• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acele yardım, ne yapmalıyım??

damlae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
125
3
68
Kocaeli
Eşimle yaklaşık 10gündür konuşmuyoruz. 10gün önce ailesine gitti ve dönüşte banabelalar okuyup benden nefret ettiğini ve benden boşanacağını ve ailesinin her zaman dediği lafları saydı yani anlıyacağınız onların laflarıyla geldi yıktı kırdı bağırdı çağırdı. Ve o gündür konuşmuyoruz yemeğimi yemiyor senin yaptığın hiç bişeyi yemem, senden hiç yardım bile istemem deyip dürüyor ve arada bir başka yatağa yatmaya kalkışıyor ben burda tahtamızın diyorum yanıma gelmek zorunda kalıyor. Bu gece de başka yatağa gitti ya yatak odasında yatarsın ayda dışarda yatarsın dedim Buda senin yanında yapacağıma dışarda yatarım deyip soyunmaya başladı dışarı çıkmak için hazırlanıyordu bende 'ehh insanın sinirini bozuk durma yeter be' deyip yatağa itti onu yatağa düşünce baktım gülüyor sonrada orda yattı. Ya şimdi bu adam ne istiyor boşanmak mı yoksa devam etmek mi ama devam etmek içinde hiç birşey yapmıyor o kadar yaptıklarından sonra asıl ben istemiyorum yanında yatmak aslında bende artık boşanmak istiyorum ama o anmasınlar babsına inat dürüyorum çünkü beni hiç sevmiyorlar evden kaçıp gitmem için uğraşıyorlar.

nasıl bir aile bunlar böle ?? şaşırdım kaldım ...adam senın yaptıgın yemegı yemıyor çokmu kinci ? 10 gündür hiç konuşmadan nasıl duruyorsunuzki ....sanırım gidicek yerı olmadıgı için kaldı evde

kaç yıllık evlısınız .çocuk varmı ? hepmi böleydı bu adam ?

nasıl bir aile bunlar böle ?? şaşırdım kaldım ...adam senın yaptıgın yemegı yemıyor çokmu kinci ? 10 gündür hiç konuşmadan nasıl duruyorsunuzki ....sanırım gidicek yerı olmadıgı için kaldı evde

kaç yıllık evlısınız .çocuk varmı ? hepmi böleydı bu adam ?

1.5 yıldır evliyim çocuğumuz yok. Sanırım hep böyleydi evlenince daha da azdı. Gidecek yeri babası var ama giderse babası sen ne geliyorsun onu kovsaydın evden der diye gitmemiş olabilir.

Gercek sorununuz ne??????
bunlar bosanmak icin bahane olamaz dimi....

Aslında tek sorunumuz evimizde aramızda konuştuğumuz yaptığımız herşeyi ailesine anlatması ve evine karısına sahip çıkacağına babasının evini evi olarak görmesi ve ailesinin bana ettiği bütün hakaretleri kabul etmesi ve benim aileme gitmemi engellemesi. Sayfamdaki diğer yazılarıda okuyabilirseniz anlarsınız durumun ne kadar vahim olduğunu.

1.5 yıldır evliyim çocuğumuz yok. Sanırım hep böyleydi evlenince daha da azdı. Gidecek yeri babası var ama giderse babası sen ne geliyorsun onu kovsaydın evden der diye gitmemiş olabilir.

yenı evlısınız daha çiftler ılk bir yılda genelde oturana kadar sorun yaşarlar .ama sizinkisi saygıyıda yitirmiş gibi canım

onun ailesi senden ne istiyorya 1.5 yılda neden bukadar tepkılıerkı .insanları anlamak güç? arkanda alen varmı ? inşallah vardır

ona çekip gidicem korkusunu yaşatsana önce

yenı evlısınız daha çiftler ılk bir yılda genelde oturana kadar sorun yaşarlar .ama sizinkisi saygıyıda yitirmiş gibi canım

onun ailesi senden ne istiyorya 1.5 yılda neden bukadar tepkılıerkı .insanları anlamak güç? arkanda alen varmı ? inşallah vardır

Ailesi zaten beni bu oğlum seni tekertçek görürsün diye korku yaşatıyorlar ve eşimizde öyle bi hale getirmişler ki ama terkederse terk etsin duruma gelmiş.

