Acele etmek gerekmiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada, en çok umut veren benim. Kayinvalidemi arar sorar her şey çok güzel olacak diyerek ve buna inanarak moral veririm.

Ovunmek için söylemiyorum ama şimdiden yediğine ictigine dikkat etmeye ve spor yapmaya başladı bile. Önceden ne bulsa yerdi şimdi daha sağlıklı beslenmeye başladı. Bilmiyorum, kızı olsaydım ancak bu kadar üzülürdüm.

Sizin sorununuz değil ama. Ailesi ilgileniyor zaten. Siz alıp hastaneye götürüp tahlillerin yaptırıp tedavisini üstlenmeyecekseniz sizi ilgilendiren bir durum yok. ilk önce kendi hayatınıza bakın :super:
Bana kv nin hayatını kurtarmaktan çok ben size demiştim diyebilme çabası gibi geldi...eşi yarın parasını verip özelde tedaviyi biz yaptıralım dese, koşarak " yetişin, kocam çocuklarının rızkını ailesine yediriyor " diye başlık açar adım gibi eminim ama ispatlayamam...

Abi iyi misiniz siz? Gidip neden millete kanserin nasıl yayıldığına dair video atabiliyorsunuz ya ne hakla? Milletin moralini iyice çökertmeye ne gerek var? Fikir sorulmuş söylemişsiniz, bitti gitti.
Sizin gibi insanlar bugün bizim cenazemizde de vardı, her yerde varsınız ya yıldı insanlar. Kendi müthiş aklınızı kendinize saklayın. Burnunuz yüzünüzde çok daha güzeldir, milletin işine burnunuzu sokmayın. Yok cenazesi olan insanlar niye üzülmüyor yok niye şu şöyle niye bu böyle. Off. Kafa dağıtmak için girdiğim sitede şalterlerimi attırdınız yemin ediyorum. Milletin hayatına karışacak kadar boş vaktiniz varsa gidin hobi edinin ya.
başınız sağ olsun güzelim.. çok üzüldüm :(

konu sahibi,iyi niyetli olabilirsiniz,amacınız yardımcı olmak olabilir,ama dışarıdan bakıldığında başkalarının hayatına çok müdahil olduğunuz belli oluyor.

birkaç yorumunuzu daha görmüştüm,onun için böyle söylüyorum.

bence desteğinizi hissettirin ve geri planda kalın, çok fazla yönlendirme yapmaya çalışıyorsunuz, belki de farkında değilsiniz ama durum bu şekilde görünüyor...

Sakin

Bunu kızı istedi. Tümörün ne olduğunu nasıl yayıldığını bilmek istedi. Sadece ona anlattım. Gerçi zaten umursamadı.
Ayrıca devleti bekleme sebepleri de daha tecrübeli, özele nazaran daha fazla hasta gören doktorlar oldukları için bekliyor olabilirler.
Bizde anneannemi devlete götürdük, özel bize 100bin deseydi 100bin verecek durumları vardı ama kendisi devlete gitmek istedi. Tertemiz tedavisini olup çıkmıştı mesela. İnsanların niyetini bilmeden “yeaaa umursamıyor zaten” demek ne haktır? Ne hadsizliktir. Buram buram övgü, bir tutam kendini iyi gösterme kokuyor burası.

başınız sağ olsun güzelim.. çok üzüldüm :KK43:

konu sahibi,iyi niyetli olabilirsiniz,amacınız yardımcı olmak olabilir,ama dışarıdan bakıldığında başkalarının hayatına çok müdahil olduğunuz belli oluyor.

birkaç yorumunuzu daha görmüştüm,onun için böyle söylüyorum.

bence desteğinizi hissettirin ve geri planda kalın, çok fazla yönlendirme yapmaya çalışıyorsunuz, belki de farkında değilsiniz ama durum bu şekilde görünüyor...
Sağol yavrum.
Bu insanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben, P piraye nin alıntıladığına baksana, en azından ben demiştim derim napalım demiş. Allahım nasıl bir düşünce tarzıdır bu.
Bu insanlardan her yerde var, bizim cenazemizde de biri bugün “ananızı özele götürseydiniz ölmezdi, şimdi ağlıyonuz vebali boynunuza ” dedi anneme, hayatımda asla bir yaşlıya küfür etmedim bugün hariç. Kadın 24 saatte taş gibi annesini önce yoğun bakımasonra mezara yollamış. Söylenecek söz mü. Sokmayın kardeşim milletin hayatına burnunuzu, bu kadar boş hayatlarınız mı var millete akıl veriyorsunuz, yok cenazesi olanlar niye üzülmüyo, yok niye bekleniyo sanane kardeşim sanane.

