nasıl bir aile bunlar böle ?? şaşırdım kaldım ...adam senın yaptıgın yemegı yemıyor çokmu kinci ? 10 gündür hiç konuşmadan nasıl duruyorsunuzki ....sanırım gidicek yerı olmadıgı için kaldı evde
kaç yıllık evlısınız .çocuk varmı ? hepmi böleydı bu adam ?
Gercek sorununuz ne??????
bunlar bosanmak icin bahane olamaz dimi....
1.5 yıldır evliyim çocuğumuz yok. Sanırım hep böyleydi evlenince daha da azdı. Gidecek yeri babası var ama giderse babası sen ne geliyorsun onu kovsaydın evden der diye gitmemiş olabilir.
yenı evlısınız daha çiftler ılk bir yılda genelde oturana kadar sorun yaşarlar .ama sizinkisi saygıyıda yitirmiş gibi canım
onun ailesi senden ne istiyorya 1.5 yılda neden bukadar tepkılıerkı .insanları anlamak güç? arkanda alen varmı ? inşallah vardır
ona çekip gidicem korkusunu yaşatsana önce
konularınıda okudum şimdi yazık etmiş sana 8 yılına azmı onca zaman işte hep böle oluyor uzun ilşkiler canımya
benımde bir kardeşim varda karısının agzının içine bakıyor ...mıllette şans var ...hiç taviz verme bence ..o kım oluyord benım aileeme gitmeme karışıyor o kadarda uzun boylu degıl ..siz çok taviz vermişsiniz bence
ben senın yerınde olsam baştan aşaya degiştirirm imajımı eşimide evede kendımede tekrardan baglarım
Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki
yenı evlısınız daha çiftler ılk bir yılda genelde oturana kadar sorun yaşarlar .ama sizinkisi saygıyıda yitirmiş gibi canım
onun ailesi senden ne istiyorya 1.5 yılda neden bukadar tepkılıerkı .insanları anlamak güç? arkanda alen varmı ? inşallah vardır
ona çekip gidicem korkusunu yaşatsana önce
Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki[/QUO
tövbe .tövbe canım sen bu mübarek günlerde ellerını aç rabbıme dua et ...gerisine karışma senı en hayırlı yola sevketmesı için yalvar ...gerekırsede boşarsın ne terbiyesiz aileymiş bunlar böle belkıde ayrılman daha hayırlı olucaktır canım iyi sabahlar
Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki[/QUO
tövbe .tövbe canım sen bu mübarek günlerde ellerını aç rabbıme dua et ...gerisine karışma senı en hayırlı yola sevketmesı için yalvar ...gerekırsede boşarsın ne terbiyesiz aileymiş bunlar böle belkıde ayrılman daha hayırlı olucaktır canım iyi sabahlar
Galiba öyle bende çıkış yolu arıyorum nasıl kurtulsam ya da nasıl kurtarsam diye. Daha ne kadar beklemeliyim onada kara veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?