Acele yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zordurumsinyali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
5
0
1
26
Merhaba. Ben 17 yasında birisiyim. 15 yasımdayken 23 yasında birisiyle sevgiliydik. Bu kişi sevgililiğimizde bana uyuşturucu hapı, yani ecstasy verdi. Ecstasy hapının etkisi hissizleştiriyormuş seni. Yani o sırada dayak bile yesen hissetmiyormuşsun. Bu durumdan faydalanarak da kişi benm kızlığımı bozdu. Bende hissetmedim o ara. Daha sonra onu kaybetmemek için hiçbir şey demedim ona, kızmadım. Seviyordum da. Ilişkimizi devam ettirdim. Bu esnalarda beni o sıralar esrara alıştırdı. Onun yanına gittiğimde hep içiyorduk esrar. Daha sonradan ogrendiğime gore de bunun satışını yapıyormuş, tarlaları falan varmış bununla ilgili. Sonra ayrıldık. Tokat mokat attı, ayrıldık. Benden ayrıldıktan 6 ay sonra da evlendi. Şimdi bir tane kız çocuğu var, 3 aylık. Ben ilk başlarda anneme soylemememiştim ama şimdilerde soyledim. Bu yapılanı kaldıramıyorum, o zamanlar gozlerim kordu, şimdi aklım başıma geldi. Ondan davacı olmak istiyorum. Sizce dava açmalı mıyım? Neticede ortada bir çocuk var. Davam kabul olur mu? Hem reşit olmadığım için, hem de torbacılık yaptığı için davacı olmak istiyorum ama bunları nasıl kanıtlayacağımı da bilmiyorum. Ozeliikle torbacılık yaptınıı. Torbacılığı bırakmış olma ihtmali var. Dava açarsam başıma neler gelir? Bana kırıcı olmadan yardımcı olabilir misiniz?

o kişinin yaptğına dair nasıl kanıtın var cnm. başkası ile brlkte olmuş da diyeblr o kişi. ve sen bunu kanıtlayamazsın
Facebookta mesajlarımız var. Tartışma esnasında soylemiştim bunu. Oradan duruyor ama satıcılık hakkında suç duyurusunda bulunsam gene de ıspatlamak mı gerekir, yoksa şahitte mi gerekir? Şahit olsa onu bu suçtan dolayı hapise alırlar mı? Bir de dava açmam uygun olur mu?

kizligini bozduguyla ilgili kanitin nasil bilmiyorum ama bu olay cocuk istismari yanu 15 yas uyusturucu vermis sana kanitin saglam mi ? saticiligi ile ilgili mesaj konusma olmasa da elinde isim mekan su bu var mi ? ha birde gizli yap her seyi bak boyle admlardan korkulur gizlilik iste var mi bilmiyorum ama

İlişki olayına hiç girme bence, bu kadar zaman sonra zorla olduğunu kanıtlaman imkansız gibi bişey ama esrar sattığını ispat edebileceksen, hiç düşünme, hemen dava et.

Boşuna dememiş atalarımız.Bıldır ki hurmalar bilmem nereni tırmalar diye.O süre zarfında anneniz hiç hareketlerinizden birşey anlamadı mı?Şikayetçi olmanı annen mi istiyor?İş uzarsa dallanıp budaklanırsa daha çok üzülmez misin?Babanın haberi olmadan açamazsın zaten.Onun tepkisi ne olur.İyice düşünmelisin bence.

Boşuna dememiş atalarımız.Bıldır ki hurmalar bilmem nereni tırmalar diye.O süre zarfında anneniz hiç hareketlerinizden birşey anlamadı mı?Şikayetçi olmanı annen mi istiyor?İş uzarsa dallanıp budaklanırsa daha çok üzülmez misin?Babanın haberi olmadan açamazsın zaten.Onun tepkisi ne olur.İyice düşünmelisin bence.

İşte bende onu soruyorum, ben bir de o çocuğu dusunuyorum babasız buyumesini de istemiyorum ama bana yaptıkları da yanına kâr kalmasın istiyorum. Siz boyle bir durumda olsaydınız ne yapardınız? Babamın haberi olmadan olmaz mı? Sadece annem olsa. Annem babam duyar diye açmamı istemiyor ama avukat baban duymadan da açmamız olası dedi. Hapse girmedi çunku ben dava açmadım ve anneme o esnada soylemedim. O esnada soyleseydim bile annem açmazdı, babamdan korkusundan. Satıcılığı nasıl kanıtlayabilirim?

İşte bende onu soruyorum, ben bir de o çocuğu dusunuyorum babasız buyumesini de istemiyorum ama bana yaptıkları da yanına kâr kalmasın istiyorum. Siz boyle bir durumda olsaydınız ne yapardınız? Babamın haberi olmadan olmaz mı? Sadece annem olsa. Annem babam duyar diye açmamı istemiyor ama avukat baban duymadan da açmamız olası dedi. Hapse girmedi çunku ben dava açmadım ve anneme o esnada soylemedim. O esnada soyleseydim bile annem açmazdı, babamdan korkusundan. Satıcılığı nasıl kanıtlayabilirim?
Geçen gün haberlerde izledim.Taciz yüzünden kız babasının haberi olmadan dava açmış.Dava sonucu galiba ,postayla eve gelmiş.Baba içeriği okuyunca cinnet geçirmiş.Sonuç malum.Açacaksanız da babanızın haberi olması lazım.Karar senin.

Yat kalk dualar et Allahım beni bundan kurtardın diye ya senide kötü yollarda kullansaydı düşündünmü hiç ! O belasını bulur hiç merak etme baştan şikayet etmeliydin yinede bildiklerini polise ihbar et bari başka kızlar gençler yanmasın!

sen hala nie bulasıosun ki dua et ki uyusturucu müptelası olmadın daha kötü şeyler gelmedi basına.. şimdi kasınıo gibi adam evlenmiş cocugu olmus aklın anca basına gelmiş.. bence kıskanclıgından aklına dank etmiş bukadar zamandan sonra.. eger bulasırsan ve ispatlayamazsan hem adam sana yapacagını yapar hem de baban emin ol duyar.. az akıllı ol yaa.. ilk basına geldiğinde nerdeydi aklın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X