acele yardımmmm

kocakuzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
245
0
46
Diğer
kızlar acil yardım edin hani şu sinbonun uzun saplı pıratik şarzlı gibi olanların kablolusunu kullanan varmı bana önerirmisiiniz fotosunu koyamadım ekleyemedim yeni oldugumdan

canım açıkçası neden bahsettiğini anlamadım tam olarak ama ben sınbonun hiç bir ürününü tavsiye etmiyorum. bende blander ve ütüsü vardı ikisindende memnun kalmadım... eğer şarzlı el süpürgesinden bahsediyorsan kesinlikle fakır al derim ben.

canım tam ne araştırdığını belirtmemişsin ama.. bende şarjlı süpürge olarak algıladım... fakiri tavsiye ederim model numarası aklımda değil ama şu ucunda dönen fırçalısı harika! 130 civarında fiyatı.. ben aldıktan sonra da uzatma saplısı çıkmış fakirin.. ondan kaynanam kullanıyor çok güzel

canım yaa beli agrıyanlara göre ayaklı normal süpürge gibi ama pratik kablosu bile kendine sarılıyor anlatamadım ama

dikey elektrikli süpürge demek istemissin anladım. valla onlar hakkında bılgım yok ama sinbo alma derim ben. fakirinde var o model süpürgeleri onları arastır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…