• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

Bir de nişanlılar bunlar hangi eve gidiyorsunuz oturmaya? Nişanlısıyla birlikte mi yaşıyor yoksa ailesinin evine mi davet etti?

Kiz istanbul da tek yasiyor.
Ailesi baska bir ilde.
Sephora sorunca bende dank etti ailesi gelecek mi bilgim yok henuz.
Bakicam haftasonu aileside eslik ederse kiza bende mecburen eve ailesiyle birlikte davet edicem
Aile isin icine girerse durum degisir :)
Kiz alinmasa bile aile yadirgayabilir.

Ben hic de bozulmazdim.Takilmamak lazim boyle seylere.Onemli olan iyi vakit gecirmek.Eve de caya cagirirsin istedigin zaman

Hepsini alın diyorsun yani :KK70: çikolatalı nasıl çok tatlımı bazısı kahveler çok tatlı geliyorda şu son zamanların meşhur kahvesi kremalı neydi adı onu beğendim hafif içimi güzel

Cikolatali evet tatli gelebilir sana.
Vanilyali olani diyosun galiba
Oda guzel.
Ama damla sakizliyi mutlaka dene
Kremali seviyorsan bunuda mutlaka begenirsin :)

Samimiyetiniz gösterip davet etseniz dahi yeter. Hani caydi pastaydi diye düşünmez bile..

İlk tanismada ev daveti daha samimi olabilir tabi hediye konusuna gelecek olursakda yani yemege gidiyorsun sonucda özel bi gün yada dogum günü vs diil bir cesit tatli yada pasta falan alip gidebilirsiniz kahve kolanya sepeti siparisiniz biraz fazla resmi olmus sanki bn olsam bir sogukluk varmis gibi hissederdim

Uzerine 40 yil hatiri varmis canim elticim
Hatirli muhabbetlerimiz olsun
Yerim seniiiii yazarim bende sogukluk mogukluk kalmaz :))
Saka yapiyorum pasta da alicam.

Cikolatali evet tatli gelebilir sana.
Vanilyali olani diyosun galiba
Oda guzel.
Ama damla sakizliyi mutlaka dene
Kremali seviyorsan bunuda mutlaka begenirsin :)
Bumu canım

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-26-20-00-20.webp
    Screenshot_2016-10-26-20-00-20.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
Alttan verdign mesaji almadim zannetme :)
Sensin beceriksiz :KK48:

Yok kiz valla zor olmaz diye dedim. Bir kac cesit birsey yapana kadar hazir kahvaltiliklari koy. Bi patates ,yumurta bi borek ,simit mimit bitti bu is :) yalniz tabi su var hersey sicak olsun diye hersey son dakika oluyo o zorlaya bilir.

Selam kızlar.
Direk konuya girmem lazım. Şimdi ben henüz 1 aylık elti oldum.
Biraz acemilik çekiyorum.
Eşimin kardeşi yaklaşık bir ay önce nişanlandı. Kızla aile tanışmasına
giderken tanışmıştım. Nişan birde son bayram olmak üzere 3 defa
zaman geçirme şansım oldu. Bayram akşamı da beni bırakırlarken eve davet ettim kahve içtik bu kadar.
Kendisini gayet sevdim, iyi bir kız..
Duygularımızın karşılıklı olduğunu düşünüyorum :)
Hafta sonu davet edildik ev daveti olacak, yemek yani :)
Şimdi giderken el boş gidilmez diye kahve çeşitlerinden oluşan
bir hediye paketi ve zeytin kolonyası sipariş ettim yarın elimde olacak.

Soru: Hediyeler normal mi?
Az mı, yada saçma mı..

Son olarak da şimdi o bizi davet etti yemeğe benimde onları yemeğe
eve mi davet etmem gerekir? (onları dediğim eşimin kardeşi ve nişanlısı)
Dışarıda ayarlasam ayıp mı olur, yada yanlış anlar mı.
Ben yemeğe bugüne kadar misafir almadım bunu herkes bilir
ama bu kız bilmiyor sonuçta.
Direk ona yaa şimdi ben sizi eve davet ederdim ama yemeğe misafir
alamıyorum da diyemem, bu hepten ayıp olur.
Ay anlatabiliyor muyum emin değilim.
Kısaca siz benim eltim olsanız :d Dışarıda yemek davetime bozulur musunuz?