Valla konu sahibi gösteriş meraklısı olduğunuzu da şuradan anladım, cenazesi olanlar hiçbirşey olmamış gibi paylaşım yapıyor demişsiniz ya ha işte demek ki siz paylaşımlarınızı millet görsün arkamdan böyle demesin diye yapıyorsunuz.

Bana kv nin hayatını kurtarmaktan çok ben size demiştim diyebilme çabası gibi geldi...eşi yarın parasını verip özelde tedaviyi biz yaptıralım dese, koşarak " yetişin, kocam çocuklarının rızkını ailesine yediriyor " diye başlık açar adım gibi eminim ama ispatlayamam...
Çok fazla hastalık ve kayıplar yaşamış. O yüzden fazlaca evhamlı. Bu durum kendine.ve etrafına zarar verme noktasına gelmiş ama farkında değil. Ancak bize beğenmedim atıyor

Sakin

Bunu kızı istedi. Tümörün ne olduğunu nasıl yayıldığını bilmek istedi. Sadece ona anlattım. Gerçi zaten umursamadı.
Kanserle ilgili bilir kisiymis gibi uzun uzun anlatmanıza gerek yok bence.
Soruların cevabı da, nasıl yapılıp yapılamayacağı da sizde değil doktolarda.
Hasta olan esinizin annesi, o özel hastane noktasında bir müdahale de bulunmuyor, bulanamiyorsa yapacak birşey yok sizin açınızdan.

Sağol yavrum.
Bu insanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben, P piraye nin alıntıladığına baksana, en azından ben demiştim derim napalım demiş. Allahım nasıl bir düşünce tarzıdır bu.
Bu insanlardan her yerde var, bizim cenazemizde de biri bugün “ananızı özele götürseydiniz ölmezdi, şimdi ağlıyonuz vebali boynunuza ” dedi anneme, hayatımda asla bir yaşlıya küfür etmedim bugün hariç. Sokmayın kardeşim milletin hayatına burnunuzu, bu kadar boş hayatlarınız mı var millete akıl veriyorsunuz, yok cenazesi olanlar niye üzülmüyo, yok niye bekleniyo sanane kardeşim sanane.
Kanım dondu okurken, bu hadsizlikten de öte artık, ne desek faydasız... basınız sağolsun hiç takmayın torbadan çıkan ses bunlardan çikandan daha değerli, kansız dedikoducular

Çok fazla hastalık ve kayıplar yaşamış. O yüzden fazlaca evhamlı. Bu durum kendine.ve etrafına zarar verme noktasına gelmiş ama farkında değil. Ancak bize beğenmedim atıyor
Valla Calci, en başta bende öyle düşündüm ama sonra napiyim, ben demiştim derim cümlesini okuyunca söyleyecek birşey bulamadım.

ailece en başta oturuldu konuşuldu süreç nasıl devam ettirilecek diye. Eşim ne söylese, babası ozelller bilmez, özeller anlamaz dedi durdu. Eşim de devleti beklemek doğru değil, bu işin sonu kötü deyince babası evden kovacakti neredeyse. Sen annenin ölmesini mi istiyorsun diyerek. Yani biz şaşırdık ne yapacağımızı. Kadın zeki bir kadın, az buçuk biliyor hepsini olmasa da ama o da rahat.

Ben kayinvalidemi arayıp, acele etmemiz gerektihini söylesem olay büyür ve kabak benim başıma patlar. Ortalığı karıştıran gelin olurum. Hâlbuki, görümceme dakikalarca anlatıyorum hemen hergun, çok yorgunum işten yeni geldim deyip kapatıyor konuyu. Eşi de çocukları da çok sever halbuki ama bu nasıl bir aymazlık anlamadım gitti. Baba biraz cimri bu arada.
Adam param gideceğine karım gitsin diyor, baktı bu yüzüne söylenecek en sonunda, rol çalmış '' Sen annenin ölmesini mi istiyorsun?!'' diye çıkışarak. Ama karısına bişey olursa çok pişman olacak, o evlatlar ona yapmaz sanıyor, ama aynı şimdi annelerine yaptıkları gibi onu da kale almayacaklar. Hiç düşmem sanıyor kayınbabanız. Benzer birini tanıyorum, 2.karısı tek ayak üstü döndürüyor, kızlarının ayağını bir şekilde evden kesmiş, çok arıyor rahmetlinin yerini ama artık çok geç.

