Acemi anne soruyor!!

Cok guzel bir tarif ben bunu şeftali ile yapıyordum elma ile de denerim.
Cok istahsizişta ama yatmadan bir kaç kaşık yedirmeye çalışırım. Tekrar tşk ederim :)
Rica ederim. İki kaşık da yese yeter. Elma süper bir besin, çocuğu güzel toparlıyor.
Geçmiş olsun miniğe, inşallah hemen iyileşir.

Çok sevindim canım iyi olmasına benim kızım da serum yedikten sonra bı daha kusmadi çok şükür

Kaka testi yaptirin mutlaka. Benim oglum rota oldu ishaldi 4 ayri hastane 4 ayri doktor gezdim son gittigimuz akil edip kaka testi yapti da rota çıktı. Doktorlara da güvenmiyorum işini doğru düzgün yapan doktor çok az. Perişan olmuştu yavrum

Başka bir doktora götürün. Ben çok pimpirikliyim bu ishal konusunda. Annem sayesinde :) dinozorlar döneminde yani ben bebekken rota aşısı var olmadığından, annemin anlattığına göre ben ölüp dirilmişim. O yüzden geçmeyen ishalden korkarım.

Evde yapabilecekleriniz, bol sıvı verin emiyorsa emzirin bol bol. Muz püresi yedirin. Kabak vermeyin, kabak bağırsakları çalıştırır zaten. Daha fena olur. Bunların dışında mutlaka doktora götürün.

bebek durmadan ağlıyor mu peki.
mide bulantısı ishal apandisit belirtisi olabiliyor

Genel hali iyiyse doktora götürme. Hastaneden mikrop almasın gerek yok.
Kefir, muz, patates, pirinç yesin bol bol. Kefiri ihmal etme derim.
Bol sıvı tüketsin. (kızım rotayı bile bunlarla atlattı serum takviyesi bile olmadan)
Diş çıkarıyor olmasın, salya hem mide bulandırır hem ishal yapar.

benim kizimda gecenlerde boyleydi hastaneye gittik herkesin cocugu ayni sikayet hep ayni sonra gece atesi 39.5 a cikti yuzu falan disari verdi 5 numarali hastalik dediler salgin var sanirim dis cikarma donemindede kusarlar bazen ozellikle keskin olan kopek disi dediklerimiz de oluyo ama yinede bi kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…