Acayip yanlış anlaşıldım !!!

sağolun, evet, belki de böyle bir durum olabilir :)

hımm ,öğrenme amaçlı soruyorum , içerikte sürekli bunu yaşıyor gibi yazdığımı hangi cümlemden çıkardınız acaba ?
Genel yargı tek cümlelik örnek değil. Ki herkes aynı düşünmüş ki akıl vermeye başlamış. Konuşmadan önce düşünün vs gibi...

Siz sadece tek bir konu yaşadığınızı doğru bir şekilde ifade etseniz ona göre bir akıl verilir.

Sürekli yanlış anlaşılıyorum demedim, sadece bazen herkesin yaşadığı sorun bu aralar sık sık başıma gelmeye başladı.

yanlış anlaşılmanız çok normal yazarken bile kendinizi net ifade edememişsiniz..
ilk mesajınız gayet sürekli ve herkes tarafından yanlış anlaşıldığınız anlamı taşıyor.

Tek bir konu değil, ama sürekli de değil , örnek vermek için tek konuyu anlattım, yaşadığım diğer yanlış anlama durumlarınının hepsini burda anlatmam garip olur bunun için tek bir örnek verdim ama başta da belirttim sorunu sık sık yaşıyorum ama sürekli değil diye,

Bende var bu durum ama ben sakin yumuşak duruşumdan kaybediyorum sanırım, karakterimi hemen belli etmiyorum istemsizce, her an her konuda fikrimi söylemek zorunda hissetmiyorum, ya da o konunun bir noktasına yorum yapıyorum gerisine yapmıyorum insanlar da kendi kafalarından dolduruyorlar. Sessiz, biraz kapalı olunca kendi kafalarında kurdukları bir karakter de oluyor. Ya da bakış açını, farklı düşüncelerini algılayamıyorlar, sanki yüzeysel bir şekilde düşünmüşüm sanıyorlar, genele ters geliyor yine uyduruyorlar kafalarından.
Bazı insanlar da bazı kalıplara çok alışmış, böyle diyorsan böylesin vs.. Çok bilmişler... Seni senden çok tanırlar.
Ne kadar anlatırsan anlat derdini o kurdukları şey kafadan silinmiyor kolay kolay, tepki görünce çevirdin sanıyorlar.
Ya da ya dönemsel bir durumdur eskiden yaşamadığınız için, ruh haliniz karmaşıktır kafanız doludur tam anlatamıyorsunuzdur, kendi farklı bakış açınızı karşıdakinin algılayacağı şekilde çeviremiyorsunuzdur, bu sorunu yaşadıklarınız da aynı şeylerden muzdariptir ya da yeni tanıştığınız kişilerdir, merkür geri gidiyordur belki :))

aynen, siz de mi karşılaştınız böyle birileriyle yoksa:))

kim bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…