canim merhaba :)Tarot bakmaya heveslendim kadınlar kulübünün fal sever hanımları isteyen olursa sorusunu yazsın ben de ilk tarot denemelerime başlayayım :)
özelden gönderdim...
merhabalar.. işle ilgili bakabilir misiniz bana da.. çalışmıyorum şuan, ne zaman güzel bir işe gireceğim :)
birde hakkımı alamadım eski iş yerimden, alabilecek miyim?
Mutlu bir aile hayatın var duygusal anlamda güvenilir birisin Ailen ve arkadaşlarınla olan ilişkilerin samimi. Manevi anlamda huzur, mutluluk ve koşulsuz sevgi seni destekliyor. Büyük bir kazanım ve başarının zamanı gelmiş. İyi kararlar verdin ve çok çalıştın fark edilmediğini düşünsende katkıların ve başlarıların insanlarca biliniyor. İyi haberler yolda. Yeni bir iş teklifi alab,lirsin. Şans senden yana olacak. Karar vermeye çalıştığın bir dönemdesin ama hangi yönde karar vereceğini bilemediğinden karar vermekten kaçınabilirsin. Aslında içgüdüsel olaak ne yapman gerektiini biliyorsun kendine güven ve harekete geç. Önüne gelen fırsatlardan en ufak olani bile değerlendri. Paranı almak için tarafsız birinden yardım almaa çalış bu şekilde bvirgörüşme daha olumlu sonuçlanacaktır.
bende özelden gönderdim bakarsan eğer beni çok sevindirirsin
çok teşekkürler dediğiniz gibi iyi haberler alırım inşallah :)
aşk içinde bakabilir misiniz, düşünmüyorum aslında ama merak ettim :)
Başkalarını anlayan onlara yardımcı olmaya çalışan, bencil olmayan, aile odaklı, duygulu, parayı iyi iare edebilen birisin. Bu aralar ailene zaman ayırıyorsun ve senden daha kötü durumda olan insanlara bakarak haline şükrediyorsun. Kanatlarını açarak uçmanın zamanı gelmiş senin için. Yeteneklerini hafife alma ve kendine güven. Bunun içinde doğru bildiğin yoldan sapma aldığın kararlara güven ve onların önüne kimsenin geçmesine izin verme. Eğer biriyle bir anlaşmazlığın var ise ondan özür dileceyeceksin ya da o senden dileyecek ve sen de kabul edeceksin. İçinde bulunduğun can sıkıcı durum biraz senden kaynaklanmakta. İntikam arzusu ile başkalarının fikirlerini önemsemeden hareket etmenin ağır sonuçları ile yüz yüzesin. Ancak bu ödediğin bedelin fazla olduğunu düşünsen de önemli olan bu olaydan ders alman. Kendin dahil çevrendeki herkesin isteklerini gözden geçir ve herkesin mutlu olacağı bir orta yol bulmaya çalış. İlişki durumunda bir değişiklik yaşayacaksın. Hayatındaki bu değişime ayak uydurmak için kendine zaman ayır ailen ve arkadaşlarından yardım al. Geçmişi geride bırak ve yeniye yer aç. Bu değişim senin için kaçınılmaz bir olumlu değişim olacak. Yakın bir zamanda çok güzel haberler alacaksın. Bunların keyfini çıkar ve yeni bir alanda elde edeceğin başarıyı geçmişindeki hiç bir hayal kırıklığının gölgelemesine izin verme. Hayatının bu evresinde seni güçlendiren şey planlamadan geçecek. Yaşadıklarını derinlemesine incele yaptığın davranışları objektif bir şekilde gözden geçir, zamanlama konusunda dikkatlı ol bir şeyleri erteleme bu mükemmel fırsatlar kaçırmana neden oluyor olabilir. Gerekirse güvendiğin birinden yardım al. Çevrendki insanların yardımını almaktan çekinme onlar sana her daim destek verecekler. Onların sözlerine kulak ver seninle aynı fikri olan insanlar olsa da hata yaptığında bunu sana söylemekten çekinmeyecekleri için güvenilir insanlar. Net karar verme yetenegine su anda ihtiyacın var. Arkandan cevrilen işlerin farkında ol. Varlığı işine yaramayan nesne ve insanlardan kurtul. Eğer mutsuzsan içinde bulunduğun durumda kalmana gerek yok. Kendini krban gibi görmekten vazgeç ve harekete geç. Kendini bu durumdan kurtarabilmen için pek çok olaslık var.
