Acemi tarot

canım bende gönderdim

Banada bakarmısın eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacakmı yoksa başka birimi olacak
bide bi işe girebilecekmiyim
bakarsan sevinirim :)

ben de istiorummmm , ne olurrrrr

Aslında iki şey birincisi işle ilgili yer değiştirmek istiyorum diğeri de aşkla ilgili.

1-

Yer değiştirme konusunda duyarşlı bir yaklaşım takip ediyorsun. Parayı iyi idarebilmişsin şimdiye kadarç Tutumlu olman sana ve yakın çevrene kazanç getirmiş hep.
Yeni kariyer fırsatları söz konusu. Adil ve güvenilir olana yapını göz önünde tutmaya devam et. Terfi ve finansal kazançla sonuçlanacak bir değişim içindesin.
Bu yeni kariyer fırsatı eğer değerlendirecek olursan yeni ve çok yoğun bir çalışma hayatın olacağına işaret ediyor. Bir müddet kafanı kaşıyacak vakit bulamayacaksın.
Çevrenden gelen yardımları kabul etmeye bak.

2-

Uzun vadeli planlar yaptığın bir ilişki söz konusu olabilir hayatında. Oldukça mutlu zamanlar geçirmişsin.Şu an sıkıntı içinde olsan da gönül işleri konusunda yakın zamanda kafa
karışıklığın son bulacak ve her şey netlik kazanacak. Yeni bir ilişkiye başlamak senin için zorlu olabilir ama imkansız değil. Silkelen ve tekrar planlarını kurmaya başla.Çünkü aşk hayatında
her şeyin olumluya döndüğü bir döneme giriyorsun. Aşk hayatınla ilgili olarak genel tutumunu değiştirmelisin. Partnerlerinle yaptığın güç çatışmaları yerine affedici olmayı ve şefkatli davranmayı seçmelisin.
Sert ön yargılardan kaçın karşındakini olduğu gibi şefkatle sarmala.

Canım bana da genel olarak bakarmısın İsmimi sana özelden yazmak istedim mesaj sayım yetmiyormuş özel mesaj atmaya Burda yazmak istemiyorum başka ne türlü yazabilirim sana ismimi?

İsmini söylemene gerek yok sorunu sor canım. Şu olacak mı? Bunun olmasının bana ne faydası var gibi?

Canim banada tarot acarsan cok sevinirim..
Sorum su yakin gelecekta bazi buyuk planlarimiz var bunlar geceklesicekmi ne gozukuyor. Ikincisi aile ile ilgili bazi sounlar var cozulecek mi ?
Isim Burcu
Simdiden cok tesekkurler..

Son düzenleme:

Zor ve sıkıntılı bir dönemin sonu görünüyor. Yakın zamanda işler yoluna girecek. Bir tatili planı yapmaya başlasanız iyi olur. Ailenizle tatil söz konusu olabilir. Eşinin destekçisi olman gereken bir döneme giriyorsun. Fevri hareketlerden kaçın, iç sesini dinle doğru olana karar ver ve eşine vereceğin iyi tavsiyelerle yol göster. Zamanlama yüzünden kapınıza kadar gelmiş bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Ama üzülmeden yolunuza devam edin. Çünkü bu sadece kulağınıza küpe olacak gözünü dört aç ve gelen fırsatları kendi lehine çevirmeye çalış. Maddi anlamda geçici bir duraklama dönemine girebilirsin. Güçlü kalabilmen önemli. Tutumlu davranman gereken dçnemler olabilir. Ama finansal güvence yakınlarda. Bu darlık zamanında ailenin önemini kavrayıp hayattaki küçük şeylerde güzellik bulmayı öğreneceksin. Ve mutlu bir aile hayatı seni kucaklayacak. Ailene ve evine duyduğun sevgi seni olduğundan daha da merhametli ve sevecen bir hale gewtiriyor. İç sesine güven ailenin yanında ol. Maddi manevi kademe atlayacağınız günler yakın.

Banada bakabilir misin rica etsem aşk hayatım için:)

Hayatına yeni biri giriyor ya da bir ilişki yeni bir boyuta taşınıyor. Su grubu bir erkekle birlite olma olasılığın yüksek. Sezgili, duyarlı, arkadaş canlısı biri. Bir aşk mektubu
ya da itiraf kapında. Bunun üzerine beklenmedik değişimler olabilir aşk hayatında. Ancak burada önemli olan başkası gibi davranma ve kendin ol. Bu yeni ilişkiyle beraber sen de yenileneceksin
farklı deneyimler yaşamaya hazırlan. Bu yeni duruma adapte olmak senin için zor olabilir özgürlüğüm mü yoksa bir kişiyle hayatı paylaşmak mı diye bir ikilemde
kalabilirsin. Bu kadar stres yapma ve içini ferah tut yaşadıklarını endişeden arınmış daha esprili gözlerle görmeyi denemelisin.

günaydın canım
aile hayatımla ilgili bakar mısın
ismim aslı

Hayatınında olumlu değişiklerin olacağı bir dönemdesin. büyük ya da küçük değişikler yapmak için iyi bir dönem. Son yaşadığın olaylar inancını yıktıysa da, artık bunların
senin için olumlu olduğunu görmeye başlayacaksın. İyi şans senden yana. Kendini kapana kısılmış hissedebilirsin. Sende olmayana odaklanmakla elinde olanların kıymetini
göremiyor olman olası. Hayatında eksiklik hissedebilirisn.Dalfgınlık ve sıkıntı çevrende olabilir. Yakın zamanda özgüvenin bilgeliğin ve sınırlamalarınınmeyvelerini vermeye başladı.
Hayatın boyunca olmasını istediğin bir şey için çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alacaksın. Ailende huzur ve mutluluğu bulacaksın. Beklenmedik finansal sorunlar yaşasanızda başarılı bir serbest meslek
edinimi sonucu ev durumunda iyilik ve lüks yaşam sahibi olacaksınız.

