L LoVe_GuL Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 523 1 96 İsveç 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #21 yeterkiiste .!.: 5. Haftadayım daha darısı tüm isteyenlerin başına Genişletmek için tıkla... Aminnnn cumlemizin insallah... aklima gelmisken bende de var demisttin, tsh tiroit bezin cokmu calisiyor, yoksa azmi?? Suan tsh degerin kac? yada önceden kactti tsh ??
yeterkiiste .!.: 5. Haftadayım daha darısı tüm isteyenlerin başına Genişletmek için tıkla... Aminnnn cumlemizin insallah... aklima gelmisken bende de var demisttin, tsh tiroit bezin cokmu calisiyor, yoksa azmi?? Suan tsh degerin kac? yada önceden kactti tsh ??
Y yeterkiiste Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2013 723 1 38 35 İstanbul 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #22 LoVe_GuL .!.: Aminnnn cumlemizin insallah... aklima gelmisken bende de var demisttin, tsh tiroit bezin cokmu calisiyor, yoksa azmi?? Suan tsh degerin kac? yada önceden kactti tsh ?? Genişletmek için tıkla... Hipo bendeli de 3.30 du ilacı arttırdım bu hafta bidaha baktırıcam 2,5 olması için, 100 mg içiyorum sen
LoVe_GuL .!.: Aminnnn cumlemizin insallah... aklima gelmisken bende de var demisttin, tsh tiroit bezin cokmu calisiyor, yoksa azmi?? Suan tsh degerin kac? yada önceden kactti tsh ?? Genişletmek için tıkla... Hipo bendeli de 3.30 du ilacı arttırdım bu hafta bidaha baktırıcam 2,5 olması için, 100 mg içiyorum sen
L LoVe_GuL Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 523 1 96 İsveç 29 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi LoVe_GuL #23 yeterkiiste .!.: Hipo bendeli de 3.30 du ilacı arttırdım bu hafta bidaha baktırıcam 2,5 olması için, 100 mg içiyorum sen Genişletmek için tıkla... anladim canim ben bundan 2 ay önceki tsh 7, 4 hatirliyorsam... ;S gecen hafta kan verdim daha sonuclar gelmedi inşallah düşmuşttur... Thyroxin 25 mikrogr, gunde 3 tane iciyorum her sabah ac karnina...
yeterkiiste .!.: Hipo bendeli de 3.30 du ilacı arttırdım bu hafta bidaha baktırıcam 2,5 olması için, 100 mg içiyorum sen Genişletmek için tıkla... anladim canim ben bundan 2 ay önceki tsh 7, 4 hatirliyorsam... ;S gecen hafta kan verdim daha sonuclar gelmedi inşallah düşmuşttur... Thyroxin 25 mikrogr, gunde 3 tane iciyorum her sabah ac karnina...