Size akıl sordular mı?İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?
Hepsinde, hastanın birşeyi yok gibi bir hava var. Acelemiz yok diyorlar.
Evet. Ben annemi bu kanserden kaybettim, bu kişi de çok yakınımiz.. Sordular ama ben durum acil dedikce işlerine gelmedi sanırım.Size akıl sordular mı?
Siz neden çevrenizdekiler hakkında bu kadar konuşuyorsunuz. İnsanların kararına saygı duymama gibi bir probleminiz var. İlk önce bunu çözmelisinizİyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?
Size akıl sordular mı?
Annenize Allah rahmet eylesin . Bundan dolayı hassas olabilirsiniz ama gerçekten insanları kontrol etmeyi bırakmalısınızEvet. Ben annemi bu kanserden kaybettim, bu kişi de çok yakınımiz.. Sordular ama ben durum acil dedikce işlerine gelmedi sanırım.
Size göre mi hareket edecekler? Gerçekten soruyorum.İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Doktor sonucu görse diyecek ama sonuç ta ne zaman gelecek.Merhaba,
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Geçmiş yıllarda halamı kanserden kaybettim. Sanırım doktoru süreçten bahsederken durumun kritik olduğunu ve her şey için hazırlıklı olunması gerektiğini bizzat bildirmişti ailesine. O yüzden özel hastaneye gidilmişti derhal. Halamı kurtaramadık, mekanı cennet olsun. Ama belki doktoru böyle bir durum olsa söylerdi ailesine. Ya da belki biyopsiden sonra söyleyebileceği bir şeydir, o kısmı bilmiyorum.
Yersiz de değil düşünceleri, bazı özel hastaneler kapıdan adım attın mı 500 tane tahlili dayıyor gerekli gereksiz, fatura şişsin.Ailenin kendi bileceği iş. Ya deyin ki 'tum masrafları ben karsilayacagim,acil götürüp özele cektirelim' ya da hiç akıl vermeyin,kınamayın da.
Ayrıca çoğu insan cimrilikten değil ama en iyi doktorların zaten devlette olduğunu düşünüyor. Ben pek çok aile hikayesine tanık oldum, özele gidip tanı alan, acil ameliyat istenen insanların devlete gidip ameliyatsız da iyilesecegine dair hikaye. Belki onlar da bu sebeple, ozele elimizi verirsek kulagimizin arkasını alamayız diye düşünüp devlete guvenmislerdir
Bu durumda sen ne yapabilirsin ki? Elinden geleni yapmışsın zaten.Evet. Ben annemi bu kanserden kaybettim, bu kişi de çok yakınımiz.. Sordular ama ben durum acil dedikce işlerine gelmedi sanırım.
Özelde devam etsinler demiyorum zaten. Özelde film biyopsi vs cekitirp süreci hizlandirsinlar diyorum. Ben karşılayayim diyemem ki, bu sefer daha büyük bir sorun çıkar ortaya. Endişeliyim çünkü bu süreçlerden çok acı bir şekilde geçtimAilenin kendi bileceği iş. Ya deyin ki 'tum masrafları ben karsilayacagim,acil götürüp özele cektirelim' ya da hiç akıl vermeyin,kınamayın da.
Ayrıca çoğu insan cimrilikten değil ama en iyi doktorların zaten devlette olduğunu düşünüyor. Ben pek çok aile hikayesine tanık oldum, özele gidip tanı alan, acil ameliyat istenen insanların devlete gidip ameliyatsız da iyilesecegine dair hikaye. Belki onlar da bu sebeple, ozele elimizi verirsek kulagimizin arkasını alamayız diye düşünüp devlete guvenmislerdir
Ama Can bu. Can gittikten sonra bankada duran paralar ne işe yarayacak ki? Devlette çok bekleyecekler.Yersiz de değil düşünceleri, bazı özel hastaneler kapıdan adım attın mı 500 tane tahlili dayıyor gerekli gereksiz, fatura şişsin.
Para değil mesele işte, paranla rezil olma durumu da var.Ama Can bu. Can gittikten sonra bankada duran paralar ne işe yarayacak ki? Devlette çok bekleyecekler.
Bana sordular. Ben bu süreçlere bizzat tanıklık ettim çünkü. Onlar kanserin k sini bile bilmiyorlar. Ama beni de dinlemiyorlar.Size göre mi hareket edecekler? Gerçekten soruyorum.
Böyle diyemem, aramız tamamen bozulur. Nasıl denir varlıklı bir aileye bu. Fakir olsalar zaten diretmem ki. Ameliyat değil. Film biyopsi çekimi özelde olsa, devlette doktoru var zaten. Ona ulastirsalar ama anlatamıyorum.Özeller adamı paldır küldür ameliyata falan almak istiyor ya da para için türlü türlü işlemler uygulayabiliyorlar. Devletten sonucu bekliyorlardır.
Ayrıca insanlara akıl değil para vermek lazım sanki. Gidin yaptırın demek kolay, gelin özele gidelim ben karşılayayım deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?