Acemi tarot

merhaba benim de aşk ve şuan karışık olan duygularımla ilgili bakabilirmisin canım ?

En kötüsünü bekliyorsun canım bunu yapmamaya çalış kendi kendini dolduruşa geetirmeyi bırakablirsen daha net bir şekilde hayata bakabilirsin. Hayatındaki dağınıklığı düzenleme gereği hissediyorsun. Net karar verme yeteneğine ihtiyacın olduğu bir andasın çevrende olan ve senin işine yaramayıp sana vesvese veren herkesten kurtulman gerekiyor ki salim kafayla düşünebilesin. Başarısız hukuki mücadeleler söz konusu olabilir. Para sıkıntısı çekeceğin bir döneme giriyorsun. Sahip olamadıklarına fazlasıyla odaklanmış durumdasın. Böyle yapmayı bırakır kötümserlikten yakanı kurtarabilirsen şans eseri durumun oldukça iyileşecek. Sana teklif edilen yardımları görmezlikten gelmeyi bırak ve kabul et. Bu hoş olmayan duygular sadece geçici. Bu arada fiziksel ve duygusal sağlığına dikkat etmen gerekecek.

Canım çook teşekkür ederim,yorumuna saglık:)

merhaba benim de aşk ve şuan karışık olan duygularımla ilgili bakabilirmisin canım ?

Akıllı seçimler yapmaya odaklanmış, başkalarına saygı gösteren, babalık duygusu gelişmiş, devlet kurumlarıyla yakından ilişkisi olan, başarılı olma arzusu her şeyden önce gelen istikrarlı bir erkek. Cevap aradığın soruların için kendini dinle sezgilerine güven, daha önceki yaşadıklarından ders al acele karar verme, olaylar göründükleri gibi olmayabilirler. Kafanda her şey netleşecek bunun için az bir zaman kaldı sabırllı ol ve duygularını gözlemle. Daha fazla göz ardı edemeyeceğin ve ertelemeyeceğin bir durum karşısında kalacaksın. Kendine ve dünyaya bakış açın değişecek. Hayatında hızlı ve kaçınılmz bir değişim yaşayacaksın. Korkularını yen. İç sesine güven.

Allah razı olsun nasılda biliyorsun herşeyi, Rabbim senle olsun...

öyle kötü durumdayım ki anlatamam.

günlerdir ağlıyorum...

başarısız dediğin o şey için kahroldum günlerdir.

çok kötüyüm.

seni yordum çok ama çok teşekkür ederim.

Estafurullah canım... Duanı eksik etme esmada çekebilirsin Rabbim sabır versin kurtuluş versin...

rica etsem banada bakar mısın lütfeeeeen? özelden yolluyorum adımı canım.aşk hayatımla ilgili bakarsan çok mutlu olurum

Merhaba canım bana da bakarsan sevinirim bu aralar iyi şeyler yaşamıyorum.

Merhaba :)

Eğer mümkünse benim de aşk ve eğitim hayatımla ilgili bakabilir misin canım?

Şu anda düşüncesizce kararlar vermekten kaçın. Denge ve uyum yolunu izle. Yklaşımını değiştirerek istediğin olumlu sonuçları alman olası. Eğer geçmişte düşüncesizce kararlar almışsan bunları değiştirerek düzeltmen mümkün. Hayatında önemli değişiklikler yapmayı düşünüyorsan yavaş ve sistematik bir şekilde yap. Şefkat ve nezakete davranışlarında daha fazla yer ver ve affedici olmayı dene. Akıllı kararlı idealst ve yorulmak bilmeyen birisin. Eğitim hayatın buna göre şekillenecek. Önündeki seçenekleri dikkatle değerlendir. Ayrıntılıca düşün öyle karar ver. Olayların birden bire gelişmesi seni acele karar vermeye itmesin. Bir fırsat elinden kaçabilir dikatli ol. Gözlerini dört aç.

Aşk hayatında ise: Sınırsız bir mutlulukla boğulacaksın. Hayallerin gerçek olacak. İyi şans senden yana olacak gönül ilişkinde kaderin cilvesi dediğin bir olay yaşayacaksın. Hayatına gircek olan kişi her ne kadar kazara seninle olsa da kalpleriniz mühürlenecek. Stres ve sıkntı geride kalacak. Her şey şu an olduğundan daha iyi olacak. Birlikte seyehatler söz konusu olabilir.

ağzına sağlık

Ask hayatimla ilgili bana da bakarmisin bu aralar kafam cok daginik simdiden tesekkurler

Uykusuz geceler geçirmekte, aklına gelenkerden en kötü senaryoyu seçmektesin. Kendi kendine kafanda kurmaktan başka bir şey yapmıyorsun bu aralar. Ancak bu kötü ruh halinden sıyrılman yakın mutlu zamanlar kapında bekliyor. Ğer bir karar verdiysen bunu geleceğini düşünerek hesapla. Ve hayatı bırak akışına çünkü hayat seni doğru yola itecek. Karşında ateş burcu güzel bir erkek olacak kendinden emin, sıcak, akıllı, kıymet bilen. Ona olan kapıları aç. Ancak birbirnizi sık boğaz etmekten kaçının. Karşındaki insana ve kendine nefes almak için alan tanı. İlişkiniz bu şekilde sağlıklı yönde ilerleyecek.

rica etsem banada bakar mısın lütfeeeeen? özelden yolluyorum adımı canım.aşk hayatımla ilgili bakarsan çok mutlu olurum

Yanlış bir kapana kısılma duygusu içindesin gereksiz yere fazlaca endişeleniyorsun. Olumsuz ve korku odaklı düşünceler etrafını sarmış durumda. Gerçekle yüzleşmekten ve sorumluluk almaktan kaçınmayı bırak. Bağımlılıklarından kurtul. Önemli bir başarı elde edeceksin. Toplumda tanınmış saygın bir yerin olacak Seyehatler söz konusu olabilir. Kariyerin ve mesleğin konusunda doğru yoldasın ancak hala öğrenmen gereken çok sey var. Kurs ve yeni bir eğitim dalı için uygun bir zaman. Gayretli ve ciddi bir çalışma yapman gereken bir döneme gireceksin. İlişkin yeni bir boyut kazanacak. Birbirinize karşı daha merhametli anlayışlı ve sevecen olacağınız bir döneme gireceksizini. Kendine ve partnerine özen göstermeye dikkat et ve duyguların konusunda sezgilerine güven. Partneriniz bu dönemde sizi destekleyecek ve sizin hissettiklerinizi çok iyi anlayıp yanınızda olacak.

canııım çok teşekkür ederim inşallah dediklerin çıkar ağzına sağlık

Canım bana da genel olarak bakarmısın İsmimi sana özelden yazmak istedim mesaj sayım yetmiyormuş özel mesaj atmaya Burda yazmak istemiyorum başka ne türlü yazabilirim sana ismimi?

Ben de baktırmak istiyorum mümkünse. Mesaj kutun dolu olduğu için gönderemedim. Evliyim. Evliliğim ve maddiyatımı içeren bir yorum yaparsan sevinirim. İkisi de benim için çok önemli. Adım Seher, kumralım.

Aslında iki şey birincisi işle ilgili yer değiştirmek istiyorum diğeri de aşkla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…