• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

Çay daha basit olmaz mı?
Hediyeler konusunda ne düşünüyorsun başına atarım onları da
de bari düşüp bayılayım :d
çay saati yemektten daha zor bence en az 5 çeşit yapıyorum yoğun işime rağmen. yemek daha basit geliyor. bir güveç yapıp yolluyorum fırına. sonrası basit olyuor. buzlukta daima mantı suluköfte vs. bence eve çağır ne olacak hem misafir ağırlamaktan kaçmamalısın.

senin gibi ince dusunceli bir eltiye helal.olsum diyorum gelin hanim.cok.sansli
hedilerinde cok.degisik ben cok.seviniridim biri bana o dediklerinden hediye etse...evine davet ko usunda disardan siparis verebilirsin olmazmi....dissrda bise ayarlama cunku siz eltisiniz ve evlerinizde mutlaka gorusmelisiniz

Zamanım yok
Birde 4 kişilik masam. Hani sofrada sürekli kalk otur
Hizmet et böyle misafir agırlayacağıma
O kadar zahmet edip yorulacağıma dışarda yeriz
hem ben keyif alırım hem onlar diye düşündüm.
Hani daha çok zaman kalır gibi geliyor ama
bilmiyorum yanlış düşünüyorum galiba :)
Ay tam benlik keşke benim eltim olsan:KK37: diğer aya eşimin kuzeniyle eşi gelcek yemeğe alamam caya alırım dedim eşim bozuldu kv burda zaten orda yemek yiyip caya bize gelsinler dedim eşi caya da gelsinler ama yemeği dışarda yedirelim o zmn dedi bende ay tabiii canimmm şimdi oldu dedim. Aslında el lezzetini iyidir ama kalabalık olunca kıvamı tutturamam diye cekiniom bi de konu sahibinin dediği gibi hizmet edince hiç tat alamiorum:işsiz:

Kolonyayı pek anlamış değilim ama dışarıda bir akşam yemeği süper olabilir. İnsanlar artık günlerini bile kafelerde yapıyor eve çağırmak eskide kaldı. Ama çok yan yana durmayın fazla samimiyet kötü sonuç getirir. Çok tatlısınız :KK50:

Hiç bozulmam. Bizim millet alaturkadir ama,ille ev yapımı baklavacı kayniyo benim etrafimda :KK70:
Neyse işte inşallah sizin gibi bir eltim olur şiş kebap yemeye götürür beni. Yeşil fasulye yapmaz bana.

Bence şık bir balik restoranina gidin. Insanlarin bu kadar gelenekci olmasina da anlam veremiyorum. Ben bozulmazdim şahsen. Hatta boylesi daha iyi.

Back
X