acayip kilo vermeye başladım bi bakarmısınız

Papatya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
39
1
36
İstanbul
merhaba arkadaslar 21 yasındayım nişanlıyım 1.72 boyunda 46 kiloyum bundan 5 ay önce kadar 52 kiodaydım nişanlandıkdan sonra acayip kilo verdim stres sıkıntı felan filan derken halada verıyorum almak istediğim halde cok kilo vermeye basladım doktora gittim ialç felan vermedi kan tahlili yaptırdım doktor benden saglamsın dedi ama ben eski kilomda olmak istıyorum veyada boyuma göre bi 65 felan olsam daha fazla istemem ama alamıyorum iştahım yok bide çok kafama takıyorum herseyi sigarada içen bi insanım yemek yiyesim gelmıyo bazen bazende sürekli tıkınıyorum eski kotlarımı giyiyorum o kadar bol gelıyoki off çok kötü bi deri bi kemik kaldım ne yapabilirim k,ilo almak için önerileriniz varmı ?:bbo:

Allah'ımmm kilo almak istemek nasıl bir duygudur hep çok merak etmişimdir :) Canım ya sıkma canını... Benim hayatım boyunca hep kg verme derdim oldu. Ama kilo almak için omega 3 aldıklarını ve çok işe yaradığını duymuştum... Araştırıp dene istersen...

berbat bi duygu canım dısarda koca kıçlı kızları görünce kıskanıyorummm bacaklarım incecik kollarım çöp gibii offff offffffffffffff :) bende dertsiz basıma dert arıyorum ama gercekten baya düşüş oldu almakda zorlanıyorum alamıyorum yiyemıyorumda bilmıyorum ne olcak böyle safinaz gibi oldum böööööö :)

Hahaha koca k.çlı kızlara koptum :)) Canım bu balık yağını sen bi dene araştırıp. Hep iyi yorumlar duyuyorum...

ben de 185e 57 kıloyum ama hala kendimi kilolu buluorummmmeyvahedigeldismile
çok özeniorm bn de istese de kilo alamayanlara
yaa canım bünyen nasıl bilmiorumm ama
yatmadan burger king,dominos tarzı şeyler ,tatlı falan ye öyle uyu
hatta yatmadan pasta,börek,çörek, waffle bilumum abur cuburu daya
üstüne de kola falann
hatta gecenin körü çorbacıya gidip bol yağlı kaşarlı pidelerle çorba içmeyi alışkanlık haline getir
ki bence işe yarar gibime gelıorrr ben o şekilde dönem dönem 60ları buluormm:jeyyar:

Hayııırrr bunu vücudunuza yapmayın n'oluuur... Çok sağlıksııızzz... Nasıl ki sağlıksız kilo vermek doğru değilse, sağlıksız kilo almak da doğru değil... Beden yaşınız kronolojik yaşınızdan 20 yaş ileri gitmesin hayııırrr...

xxx suan yanımda ama hiç bişeye yaramıyo cnm yaaa
iştah acıc surup aldım bugün bakıyım inşaAllah o ii gelir ..
geceleri de cok tıkıncam cok yicem hep yiycem şişko olcam ben inşaAllah
ah allahım neden benim etlerim yokkkkkkkkk (

Son düzenleyen: Moderatör:

Tüh, kıyamam yaa :)
Canım netten diyetisyenlerin kilo aldırma reçetelerini okusana, genel bi fikir edinmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminen her gün yaktığın kalorinin 500 kalori üzerinde beslenirsen haftada yarım kg alırsın... Ama bu fazladan kaloriyi abur cuburdan ziyade faydalı şeylerle almaya bak derim...

ben de canımm bi dönem 52lerdeydım
aynen alamıordum kilo
balık yagı ,omega vs bi işe yaramadı bende de
ondan sonra gece oburluklarım başladı
bi bakmışım ibre 68deydı tartıda
şimdi de bak gene haline özenir oldum
ki bi başla iştah öyle bi açılıo ki
hani diet yapanlar der ya midem küçüldü die
bu defa da genişliorr:jeyyar:

bide git bierde metabolizma hızını ölçtür
yani vucudun hiç bi hareket olmadan günlük kendi kendine yaktıgı kalori
ona göre besin dayaması yaparsın :)
sonra benim gibi zayıflamaya uğraşmasırnaşık şey

:teytey: :teytey: :teytey: :roflol: birde bana sor!!!
canm benm eskiden gittiğim spor salonuna kilo almak için gelenler vardı inanılmaz spor yapıyorlar sonrada anında yemek yiyorlar enerjisiz kaldıkları için o yemekleri vücud depoluyor ve kilo alıyorlar...
ben salak gibi zayıflamak istediğim halde 2ay bunu yaptım sonra spor hocam napıyosun sen biz bunu kilo almak isteyenlere yaoıyoruz dedi kaydirigubbakcemile3

Hahahaah süpermiş :))))