konularınıda okudum şimdi yazık etmiş sana 8 yılına azmı onca zaman işte hep böle oluyor uzun ilşkiler canımya

benımde bir kardeşim varda karısının agzının içine bakıyor ...mıllette şans var ...hiç taviz verme bence ..o kım oluyord benım aileeme gitmeme karışıyor o kadarda uzun boylu degıl ..siz çok taviz vermişsiniz bence

ben senın yerınde olsam baştan aşaya degiştirirm imajımı eşimide evede kendımede tekrardan baglarım

konularınıda okudum şimdi yazık etmiş sana 8 yılına azmı onca zaman işte hep böle oluyor uzun ilşkiler canımya

benımde bir kardeşim varda karısının agzının içine bakıyor ...mıllette şans var ...hiç taviz verme bence ..o kım oluyord benım aileeme gitmeme karışıyor o kadarda uzun boylu degıl ..siz çok taviz vermişsiniz bence

ben senın yerınde olsam baştan aşaya degiştirirm imajımı eşimide evede kendımede tekrardan baglarım

Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki

Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki

Ve babası o delik herkese var oğlu diyen birisi

Ailem arkamda babam benim kapım sana açık kızım ne zaman istiyorsan gel diyor. Zaten hep istedikleri buydu kalmana bile gerek yok artık ama sen ne zaman istersen gel ama sana zarar vermeyecekse kal orda diyor.

Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki[/QUO

tövbe .tövbe canım sen bu mübarek günlerde ellerını aç rabbıme dua et ...gerisine karışma senı en hayırlı yola sevketmesı için yalvar ...gerekırsede boşarsın ne terbiyesiz aileymiş bunlar böle belkıde ayrılman daha hayırlı olucaktır canım iyi sabahlar

Hepsini denedim imajımı değiştirdim onunkini değiştirdim ama o insanlara öyle bi tapıyor ki ve eşim ailesinden korktuğu kadar Allah tan korkmaz. Ve babası sen nebisinin erkeksin bi karına söz dinletemiyorsun telefonunu kır kov evden diyen birisi.daha ne yapabilirim ki[/QUO

tövbe .tövbe canım sen bu mübarek günlerde ellerını aç rabbıme dua et ...gerisine karışma senı en hayırlı yola sevketmesı için yalvar ...gerekırsede boşarsın ne terbiyesiz aileymiş bunlar böle belkıde ayrılman daha hayırlı olucaktır canım iyi sabahlar

Galiba öyle bende çıkış yolu arıyorum nasıl kurtulsam ya da nasıl kurtarsam diye. Daha ne kadar beklemeliyim onada kara veremiyorum.

Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yemeğimi yemiyor önüne birşey koyduğumda tabağı mutfağa götürüyor. Yanında yatmam diyor sen ona yanımda yatçaksın dediğinde gizliden gülüyor yatıyor oraya. Bu dm şimdi ne istiyor anlayan varsa banad anlatsın lütfen.

Bu ne saçmalık anlam veremedim. Yanında yatmak istemeyen adamı
bağlasan yatıramazsın o yatağa. Sen yanımda yatacaksın dediğinde gizliden gülüp
yatmasından ben şunu çıkarıyorum ki senin ona olan düşkünlüğün, bağımlılığın herife iyi hissettiriyor.
Bu halleri bu yüzden.

Ve bugünden itibaren bırak istediği gibi yapsın.
Gidecek olanı durduramazsın, bu boşanmayı ancak ertelemiş olursun.
Bitecekse bitecek yani bari kıçını kaldırma kuş beyinlinin.:ssz:

Bırak yemeğini yemesin geç karşısına en sevdiği şeyleri yap ve iştahlı iştahlı ye..
Yanında yatmasın onun işlerini kesinlikle yapma.
Yattığı yeri bile toplama gitsin gelsin pislik içinde yüzsün.

Evde o yokmuş gibi yaşa.. Konuşuyor mu kulaklık tak müzik dinle.
Canın sıkıldıkça at kendini sokağa gez dolaş eve geç gel.
O evdeyken yap bunları ne oluyor bu kadına desin.
Hesap sorarsa boşanacağız ya sana ne git davayı aç ne bekliyorsun de..7
Gör bak nasıl yola geliyor salak!
Gelmiyorsa da açar davayı biter yahu canına yazık güle güle gitsin..

Nasıl bir kayınpedermiş o.Nasıl böyle iğrenç bir kelime kullanabilir.Evliliğindeki problemlerin ne bilmiyorum.Aile sana niye böyle cepheli bilmiyorum.Daha da yeni evlisin.Hala ne bekliyorsun oyle bir insandan.Namussuzuluk mu yaptın,hakaret mi ettin,çirkeflik mi yaptın ki,yatağına yatmıyor yemeğni yemiyor.Boşver ya.İstemiyorsa defolsun gitsin.Aile akıl vermiş herhalde böyle böyle davran diye.Taşıma suyuyla değirmen dönmez.Git babanın evine.O düşünsün.

O nasıl kayınpederi geçtim o nasıl baba nasıl insan :53:
Git arkadaşım sen çek git görsün gününü seni kaybetmek neymiş anlasın :47:

Back
X