksızlığa susunca bu oluyor. Ayrıca su an onlar için suçluyuz eşim ve ben cünkü yanlarından kaçtık. Gelince tabi bu Da ağzımdan burnumdan getiriliyor.

1 kişiyi fazlalık gorenler 8 kişi geliyorlar ilginc insanlar.
kusura bakmasınlar o gün kardesinle geziyor olun sizde :) torunlarını özluyorlarsa foto atın

1 kişiyi fazlalık gorenler 8 kişi geliyorlar ilginc insanlar.
kusura bakmasınlar o gün kardesinle geziyor olun sizde :) torunlarını özluyorlarsa foto atın
Demi:) ya torun askından yanmıyorlar su çoçuğumu bir çift çorap almadılar. Elalem ne der derdindeler. O yüzden elalemle geliyorlar gösteriş yapıp gidiyorlar. Ben öyle aptal gibi kalıyoeım ortada aleni kullanılma. Onların görmediği yerde de yapacaklarını yapıyorlar hiç emekleri Yok yani bize. Nasıl yapacam bilemiyorum.

Al buyur... eşim eve geliyor ve kim arıyor kv! Eşim diyor eşim aramış neden ilgilenmedin? Cevaba gel : olur mu oğlum hemen hallediyorum arıyorum gelsin istediği kadar kalsın diyor. Ya nasıl bi şeytan ben bu kadınla nasıl uğraşacağım ???? Bu arada kp şokta. Benim haberim Yok ne zaman aradınız diyor. Daha bi delirdim su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…