Hediyelerin gayet güzel bence
Ancak eve davet etmelisin
Sonuçta misafir ağırlayarak öğreneceksin bilmediklerini
Biz sana yardım ederiz buradan korkma
Ama dışarıda ağırlamak çok sıcak gelmedi bana

Hediyeyi bana getiriyor olsan, çok yaratıcı bulurdum ve açıkçası çokta hoşuma giderdi. Çikolata paketinden çok daha özel bir hediye bence :) eve neden davet alamıyorsun? Özel sebebi var mı? Ayrıca bunu uygun dille söyle " xxx'de restaurant varmış çok met ettiler, sizi orada yemeğe davet etmek istrdim hep beraber gidelim hem hava olmuş oluruz" desen bozulmak aklıma gelmezdi daha yeni aile oluyoruz neticede... O konuşmalardan sonra eltine yavaştan çıtlatırsın durumu, zaten sevmişsiniz de birbirinizi gayet güzel anlaşırsınız :)

Çok düşünceli ve zarif kadınsın :KK200:
Eltim olsa senin gibi bir elti isterdim sanırım.
Hediyelerin gidip bir mağazadan alınma değil, emek emek bir araya getirilmiş bir hediye üstelik kırk yıl hatırı da var. Eminim bayılacaktır hediyesine.
Onlardaki yemekte o elektrik devam ederse de eminim dışarda yemeğe almak istemeni anlayacaktır. İçine sinmezse de evde yemek halledilmeyecek bir şey değil. En kötü uğraşmak istemezsen catering tarzı bir yerden lezzetli şık yemekler getirtirsin olur biter bence.

hah iki misafirsevmez birbirini ağırlar olmuş tam:KK70:

Ayip yaaa :D

bir eltim var Allah size inandırsın yemek yapamadığı için evine kimseyi almıyor.dışarda buluşuyoruz çok geriliyorum hele hesap gelince :)))))))

Cok kotusun sende :)
Kizim sana soyluyorum shapes sen anla olmus :)
Hesap tabi ki biz karsilicaz
onlar davetli olarak gelecekler.

Hediyeler çok hoşmuş gerçekten. Güzel dusunmussunuz.

Dışarı olayına gelince benim için hiç farketmez ve hatta dışarıda daha rahat oluruz.
Ama burada böyle bir konu açılmıştı ve büyük çoğunluk bunu ayıp karsilamisti.

Yemek yapamıyorsanız , ev yemekleri sipariş edin :)

Iyi akşamlar.Allah yuvanızı eltinizle arkadaşlığınızı daim eylesin.
Bence söyle düşünün sizin eviniz sizin kurallarınız evet...ama eşinizinde kardeşi...bence bugüne kadar kimseyi yemeğe çağırmamışsınız kaynınızı ve eltinizi eve yemeğe çağırmak kocanıza karşı çok güzel bir jest olur...
Masanız 4 kişilik iki siz ikide onlar eee 4 etti zaten.bir yaşındaki çocuğunuz kucağınızdada oturur başka bir sandalyedede herşekilde sığar masaya.
Onlar da siz de genç çiftlersiniz böyle ağır misafir gözüyle değilde arkadaşlarınız gelmiş akşam birşeyler yiyip sohbet edecekmişsiniz diye düşünün.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle şöyle yapardım:
En pratiğinden bir çorba,değişik bir hazır çorba bile olur
Dışarıdan güzel bir lahmacun, lezzetli bir içliköfte, acılıda bir çiğköfte söylerdim.
Yanında bol yeşillik, şalgam suyu, ayran.
Üstüne yine hazır alacağınız bir kaymaklı ekmek kadayıfı yada baklava yada özsütte yada bolulu Hasan usta da filan olan cam kuplardaki sütlü tatlılardan yeterli olur.
Sadece çorba ve çay yaparsınız, baktınız geç saate kadar oturuyorlar ikişer elma armut ayva mandalina koyarsınız ortaya isteyen alır.
Böyle bir yemek davetinde ne kadar yorulabilirsinizki. Eltiniz sofrayı toplamaya yada çay dağıtmaya yardım etmek isterse tabii birlikte yapabiliriz sohbet etmeye daha çok vaktimiz kalır hem bundan sonra bir aileyiz misafir gibi mesafeli olmaya gerek yok dersiniz oda memnun olur.
Sofradaykende size daha mükellef bir menü hazırlamak isterdim ama geç vakte kadar çalışıyorum akşamları çocuğuma vakit ayırmak istiyorum bir sürü şeyle uğraşıp karşınızda yorgunluktan kafam düşüp iki laf edemeyeceğime böyle olsun nasılsa el değilsiniz diye düşündüm dersin.birde beğenmezseniz çıkarırız kahvaltılıkları demleriz bir çay güle konuşa doyururuz karnımızı gönlümüz bir olsun yeterki dersiniz sizden kıymetlisi olmaz.eltinizde samimiyetinize inanır sizlerle bir aile olduğunu hisseder.

shapee shapee sen ne güzel eltisin öyle :)
Eşinin başka kardeşi varsa benimle de elti ol :KK45:
Bence hediyen Harika ötesi ben olsam bayılırdım..
dışarda yeme fikri de bence hoş.. müzikli biyere götürürsen tadından yenmez :)
Çalışıyorsun sonuçta
İlerleyen günlerde kahve içmeye eve de davet edersin nolcak sanki

Benden sonra iki elti geldi. Birini dışarıda ağırladık birini eve çağırdık. Bence ikisinde de problem olmadı.

Back
X