- Konu Sahibi Papatya1989
-
xxxx suan yanımda ama hiç bişeye yaramıyo cnm yaaa
iştah acıc surup aldım bugün bakıyım inşaAllah o ii gelir ..
geceleri de cok tıkıncam cok yicem hep yiycem şişko olcam ben inşaAllah
ah allahım neden benim etlerim yokkkkkkkkk(
marincap omega 3 o hap suan yanımda ama hiç bişeye yaramıyo cnm yaaa
iştah acıc surup aldım bugün bakıyım inşaAllah o ii gelir ..
geceleri de cok tıkıncam cok yicem hep yiycem şişko olcam ben inşaAllah
ah allahım neden benim etlerim yokkkkkkkkk(
Allah'ımmm kilo almak istemek nasıl bir duygudur hep çok merak etmişimdir :) Canım ya sıkma canını... Benim hayatım boyunca hep kg verme derdim oldu. Ama kilo almak için omega 3 aldıklarını ve çok işe yaradığını duymuştum... Araştırıp dene istersen...
:teytey: :teytey: :teytey: :roflol: birde bana sor!!!
canm benm eskiden gittiğim spor salonuna kilo almak için gelenler vardı inanılmaz spor yapıyorlar sonrada anında yemek yiyorlar enerjisiz kaldıkları için o yemekleri vücud depoluyor ve kilo alıyorlar...
ben salak gibi zayıflamak istediğim halde 2ay bunu yaptım sonra spor hocam napıyosun sen biz bunu kilo almak isteyenlere yaoıyoruz dedi kaydirigubbakcemile3
:roflol: kaydirigubbakcemile3Hahahaah süpermiş :))))
:roflol: kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt ya bende kilo almak isteme düşüncesini yaşamak istiyorum ölmeden Allahım bana da nasip et nolursun bu duyguyu!! :jeyyar: :1rolleyes:
Allah'ımmm kilo almak istemek nasıl bir duygudur hep çok merak etmişimdir :) Canım ya sıkma canını... Benim hayatım boyunca hep kg verme derdim oldu. Ama kilo almak için omega 3 aldıklarını ve çok işe yaradığını duymuştum... Araştırıp dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?