Tarot bakmaya heveslendim kadınlar kulübünün fal sever hanımları isteyen olursa sorusunu yazsın ben de ilk tarot denemelerime başlayayım :)
Net bir şekilde sorunuzu yazarsanız daha iyi sonuç alınıyor sanırım. Belirsiz sorular yerine daha net olursa sevinirim :)
Aslında iki şey birincisi işle ilgili yer değiştirmek istiyorum diğeri de aşkla ilgili.
Canım bana da genel olarak bakarmısınİsmimi sana özelden yazmak istedim mesaj sayım yetmiyormuş özel mesaj atmaya Burda yazmak istemiyorum başka ne türlü yazabilirim sana ismimi?
Ben de baktırmak istiyorum mümkünse. Mesaj kutun dolu olduğu için gönderemedim. Evliyim. Evliliğim ve maddiyatımı içeren bir yorum yaparsan sevinirim. İkisi de benim için çok önemli. Adım Seher, kumralım.
Çok teşekkür ederim. :)
Banada bakabilir misin rica etsem aşk hayatım için:)
günaydın canım
aile hayatımla ilgili bakar mısın
ismim aslı
canım bende gönderdim
Tarot bakmaya heveslendim kadınlar kulübünün fal sever hanımları isteyen olursa sorusunu yazsın ben de ilk tarot denemelerime başlayayım :)
Net bir şekilde sorunuzu yazarsanız daha iyi sonuç alınıyor sanırım. Belirsiz sorular yerine daha net olursa sevinirim :)
Banada bakarmısın eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacakmı yoksa başka birimi olacak
bide bi işe girebilecekmiyim
bakarsan sevinirim :)
merhabalarr canımm.. rica etsem bana da bakabilirmisinnnn ?? :)
ben de istiorummmm , ne olurrrrr
Canim banada tarot acarsan cok sevinirim..
Sorum su yakin gelecekta bazi buyuk planlarimiz var bunlar geceklesicekmi ne gozukuyor. Ikincisi aile ile ilgili bazi sounlar var cozulecek mi ?
Isim Burcu
Simdiden cok tesekkurler..
Banada bakabılırsın cnm :)) Erkek arkadasmla ılgılı olabılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?