- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
İşten 18.30 da çıkıyorum demişsiniz hiç mi hafta sonu tatilinizde mi yok pazar günleri de çalışmıyorsunuzdur herhalde ayrıca masa 4 kişilikse atarsınız 2 sandalye daha ne kadar zor olabilir ki. Sizin ne yaptığınıza nasıl ağırlandığınıza bakmayacaklar ki güler yüzlü olun yeterli bana bahane gibi geldi. Çalışan ve geç çıkan hiçbir hanımın evine yemekli misafir alamaması lazım o zaman. Hadi şimdi öyle yaptınız, daha sonra da evlendiklerinde evlerine çağıracaklar siz yine dışarıda mı ağırlayacaksınız eşinizin ailesi falan bile gelmemiştir size hiç o zaman onca zaman yemeğe uya da hep pasta börek ağırlamışsınızdır. Eviniz herkese kapalı yani ilginç.
Ya ne alakasi var evim neden herkese kapali olsun.
Oyle birsey yok.
Aksam yemegine birilerini davet etmemis olmam issiz kadin oldugum anlamina gelmiyor :)
Arkadaslarim haftasonu gelir kahvalti yada ogleden sonra olur.
Kek mek yapar yeriz. Kahvalti hazirlariz bunlarda sorun yok.
Ailelerimiz aksam evde yemek yer
Caya gelir yada kahveye.
Akrabalar zaten anneme yada kv deme gider bizi oraya cagirirlar.
Bu konuda bir sorun yada sikinti yasamiyorum ki ben :)
Aileler memnun ben memnun.
Herhangi biri olsa beni taniyan boyle bir konu bile acmazdim burada gereksiz cunku. Ama suan aileye girmek uzere olan iyi niyetli buldugum
Beni cok iyi tanimayan halimi tarzimi bilmeyen bir insanin
Bu durumu yadirgayip yadirgamayacagini
Yanlis degerlendip yanlis seyler dusunup dusunememe ihtimalini ister istemez merak ediyorum.
Tek sordugum sey bu..
Yoksa aile yapimi dogru bulup bulmadiginizi sormuyorum ki.
Evet bir cogunuza gore sacma olabilir
Oradan bakinca eltiyi cok onemsiyor yada abartiyor gibi gorudugumun de farkindayim
Ama ben buyum yapacak birsey yok.
Adi eltide olsa arkadas ta olsa deger verdiysem yada onemsediysem saklamakta bir sakinca gormuyorum :)
Ilerde isler kotuye giderse o zaman
Geri adim...