Nane limon falan versem olur mu acaba ? Bı yandan da hemen ilaç kullanmamam mi diyorum?Götürün tabi,kan tahlili baksınlar belki enfeksiyon durumu vardir.
Üşütmüş de olabilir,önlem almak daima iyidir
Şimdilik ateşi yok. Ishali de öyle sık sık değil ama yapınca sulu ve çok yapıyor bütün üstünü değişmek zorunda kalıyorum.Atesi var mi? 3 gune kadar ates normal. Haricinde. Bolca su ver sivi icsin.. ishal ise virus kapmis olabilir. O virusun kaka ve kusmukla cikmasi lazim. Susuz kalmasin bolca su ver. Yemesede olur icmesi muhim o yuzden.
En fazla 7-10 gun arasi surebilir. 3 gunden Fazlaysa atesi enfeksyon olabilir
Şimdilik ateşi yok. Ishali de öyle sık sık değil ama yapınca sulu ve çok yapıyor bütün üstünü değişmek zorunda kalıyorum.
Evde yapabileceğim bir şey var mı?
Nane limon versem mi?
Bal kabağı da taze kabak gibi bağırsak çalıştırır mi?
Çorbayı vermesem mi?
Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Çocuğun genel durumu nasıl ? Genel durumu iyiyse korkmayın ama yine de ben olsam doktora giderdim.Bebeğim 10 aylık. iki gün önce gece kustü. dün gündüz tekrar kustu bu gece kusmadi ama bugün öğle gibi tekrar kustu ve bugün uc defa kakasını sırtına önüne taşacak kadar yapti.
Hemen doktora götürmeli miyim.
Bayramdan önce böyle oldu doktora goturdum. O zaman daha çok kusmustu ama doktor dikkate almadı. Günde 10 defansın üstünde kakasını yapmadıklarını ishal oldu diyemeyiz falan dedi.
Bir kaç ilaçla bizi eve gönderdi sonra çocuk daha kotu oldu. Başka doktora gittik serum taktı.
Şimdi tekrar görürsem doktor bizi geri gönderir mi?
Yada evde yapabileceğim bir şey var mı?
Son olarak şimdi ona bal kabağı ve patates ile çorba yaptım versem bir sıkıntı olur mu?
Virütik bir şey olabilir. Daha sık kusması, bir günde defalarca ishal gibi kaka yapması, ateşi çıkması, kakasının kokulu olması durumunda doktora gidersiniz. Patates, muz gibi besinler iyi gelebilir. Tabi bol su ve varsa anne sütü en önemlisi.Bebeğim 10 aylık. iki gün önce gece kustü. dün gündüz tekrar kustu bu gece kusmadi ama bugün öğle gibi tekrar kustu ve bugün uc defa kakasını sırtına önüne taşacak kadar yapti.
Bayramdan önce böyle oldu doktora goturdum. O zaman daha çok kusmustu ama doktor dikkate almadı. Günde 10 defansın üstünde kakasını yapmadıklarını ishal oldu diyemeyiz falan dedi.
Bir kaç ilaçla bizi eve gönderdi sonra çocuk daha kotu oldu. Başka doktora gittik serum taktı.
Son olarak şimdi ona bal kabağı ve patates ile çorba yaptım versem bir sıkıntı olur mu?
Bal kabağı ve kabak midesini daha da sulandırır şakın vermeŞimdilik ateşi yok. Ishali de öyle sık sık değil ama yapınca sulu ve çok yapıyor bütün üstünü değişmek zorunda kalıyorum.
Evde yapabileceğim bir şey var mı?
Nane limon versem mi?
Bal kabağı da taze kabak gibi bağırsak çalıştırır mi?
Çorbayı vermesem mi?
Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Bu ara salgın var, polikliniği götürmeniz gerek bence. Acile falan gitmeyin.Bebeğim 10 aylık. iki gün önce gece kustü. dün gündüz tekrar kustu bu gece kusmadi ama bugün öğle gibi tekrar kustu ve bugün uc defa kakasını sırtına önüne taşacak kadar yapti.
Cok tesekkut ederim. Önerinize yudum.İshali varsa bol su içirin, probiyotik içerdiği için yoğurt yedirin, probiyotik kabıza da ishale de iyi gelen bir şey, patates, pirinç ve muz da ishale iyi gelir.
Ateşi olmadığı sürece ben bir iki gün gözlemlerdim böyle durumlarda, baktım geçmiyor, o zaman götürürdüm doktora.
cok tsk ederim. Önerilerinizr uyuyorum. Şükür daha kusmadi. Hastanelerde daha mikrop kalabilir diye şimdilik goturmuyorum.Bal kabağı ve kabak midesini daha da sulandırır şakın verme
Pirinç unu ve patates püresiyle hazırla yemeklerini
Bence farklı bir dr’a götürün günde 10 defadan fazla yapmıyorsa sorun yok ne demek ya
Iştahsızlığı var bende zorlamiyorum. Iki kaşık yedek de kusmasindan korktuğum için zorlamiyorum.Çocuğun genel durumu nasıl ? Genel durumu iyiyse korkmayın ama yine de ben olsam doktora giderdim.
Teşekkür ederim.Cok tesekkut ederim. Önerinize yudum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum :)
Öncelikle geçmiş olsun.1.5 yaşında kızım var yeni hastaneden geldik bugün 4 kere kustu ne ateşi var nede ishali Dr götürdük serum taktılar çok şükür kusması kesildi iyi şuan inşallah bı daha kusmaz sizde bı götürün
Cok guzel bir tarif ben bunu şeftali ile yapıyordum elma ile de denerim.Teşekkür ederim.
Bir de elma aklıma geldi, hem mideye hem ishale iyi gelir.
Kızıma elmalı pirinç unlu muhallebi yapardım kustuğu zaman.
Pirinç ununu suyla pişiriyoruz, elmayı cam rendede rendeleyip ekliyoruz... vs. Bu da iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?