allahıım bi yaşıma daha girdim
oraya limon sürülür mü yahu asitli asitli
hasta ediceksiniz kızcağızı..!!
Ben bir hemşire arkadaşımın anlattığı şeyi aktarmak istiyorum,sen zar esnek olduğunu söyleyip yırtarım bu işten diye düşünüyorsan,dr giderseniz eşin olacak kişiyle rahatlamak için bu anlaşılır.kızın biri hastaneye gelmiş doktora evleneceğini ama bundan önce 1 kere ilişkiye girdiğini ve bundan pişman olup evleneceği kişinin bunu bilmediğini bundan dolayı kızlık zarını diktirmek istediğini söylemiş,dr ok dikmiş,kız gitmiş,dr arkasından mesai arkadaşlarıyla kızın arkasından konuşması aynen şöyleymiş,dr olmasak evleneceği adamı kandırdığı gibi bizide 1 kere yaptım diye kandıracak,1 kere yapılmayla ohalemi gelir insan kolumu soksam kolum girerdi,sen arkadaşınla olan ilişkini düşün,ilk birleşmeyle sonraki birleşmelerinizde aynımıydı.iyi karar ver sonra çok pişman olursun,yol yakınken akıllıbir karar ver.sonra ailenide kendinide kötü duruma düşürme yalanınla.
arkadaslar bi konuda bilgilenmeye ihtıyacım var şimdi benm 3 yıllık bi ilişkim var bu süre zarfı içinde erkek arkadasımla birlikte oldum bikaç sorunlarımız vardı halettk ve evlenmeyi falan düşünüyoduk fakat benm ailem karsı cıktı evlenemedık suan ailemin istediği biriyle evlenmek zorundyım istemediğim halde ama durumum anlaşılıcak die korkuyorum şimdi size sorum şu erkek arkadasımla birlikte olduğum ilk gün benden kan gelmedi daha sonrada... doktora gtmeye korkuyorum kötü bişi duycam diye bikaç yerden arastırdım bu duruma esnek zar falan diolar :S kafam karıstı sizce ne? yardım edin artk kaçısım yk biliyorum ama
SİZE YASANMIS BI OLAYI ANLATICAM burada yaklasık bır ay önce bı kız ewlendi... kızı aılesını tanıyorum selamlasıyoruz fılan babaları öldü gecen yıl da kardeşını kaybettıler anne kız kardeş ve kendisi 3 kişi yaşıyorlardı ve fakırlerdigercekten sagan soldan yardımlarla gecınıyolardı kız 16 yasında neyse zengin bı cocuk istedi nişanlandılar çocugun evi arabası herseyi vardı yani... kız annesınınde rızası ıle ewlendı ewlendıgı ilk gece 4 aylık hamıle ve kadın cıkmışş !!! 16 yaşında üstelık keşke bastan soleseydı şimdi nemi oldu oglan saglık raporlaryla ertesı gun ıspatladı ve kızı annesının ewıne gerı getrdiii keşke bastan soleseydiii istemeyerek ve yalanlar üzerine ewlılık kurulmaz......her zaman dürüst olalım karsımızdakılerı sonucu ne olursa oolsun bastan solemek daha hayrlı :çok üzgünüm:
ya malesef eski zihnıyetten cıkmamıs bı babam var mecbur akraba işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?