canım bende gönderdim

1-

Olumsuz düşüncelere kapılmış durumdasın. Yaadıklarından pişman olmayı bier kenara bırak ve gelceğe bak. Şu anda mevcut ilişkin güvewnlik bakaımından sarsılma durumunda.
Bir yandan alışkanlıkların sebebiyle rahat iken diğer taraftan ciddi anlamda güven sorunu yaşıyorsun. İşler beklediğin gibi gitmeyecek. Ve bir ayrılık yaşaman olası. İlişkin
bitecek görünüyor. Ama her işte bir hayır vardır deyip yolına devam etmen senin için daha iyi olacak. Geçmişi değiştirmeyi dilemeyi bırak.

2-
Bu kişi her kimse hayatına girecek ve belki de ciddi bir ilişkinin başlangıcı olacak. Nişan veya evlilik olması yüksek bir ihtimal.
Mutlu bir aile hayatı sizi bekliyor olabilir. Senin için sıkıntılı ve zor zamanlar son bulacak. Aşk hayatını düzene koyduktan sonra tekrar işine ve eğitimine yöneleceksin.

Banada bakabılırsın cnm :)) Erkek arkadasmla ılgılı olabılır:)

Banada bakarmısın eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacakmı yoksa başka birimi olacak
bide bi işe girebilecekmiyim
bakarsan sevinirim :)

Eski sevgilinle aranızda geçenlere yeni bir bakış açısıyla bakman gerekiyor. Onunla birlikteyken kendin olamama ve sürekli kendini rahatsız hissetme gibi hislerin varlığını gözlemleyebilirsin.
Bu eski aşk kafanı karıştırmakta ve senin ileriye yönelik adım atmanı engellemekte yakın arkadaşlarının bu konuda söylediklerine kulak ver. Yakın zamanda aniden karşına çıkacak bir aşk var ateş grubu burcu biri olabilir.
Tutkulu, maceraperest tez canlı bir kişilik. Bu ilişkiye karar verirken geçmiş deneyimlerini iyice ölç tart acele karar verme.

merhabalarr canımm.. rica etsem bana da bakabilirmisinnnn ?? :)

1-
Olmuş olan bir şeye üzülmüş olabilirsin. Zor bir durumda seni sıkan bir durumda sona gelmişsin. Artık değişim zamanı. Bebek istiyorsan eğer bunun için harekete geçmek için uygun bir dönemdesin. Evrendeki şanns senden yana.
Ağını at ve isteklerini yakala. Bir mucize gerçekleşiyor. Kderin varlığına bşr kez daha inancaksın. Olumlu bir değişiklik seni bekliyor. Eşinle beraber daha fazla zaman geçirin ve bu kararın ikinizin kararı ve isteği olduğu
konusunda birbirinizi ikna edin. Çevrendeki insanlardan alacağın fikrleri uygulamanda, geleneksel yöntemlere başvurmanda hiç bir sakınca yok.

2-

Aile hayatındaki mevcut durumla ilgili olarak endişelenmen yersiz. Şu anki durgunluk dönemi geçici. Gücünüzü toplamak ve dinlenmek için bit tatile çıkmanızda fayda var. Gereksiz endişelereinizden kurtulun. Hobin ya da mesleğinle ilgili
bir kursa gitmeyi düşünebilirsin. Lüks ve madfdi konfor ailene geliyor. Hayat sevgisi, memnuniyet, güzellik ve mutluluk seni ve aileni çevreleycek.

Canim banada tarot acarsan cok sevinirim..
Sorum su yakin gelecekta bazi buyuk planlarimiz var bunlar geceklesicekmi ne gozukuyor. Ikincisi aile ile ilgili bazi sounlar var cozulecek mi ?
Isim Burcu
Simdiden cok tesekkurler..

1-

Bu planları tekrar gözden geçirmen ve olaylara yeni bir pencereden bakman gerekebilir. Kendine farklı bir yaklaşımın daha fazla işe yarayıp yaramayacağını sor. Olaylar durağanlaşmış görünse de bu dönemde sabırlı davranmakta fayda var. Nasıl ilerleyeceğin konusunda detaylı bir plan yap ve planın uygulanmasında kontrolcü ol. Kariyerinde ve üzrinde çalıştığın projede liderlik rolü al. Bu proje ile ilgili olarak devket kurumları ile ilişki içine girebilir ve hukuki bazı yaptırımlar söz konusu olabilir. Hayatınla ilgili öenmli bir karar verme aşamasındası. Şu andaki kararların geleceğini büyük ölçüde etkileyecek. Seçeneklerini dikkatlice değerlendir ve bu seceneklerin hayata geçirilebilirliğinden emin ol. Planlarını gerçekleştirirken realist davran ve istatisyiksel verilerden faydalanmayı unutma.

2-

Akıllı, zarif, ikna kabiliyeti yüksek, yetenekli veiyi huylu bir mizaca sahipsin. Sorunların yakın zamanda son bulacak sahip olduğun bu mizaçla insanların sana yardım etmesi için onları kendine çekeceksin. Sezgilerine güven ve iş -aile arası dengeyi kurmaya çalış. Ailede parasal bir sıkıntı söz konusu olabilir. Birikimleri kaybetme korkusunun meydana getirdiği pintilik ailede huzursuzluğu neden olsa da kariyerin ya da işini ilerletmek için atmaka olduğun adımlar doğru yönde. Konttratlar ve iş anlaşmaları olabilir herhangi birinin bu süreci engellemesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…