Test yapmadın mı hiçKizlar lütfen yardim edermisiniz, bu ayin 19 unda adet olacakttim, 10 gün geçtti, hala adet olamadim... Hamile olabilirmiyim sizce? Hafif bi bel agrim, ve karnim agriyo birde sanki adet olaçakmişim gibi bi sançi var... Allah rizasi için benin için dua edin kizlar inşallah hamileyimdir.... :) doktora' da gitmek istemiyorum, yine hüsrana uğramak istemiyorum.... :'(. :'(. :'(
Test yapmadın mı hiç
Evde gebelik testi var, elim varmiyor daha fazla üzulmek istemiyorum :'(
Test yapmadan tam anlaşılmaz belirtileri karıştırabilirsin
Yoksa da canını sıkma en hayırlı vakitte yaşatır allah
Test yapmadan tam anlaşılmaz belirtileri karıştırabilirsin
Yoksa da canını sıkma en hayırlı vakitte yaşatır allah
Kizlar lütfen yardim edermisiniz, bu ayin 19 unda adet olacakttim, 10 gün geçtti, hala adet olamadim... Hamile olabilirmiyim sizce? Hafif bi bel agrim, ve karnim agriyo birde sanki adet olaçakmişim gibi bi sançi var... Allah rizasi için benin için dua edin kizlar inşallah hamileyimdir.... :) doktora' da gitmek istemiyorum, yine hüsrana uğramak istemiyorum.... :'(. :'(. :'(
inşallah yapabilirim bilmiyorum eşimde test yap dedi... 1 kere aşilama oldum tutmadisanirim hic hamile kalamiyacam. :'( en son adetim 19.10 bu ayinda 19 olmam gerekirdi işte bekliyorum, haftaya kadar daha bekliyecem eger gelmesse... Ya test yaparim yada doktora gidebilirim inşallah... Aslinda hic birini yapmaktta istemiyorum sadece belirtileri takip etmek aklimdan geciyor.....
Canım inş hamilesinizdir o olumsuzu görmek çok kötü birşey bilirim gebelik testi yapıpt üzülme boştan yere orda çıkmaz ama geçiktiyse bi kan testi yaptır bide gögsünde hassasiyet varmı
Teşekkur ederim konumla ilgilendiginiz için arkadaşlar...
Kizlar lütfen yardim edermisiniz, bu ayin 19 unda adet olacakttim, 10 gün geçtti, hala adet olamadim... Hamile olabilirmiyim sizce? Hafif bi bel agrim, ve karnim agriyo birde sanki adet olaçakmişim gibi bi sançi var... Allah rizasi için benin için dua edin kizlar inşallah hamileyimdir.... :) doktora' da gitmek istemiyorum, yine hüsrana uğramak istemiyorum.... :'(. :'(. :'(
Bence en etkili belirti hamile olduğunu hissetmek kendinde farklı bişey hissetmiyo musun
41 gün olmuş
Yani bencede dün biraz belim ve göguslerim aciyordu, karnim da sanki adet olacakmişim gibi bi his var... İnşallah gelmez hamileyimdir.... :) bugun ise sadece karnim agriyor, ne göguslerim nede belimde bi agri var.... :[
Canım başka bi konuda tsh yazmışsın hipotiroid var sende bende de var ana gebelik için 2,5 da olması laxım değerin en son ne zaman baktırdın
Merhaba canım benimde adetim 13 gün gecikti üç gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı belirtilerim seninkiyle aynıydı pazartesi kan testi yaptiracam daha önce hiç kadar geciktimi ? Seninki
canım belirti bir de herkes de değişiyor, ben hissettim rahmimde çekilmeler oluyordu göğüslerim çok farklı bişekilde ağrı yaptı
hala da başka hiç bir belirtim yok bunların dışında
Aynen canim benimde sanki rahmimde cekilmeler oluyo cok tuhaf duygu bi yanda korku var... Tarif edilmeyen duygular icindeyim... İnşallah hamilesindir moralini bozma biz bunlari cok takip stres yapttigimiz için olmuyo, aslinda düşunmemiz lazim ama... Evet herkeste farkli farkli belirtiler oluyo...
canım ben onun üstüne 18inde test yaptım hamileyim :)
Ayyy çok sevindim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah :) şuan kac aylik hamilesin canim sorabilirmiyim ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?