:roflol: kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt ya bende kilo almak isteme düşüncesini yaşamak istiyorum ölmeden Allahım bana da nasip et nolursun bu duyguyu!! :jeyyar: :1rolleyes:

tatlım bende tam tersıyım banada kılo verme duygusunu tattırsın ben hamılelıgım dısında hıc kılo alamadım vede dogumdan sonra bu kılolarım gıtmesın dıyede hp dua ettım ama dogumdan sonra hepsı poooof dy sondu artık kendıme guvenım kalmadı dısarı bıle cıkmakmıstemıyorum allahtan esım budurumdan hıc sıkayetcı degıl ya oda sıkayetcı olupta bana artık kılo al nebu deseydı ben hepten olurdum ozaman aksıne hp benı tesellı edr sukuretmemı saglar bazen namaz kılarken kılo dıye dua edıyorum ama acaba allahın verdıgını begenmıyor gıbısınden gunaha gırıyomuyum dıyede dusunmuyyor degılım hatta sımdılerde verdıgın kıloma razı olmayı nasıp et bana dıyorum

kilom almak istemek de en az vermek kadar feci
bir durumdur.(öncelikli olan sağlık tabi..şükretmeliyiz halimize )zamanla depresyona sokar sizi..mağaza mağaza dolaşırsınız ama cılız bedeninize uygun bişi bulamazsınız..36 beden bile bol gelir size..giyecek birşeyler bulsanız dahi yakışmaz,yakıştıramazsınız..sizi görenler her defasında bıkıp usanmadan " ay ne kadarda zayıfsın,kemiklerin sayılıyor,ye biraz " derler..bu ayrıca çıldırtır sizi...kendine güveninizi yitirirsiniz zamanla..

şu an 32 yaşında.1.64 boyunda 55 kilodayım..3 yaşında kızım var..26 yaşına kadar 45 kiloydum..
öyle takmıştımki zayıflığı depresyona girdim..o kadar çok hatırlatan vardı ki,artık nefret etmeye hatta o insanlardan uzaklaşmaya başladım..düğün,dernek,özel günlere katılmaz oldum..giydiğim hiçbişi yakışmıyordu çünkü..sonuçta bu benim elimde olan bişi değildi..çok şey denedim ama kilo alamadım..zamanlada çok fazla taktım tabi..beynimde kilo alamayacağıma inanmıştım..

.başka bir şehire evlenip gittim...çok severek evlendim..mutluydum..1 ay sonra bir tartıldım 6 kğ almışım..inanmadım..değişik 2 terazi bulup tekrar tartıldım ..mucize gibi..zamanla çok taktıkça ne yapsakda alamıyoruz.şehir değişikliği ve sakin,dingin kafa,,huzurlu bir ruh çok etkili diye düşünüyorum..çok çektim bu durumdan..aklıma geldikçe allah birdaha yaşatmasın,beterinden esirgesin diyorum..inanın abartmıyorum..çeken bilir yani..

aynen ceken bilir
herkes ne kadar zayfısın popn hiç yok bilmemneeee
ay nefret edıyorum yaaa
bende uzak bi şeire gidicem inşaallah evlenip 3 ay sonra düğünüm var
bende bi 65 olsam yeter ,boyum 1 72 offfff offfff

oof bende senin gibi olmak isterdim canim yaa..
zaten kemiklerim iri oldugu icin senin kilona yakin olsam 50 mesela..
ne kadar sevinirdim anlatamam...
su an vermek icin ugrasiyorum, göbek mide yanlar basen igrenc duruyor
ciktilar iyice ortaya..
yagli yagli ööggg..
cok kötü görüntü ..
ama zayif olunca kus gibisin rahat hareket ediyorsun,
pantolonu cekistirip durmuyorsun.. otururken göbeginii kapatmak zorunda kalmiyorsun
kilo alirsanda fazla alma dikkat et canim yinede..

Ay inanmiyorum vallah akannehir

Kilo almak icin gösterilen cabaya bakin delikafadulden ben hep kilolu olmusumdur ve suan hala diyet yapiyorum Türkiyeye gidene kadar daha en az 10 kilom var tabi daha fazla vermem gerek ama o kadarini anca veririm 4 haftada herhalde
Ama böyle yazilari okuyunca cok sasiriyorum ben hep kilo verme derdindeyken baskalari kilo alma derdine giriyor Allah Allah ne ilginc

Bende 20 yasindayim ve 35 kilo fazlaligim var istersen yer degistirelim canim ben seve seve cöp bacak ve kollu olurum kaydirigubbakcemile3

Zayiflamak gercekten cok zor ama almanin da bu kadar zor oldugunu duymustum fakat inanamiyorum yani sonucta ben su icsem yariyor aninda kilo aliyorum ama tam tersini duymak ne biliyim cok garibime gidiyor hemde bu kadar cok zayiflamak isterken mafoldumben
Keske senin yerinde ben olsam vallah bu halde olucagim yerde cöp bacak olmayi tercih ederdim sonucta benimde bidon bacak göbek ve kollarim var maalesef

Canim ya insallah en kisa zamanda istedigin kilolari alirsin fazla stres yapma kendine herseyi oluruna birak rahat ol gezmeye cik alisveris yap ne biliyim iste havalar güzelken eve girme biseyi düsünme felan
Vallah ben stresten daha cok yedigim icin nasil öneri de bulunacagimi da sasirdim acikcasi Merak ettigim icin bu basliga geldim ve topigini görünce dayanamadan geldim

Umarim basarili olursun canim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…