Erkek arkadaşınla bir gelecek yok görünüyor canım. Gvenilir ve romantik bir partner edinceksin yakın bir zamanda.
Zor durumlara olumlu yaklaşma eğilimi gerçekleştirmişsin bunca zaman canım ama bu durum son buluyor her anlamda. Karyerinde değişiklik yapman gereken bir döneme girdiğin bu ara sadık, azimli, düşünceli, detay odaklı, kibar toprak grubu burcundan sarışın biri ile tanışman olası.
hiç iyi değilim bu aralar bakarsan çok sevinirim. bakmazsan canın sağolsun
Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..ismim pınar 25 yaşında,boğa burcuyum. yüksek lisans başvurusunda bulundum sınav ve mülakatta başarılı olabilecekmiyim, birde aşk hayatımda beni neler bekliyor..Şimdiden teşekkür ederim:)
Seni üzecek bir olay olmuş. bu mevcut bi durum olabileceği gibi geçmişten gelen ve hala devam eden seni rahtsız eden bir durum da olabilir. İyileşmek için kendine zaman tanı ve bu üzücü zamanlar atlatacağına güven. Affedicilik güçlü bir iyileştiricidir. Farklı şekilde vermiş olmayı dilediğin karalar için kendini affetmeyi unutma. Ozaman yapab,leceğinin en iyisini yaptın simdi önüne bakıp ilerleme zamanı. Suçluluk duygusundan kurtul ve pişmanlığın boş bir his olduğunun farkına var. Bu dönemde uykusuzluk çekebilir sürekli endişelei bir halde olabilirsin kafanda kurguladığın kötü şeylerin gerçek olmasına bir dur demek istiyorsan geçmişi geride bırak. Gerekirse bir profesyonelden yardım al. Yolunda ilerlemek için kendini hazır hissetmiyor olsan bile aslında düşündüğünden daha fazla hazırsın. hayat seni buna hazrıladı ve önüne çıkacak fırsatlaqr çok güzel. daha fala gecikme enerjini planlarını gerçekleştirmeye odakla. Bu deuruma gelmeden önceki halini düşün gerçek kendini bul i karizmatik, doğuştan lider ve cazibesi olan, yaratıcı ve idealistsin. Bu özünü kaybetme. Kaçırdığın fırsatlar yüzünden yeterince hoşnutsuz oldun ve vah ettin. Gözlerini yeni fırsatlara açma zamanı geçmişteki hataları tekrarlamayacağına güven. Çok yakın zamanda dileklerin gerçekleşcek ve endişelerin yok olacak. Hayat sevgisini seni sarip sarmalıyor. Harika bir döneme giriyorsun. Düşüncelerini olumlu tutmayı başarırsan her şey hariks bir şekilde yolunda gidecek. Kişisel ve ruhsal olrak çabalarsan bunun meyvelerini aldığın dönem bu dönem olacak.Samimi bir ilişki ya da platonik bir aşk hala aklında bu duygularını sana yakın arkadaşlarınla güvenle paylaşabilirsin. Beklenmedik kararlar alman olası Kararlarını verirken iyi düşün. zorlu zamanlar senin için geride kaldı önünde parlak günler var. Kendine yeni bir amaç edin bunun için hayaller kur planlar yap ve onların gerçekleşeceğine inan. Bu senin için en doğru yol. Harekete geçmekten korksan da bundan vazgeçmelisin. Kendini kapana kısılmış gibi hissetmeye devam etmek istemiyorsan silkelen ve kendine gel. Kendine güven ve hayata olumlu bakmaya başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?