Acele etmek gerekmiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Para değil mesele işte, paranla rezil olma durumu da var.
Bakın şöyle, pet biyopsi film çekimi kanserde sürekli istenen şeyler. Bunlar devlette aylarca sürüyor araya birilerini koymadiginiz sürece. E varlıklı da bir aile. Para bu günler için değil midir? Yirmi gün sadece biyopsi beklenecek. Sonra doktor şunu çektirin diyecek yine gün alma yine sonuç bekleme tedavi ne zaman baslayacak?

Ben annemde durumum o zaman kötü olmasına rağmen bütün çekimleri özelde yaptırdım. Bekleyemezdim çünkü. Ama bunlar hiçbir şey olmamış gibi bekliyorlar ve çok da rahatlar.

O konu orada kaldı. Bu konu bana danisildi. Benden fikir istendi. Polemik yapacaksanız sevgili mune yi cagiralim?

Hasta kişinin diretmesi gerek. Ayrıca para gelir ama can gelmez. Çok pahalı muhabbetine gelince de, konu sahibi zaten varlıklı olduklarını söylemiş. Sağlık gibi bir konuda imkan varsa pintilik yapılmaz. Bu hastalıkta erken tanı ve tedavinin ne kadar önemli olduğunu bilmiyorlar sanırım. Siz söylemişsiniz ama dinlemiyorlarsa yapacak bir şey yok maalesef.

Kanser olan kişi ne diyor bu duruma? O da beklemek istiyor mu devleti? Sonuçta can onun canı. Eğer bu kişi çocuk değilse bir mal varlığı vardır az çok. Bence o da devleti beklemek istiyordur. Yoksa çoktan küfrü basıp kendi en güzel hastaneye gitmişti can korkusuyla

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Hem icinde bulundugu durum hakkinda cok telasli ve panik halinde olmamalari iyi bir sey

Buyuk ihtimalle pintilikten yapıyorlar bunu. Çokta üzülüyorlar ama. Bilmiyorum ya, kendi kendimi iki haftadır mahvettim ama bir arpa boyu yol katedemedik. Anlamıyorlar ya da işlerine gelmiyor.

Çok mu zorunuza gitti yazdıklarım başka bir konuda sıkıştıracağınızı sanıyorsunuz
Birincisi ben ailemden birsürü insanı kaybettim demedim, 3ayda 4yakınımı kaybettim dedim
İkincisi pandemi yokmuşcasına yaşayan insanlara ne pandemisi yeaaa diyen insanlara saygısız dedim
Duruma üzülecek kadar insanlığını muhafaza etmiş ne mutlu konu sahibemize, gereksiz dram yapıyorlar diyen densizlerden değil demekki dimi
Hastalık nedeniyle çok yakınımı kaybettim, ailemden insanlar da kaybettim, bana fikir sorulduysa söyledim, sorumluluk bendeyse en doğrusunu yaptım
Yakınımı kaybetmiş olmam diğer insanların hayatlarına burnumu sokma hakkı vermiyor bana
Bundan sonra yazmayı düşündüğüm konuyu söyleyeyim mi, zorlanmadan beni bulur abuk subuk yazarsınız

Diger insanlar dediğiniz kişi kayinvalidem. Bana özellikle soruldu çünkü biliyorlar annemden dolayı geçtiğimiz süreçleri ama bekliyorlar devleti.

İstanbul da mı yaşıyorsunuz

İşte, o zaten durumun vehametini bilse dişli kadındır, devleti beklemez ama ona söylemediler.

aıle sıze sormus ve evet acil demıssınız bundan sonrakı onların bılecegı ıs
buyuk ıhtımal burada ıkna edıcı sozler duyup o sozlerle aıleyı ıkna etmek ıstıyorsunuz ,sızde aynı sebeple aılenızden bırını kaybettıgınız ıcın hassas hıssedıyorsunuz
umarım bır an once en mantıklı kararı verırler

doktorda soylemıstır yaptırın dıye, doktoru sorgulamıs oluyorlar sart mı acıl mı dıye lazım olmasa soylenmezdı heralde

Paraları yoktur .birde bazen her hastane kendi tahlil yapmak istiyor.diğer hastanenin tahlilini kabul etmiyor.ondan da olabilir.

Diger insanlar dediğiniz kişi kayinvalidem. Bana özellikle soruldu çünkü biliyorlar annemden dolayı geçtiğimiz süreçleri ama bekliyorlar devleti.
Başka bir konuda hırs yapıp sizin konunuzda bana sataşan birine cevap verdim, sizle bir ilgisi yok, size de söyleyeyim ne mutlu size ki başkalarının acılarına üzülebiliyorsunuz

İşte, o zaten durumun vehametini bilse dişli kadındır, devleti beklemez ama ona söylemediler.
aaaa nasıl ya
hastanın nasıl bılgısı olmaz
ay ben olsam soylerdım nasılsın napıyorsun dıye hal hatır ıcın arar bırseye ıhtıyacın var mı der xx yaptırdın mı derdım yanı ne demek hastadan saklamak boyle onemlı bırseyde...

Burada kızdığınız kişi eşiniz mi? Annesini özele götürmüyor diye.

Soylemediler, yarısını biliyor durumun. Söylemeyin diye de rica ettiler. Kaldiramazmis, kendini mahvedermis vs. Ben de söylenmesi taraftarıyım. Annem her seyini biliyordu mesela. Ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…