- 14 Kasım 2001
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.538
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi zordurumsinyali
Merhaba. Ben 17 yasında birisiyim. 15 yasımdayken 23 yasında birisiyle sevgiliydik. Bu kişi sevgililiğimizde bana uyuşturucu hapı, yani ecstasy verdi. Ecstasy hapının etkisi hissizleştiriyormuş seni. Yani o sırada dayak bile yesen hissetmiyormuşsun. Bu durumdan faydalanarak da kişi benm kızlığımı bozdu. Bende hissetmedim o ara. Daha sonra onu kaybetmemek için hiçbir şey demedim ona, kızmadım. Seviyordum da. Ilişkimizi devam ettirdim. Bu esnalarda beni o sıralar esrara alıştırdı. Onun yanına gittiğimde hep içiyorduk esrar. Daha sonradan ogrendiğime gore de bunun satışını yapıyormuş, tarlaları falan varmış bununla ilgili. Sonra ayrıldık. Tokat mokat attı, ayrıldık. Benden ayrıldıktan 6 ay sonra da evlendi. Şimdi bir tane kız çocuğu var, 3 aylık. Ben ilk başlarda anneme soylemememiştim ama şimdilerde soyledim. Bu yapılanı kaldıramıyorum, o zamanlar gozlerim kordu, şimdi aklım başıma geldi. Ondan davacı olmak istiyorum. Sizce dava açmalı mıyım? Neticede ortada bir çocuk var. Davam kabul olur mu? Hem reşit olmadığım için, hem de torbacılık yaptığı için davacı olmak istiyorum ama bunları nasıl kanıtlayacağımı da bilmiyorum. Ozeliikle torbacılık yaptınıı. Torbacılığı bırakmış olma ihtmali var. Dava açarsam başıma neler gelir? Bana kırıcı olmadan yardımcı olabilir misiniz?
Burada yazılanları büyük ihtimalle emniyet sizinle iletişime geçecektir.