canlarimmmmm ambüme yeni resimler ekledimm...niyahetinde burnusum 4 bucuk ayinda 5 ay olucak artik...öyle mutluyumki ALLAH herkesin gönlüne göre burunlar ve basarili ameliyatlar nasip eder insallah...albüm herkese acik biraktim...fikir acisindan....lafi uzatmadan..yorum siz canlarimda...mucukslarrr.....( bu arada MASALLAH )
maşallah diyim bendehayatım senin burnunu bi gece çalarlar benden söylemesi yoruma gerek yok bence güzel :)
Maşallah çok güzel olmuş:)
:)) olsun yaw n'olucak:)) Mükemmel burunlu Açelyamm yaw sen yaz almanca, çevirtirim merak etmesen istediğini yaz yeter ki ) Hep diyorum walla burunlarımız o hallerden bu hale geldiyse artık düzelmeyecek yapılmayacak burun yoktur:) İkimizinki kardeş gibi zaten benziyorlar
oyyy oyyy cevirirmisde yerim senii:)) ya gecen gun gelemedim smne kizma seker...resim olayini ne yaptin meraklardayim haberdaret benii...efet benziyoz valla :) kardesimm benim.. ohh gel aplanin sefkatli kollarina aman haa buruna dikkathenüz lazım değil zaten, olursa link atarım canımcım sana düşünmen yeter
tsk ederim canimcim :) yanaklarda as bise sis var halen zamanla inicekler ama goz tarafina burun tarafina doru yanaklarda as bise sis var hala...ama burun kuculuncede yanaklarda ortaya cikdi:)
Sevgili Açelyam
Ben de fotoğraflarına baktım eski ve yeni sen arasında inanılmaz büyük fark var. Yüzündeki sert ifade gitmiş, gençlik, tazelik gelmiş...daha genç gösteriyorsun bu halinle. Hatta makyajını daha hafif yapsan (sadece naçizane bir öneri) daha da genç göstermen mümkün.
Burnun da Eso'nun burnu kadar başarılı. Onun da dokturu Emre İlhan'dı.
Yüzünde halen şişlik var. Sanki yanaklarına da dolgu yaptırmışsın gibi duruyor ama o zamanla iner muhtemelen...Aman maşallah diyelim de nazardeğmesin :)
Sevgiler
canım cok güzel bi burnun var güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?