- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu eşim en başta söyledi. Bize getirelim en kısa sürede çekimler biyopsiler bitsin, anneme hocaların hocası lazım dedi. Onun parasını da ben vereyim dedi. Kayinpederim sus dedi susturdu. O çok iyi bir doktor biliyormuş, akrabası.Özel hastanenin masraflarını sizin karşılayacağınızı, bundan da kimsenin haberi olmayacağını söylerseniz eşiniz ile, belki kabul eder kayınbabanız.
Ozelde tedavi olmayacak ısrar bu yüzden değil. Israr edilen konu özelde filim çekilsin. Bir emar için neden 15 gün beklensin konu bu.Hiç böyle diyen hadsizleri takmayın, annenize de taktırmayın lütfen. Özellerde ölümsüzlük olsaydı hiçbir zengin ölmezdi. İnsanların hepsi ölümlüdür ve en büyük gerçeğimizdir bir gün bir şekilde öleceğimiz. Yok özelde olsa ölmezdi yok devlette olsa ölmezdi gibi laflar çok boş laflar. Bunları söyleyen insanlar da boş insanlar. Özelde de devlette de yolda da evde de insanlar ölür arkadaşlar.
Konu özelde tedavi değil. Film emar çekimi özelde yapılsın konusu. Devlette çok uzun sürüyor.Babaannem kanser olduğunda maddi durumu çok iyi olmasına rağmen tüm tetkikleri üniversite hastanesinde yapmıştı takibini yapan doktor oradaydı çünkü. Acil bir durumda doktoru işlemi hızlandırabiliyordu. Ama rutinde sıra bekleniyordu. Özele gittik yaşlı kadını ameliyat etmeye kalktılar. Devletteki doktorumuz buna izin vermedi. sayesinde ameliyat olmadı fazla acı çekmedi. Hırpalanmadı. Evinde vefat etti.
Bize de akrabalar o kadar paranız var yazıktır günahtır dedi. Yav hehe dedik geçtik.
Akrabası devlet hastanesinde mi?Bunu eşim en başta söyledi. Bize getirelim en kısa sürede çekimler biyopsiler bitsin, anneme hocaların hocası lazım dedi. Onun parasını da ben vereyim dedi. Kayinpederim sus dedi susturdu. O çok iyi bir doktor biliyormuş, akrabası.
Evet devlet Hastanesi'nde.Akrabası devlet hastanesinde mi?
Belki o zaman işlemleri daha hızlı yaptırabilir, onun için ısrar ediyordur.E
Evet devlet Hastanesi'nde.
Şimdi şöyle, başlarına gelmediği için bilmiyorlar. Ben annemi de babamı da kanserden kaybettim. Bana sormaları kadar doğal ne olabilir ki. Benim sekiz senem hastanelerde, doktorların ağzına bakarak geçti.Kanserle ilgili bilir kisiymis gibi uzun uzun anlatmanıza gerek yok bence.
Soruların cevabı da, nasıl yapılıp yapılamayacağı da sizde değil doktolarda.
Hasta olan esinizin annesi, o özel hastane noktasında bir müdahale de bulunmuyor, bulanamiyorsa yapacak birşey yok sizin açınızdan.
Umarım. İlginiz için çok teşekkür ederimBelki o zaman işlemleri daha hızlı yaptırabilir, onun için ısrar ediyordur.
Ay ciddi miAy sus sus, yuregine mi indireceksin kadının...onun tek derdi kv öldükten sonra görümceyi darlayabilmek, yoksa cebinden çıkacağını bilse ölmemiş uyuyor der, gömmez bile kv yi![]()
Konu özelde tedavi değil. Film emar çekimi özelde yapılsın konusu. Devlette çok uzun sürüyor.
Eşimin halasını da eşi tedavi ettirmemiş, hastaneler para tuzağı diyip duruyormuş. Şimdi kendi başı ağrısa doktora koşuyormuş b.k herif.Annemin dayısının kızı yani kuzeni kanserdi senelerdir. Asla bilmiyordu kanser oldugunu, bilemeden gitti zaten. Varlıklı olmalarına ragmen kocası devlette süründürdü kadını.