Sağol yavrum.
Bu insanlardan her yerde var, bizim cenazemizde de biri bugün “ananızı özele götürseydiniz ölmezdi, şimdi ağlıyonuz vebali boynunuza ” dedi anneme, hayatımda asla bir yaşlıya küfür etmedim bugün hariç. Kadın 24 saatte taş gibi annesini önce yoğun bakımasonra mezara yollamış. Söylenecek söz mü. Sokmayın kardeşim milletin hayatına burnunuzu, bu kadar boş hayatlarınız mı var millete akıl veriyorsunuz, yok cenazesi olanlar niye üzülmüyo, yok niye bekleniyo sanane kardeşim sanane.

Valla konu sahibi gösteriş meraklısı olduğunuzu da şuradan anladım, cenazesi olanlar hiçbirşey olmamış gibi paylaşım yapıyor demişsiniz ya ha işte demek ki siz paylaşımlarınızı millet görsün arkamdan böyle demesin diye yapıyorsunuz.
Offf boşu boşuna banlandın be kuzum 😔 banlanmana değmeyecek bir konuydu 😔

Kayınvalidem hasta olsa kayınbabam devlet diye tuttursa eşimle gider kayınvalidemi tam teşekküllü bir hastaneye götürür yapılması gerekenleri yapar yaptırırız. Ben müdahil olmasam bile eşim alır götürür ki olması gereken budur.

Babaannem kanser olduğunda maddi durumu çok iyi olmasına rağmen tüm tetkikleri üniversite hastanesinde yapmıştı takibini yapan doktor oradaydı çünkü. Acil bir durumda doktoru işlemi hızlandırabiliyordu. Ama rutinde sıra bekleniyordu. Özele gittik yaşlı kadını ameliyat etmeye kalktılar. Devletteki doktorumuz buna izin vermedi. sayesinde ameliyat olmadı fazla acı çekmedi. Hırpalanmadı. Evinde vefat etti.
Bize de akrabalar o kadar paranız var yazıktır günahtır dedi. Yav hehe dedik geçtik.

Abi iyi misiniz siz? Gidip neden millete kanserin nasıl yayıldığına dair video atabiliyorsunuz ya ne hakla? Milletin moralini iyice çökertmeye ne gerek var? Fikir sorulmuş söylemişsiniz, bitti gitti.
Sizin gibi insanlar bugün bizim cenazemizde de vardı, her yerde varsınız ya yıldı insanlar. Kendi müthiş aklınızı kendinize saklayın. Burnunuz yüzünüzde çok daha güzeldir, milletin işine burnunuzu sokmayın. Yok cenazesi olan insanlar niye üzülmüyor yok niye şu şöyle niye bu böyle. Off. Kafa dağıtmak için girdiğim sitede şalterlerimi attırdınız yemin ediyorum. Milletin hayatına karışacak kadar boş vaktiniz varsa gidin hobi edinin ya.
Başınız sağolsun, ışıklar içinde yatsın :(

Sağol yavrum.

Hiç böyle diyen hadsizleri takmayın, annenize de taktırmayın lütfen. Özellerde ölümsüzlük olsaydı hiçbir zengin ölmezdi. İnsanların hepsi ölümlüdür ve en büyük gerçeğimizdir bir gün bir şekilde öleceğimiz. Yok özelde olsa ölmezdi yok devlette olsa ölmezdi gibi laflar çok boş laflar. Bunları söyleyen insanlar da boş insanlar. Özelde de devlette de yolda da evde de insanlar ölür arkadaşlar.

Kayınvalidem hasta olsa kayınbabam devlet diye tuttursa eşimle gider kayınvalidemi tam teşekküllü bir hastaneye götürür yapılması gerekenleri yapar yaptırırız. Ben müdahil olmasam bile eşim alır götürür ki olması gereken budur.
Ay sus sus, yuregine mi indireceksin kadının...onun tek derdi kv öldükten sonra görümceyi darlayabilmek, yoksa cebinden çıkacağını bilse ölmemiş uyuyor der, gömmez bile kv yi :-)

Back
X