Kadının babası bana verin elimden geleni yapayım demesine ragmen kocası vermedi. Tabi kadın durumdan bir haber. Kadının kendi kızı hicbir seyi yokmus gibi hayatını yasıyordu “gecer gecer” diyerek. Sonra iste aniden kaybettiler kadını. Yani çevrede bu durumu görmüs biri olarak az cok neler hissettiginizi anlayabiliyorum. Kanser hastalarının ilk yapacagı sey zaten motivasyon ve stresten uzak durmak.
Elinizden geleni yapmak istiyorsunuz ama bazen üstelememek lazım. Zaten akrabaymıs doktor. Simdilik onlara bırakın. Süreç neleri gösterecek bekleyin derim. Gecmis olsun.
Allah affetsin giden gelmiyor işte. Kadının bankada yüklü miktarları vardı. Bilseydi durumunu kendi gider tedavi ettirirdi kendisini.Eşimin halasını da eşi tedavi ettirmemiş, hastaneler para tuzağı diyip duruyormuş. Şimdi kendi başı ağrısa doktora koşuyormuş b.k herif.
Yav aslında rahmetlinin de ihmali var. Abisinin Almanya' dan gönderdiği paraları tedavide kullanmamış, biriktirmiş neymiş evlatlarım yesinmiş. Kendi de umut etmemiş, boşa gider diye düşünmüş. O evlatlar üvey anayı düğün bayramla karşılamış sonra işte, ama üvey ana napmış, bu kızlar kocaya gidince bayramdan bayrama sokmuş eve.Allah affetsin giden gelmiyor işte. Kadının bankada yüklü miktarları vardı. Bilseydi durumunu kendi gider tedavi ettirirdi kendisini.
Ama noldu? Paralarını harcayamadan öldü, onuda eşinin yeni eşi yiyor. Kadının ailesi sinirden köpürdü davalar açıldı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yediğimin dünyası şaşırtmıyor artık şaşırtmıyor yazık. Rahmet olsun, toprağı bol olsun.Yav aslında rahmetlinin de ihmali var. Abisinin Almanya' dan gönderdiği paraları tedavide kullanmamış, biriktirmiş neymiş evlatlarım yesinmiş. Kendi de umut etmemiş, boşa gider diye düşünmüş. O evlatlar üvey anayı düğün bayramla karşılamış sonra işte, ama üvey ana napmış, bu kızlar kocaya gidince bayramdan bayrama sokmuş eve.
Sizin kendi derdiniz yokmu?İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?
Hepsinde, hastanın birşeyi yok gibi bir hava var. Acelemiz yok diyorlar.
dertsiz insan var mı? elbette benim de dertlerim var, herkesin var. Derdi olmak başkalarını dert etmeye engel mi? Konu kayınvalidem ve bana da süreç hakkında danışıldı başlarda. Ailenin konuyla pek alakası ypktu çünkü. Masrafları neden karşılamadığımızı üste birçok kere anlattım.Sizin kendi derdiniz yokmu?
Sürekli başkalarının hayatlarını dert ediyorsunuz.
Bukadar düşünüyorsanız tedavi masraflarını karşılamayı teklif edin, belki biran önce başlarlar tedaviye
Danışılmış, ama demekki fikrinize çok önem verilmemiş ki tedaviye başlanmamış, dolayısıyla burda tekrar sormanız birşeyi değiştirmeyecek o yüzden dert etmenizede gerek yok.dertsiz insan var mı? elbette benim de dertlerim var, herkesin var. Derdi olmak başkalarını dert etmeye engel mi? Konu kayınvalidem ve bana da süreç hakkında danışıldı başlarda. Ailenin konuyla pek alakası ypktu çünkü. Masrafları neden karşılamadığımızı üste birçok kere anlattım.