İstediğin g,bi bir yer yeni bir fırsatlaönüne cıkacak. Ancak seceneklerini iui değerlendirmeli kendini sürekli yenilemeli ve geliştirmelisin. Gerekirse farklı alanlarda egitim almayı deneyebilirsin. Kariyerinde ilerleme olacağı cıktı kartlarında.
Ateş grubu bir bayan yüzünden kavgalar, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Dikktli olmakta fayda var. Partnerinizle olan ilişkinizi gözden geçirme ihtiyacı hissedebilir daha anlamlı bir ilişki arayışına gireb,şlirsniz.
1-
Eski erkek arkadaşın burcu ya da yükseleni ateş grubundan mı bilmiyorum ama öyle birini geçmişinde bırakmışsın. Kendinden emin ve tezcanlı, sadık, karizmatik bir yapısı var. Bu kişi geçmişinde klıyor onun yerine yaşça senden daha büyük biriyle bir yeni ilişkin olacak. Güvenilir, şefkatli, saygı duyulan burxu veya yükseleni su grubundan bir erkek. Bu kişiyle çok daha anlamlı ve derin bir ilişkin olacak. Senin tüm yaralarını sarıp hayata tekrar umuta bakmanı sağlayacak.
2-
Çok fazla işle aynı anda uğraşmışsın uzun bir müddet o yüzden hayatın dengesini kaybetmiş. Bir takım sağlık sorunları gündeme gelmiş olabilir. Üniversiteseçme konusunda ailenin ve kendi kararların arasında kalma durumun yüksek. Bu konuda can sıkıcı tartışmalar yaşayacaksın. Başarı mümkün sncak çok çaba göstermen gerekiyor. Tekrardan bir sınava daha girmen gündeme gelebilir. Ancak bunu sen isteyebilirin. İstediğin her ne ise eğitim alanında seni yoracak epey çaba göstermen gerekecek. Ancak cesur olup kendine inanırsan azminin elinden kurtulamayacak hiç bir şey yok.
iş:Maalesef başlangıçta istediğin gibi bir işin olmayabilir. gireceğin iş ortamında rekabet çok fazla olacak hem iş yükü hem de bu huzursuz ortam seni yorabilir. Bir müddet böyle devam edeceksin burada kazandığın tecrübeler ummadığın bir anda seni yeni bir alana geçmeye zorlayacak. Ve bu yeni fırsat karşısında takınacağın tavır önemli olacak. Dikkatlice düşünüp karar vermen gereken bir şey.
Başarılı bir serbest meslek sahibi olarak görünüyorsun uzun vadede.Yalnız başına güzel zaman geçirebilsen de çevrende de bir çok insan olacak. Etrafındakilere zaman ayrıp onlara daha duyarlı bir yaklaşım izlemeyi aklında bıulundur. Parasal anlamda bir dönem sıkıntı cekecekgibi duruyorsun ancak tüm bu uğraşılar ve çabalar daha sonra size fazla fazla dönecek.
Burcu ya da yükseleni ateş grubundan senden yaşça daha büyük bir erkekle evlilik görünüyor. İdealist, hırslı, karizmatik, cazibe ve becerisi yüksek biri. Şehvetli ve birazda kavgalı bir ilişki olacak.
Bana da bak noooluuuuuurrr
ilk sorum, yeni işimde başarılı olabilecek miyim ?
Bide sevgilimle evlenebilecek miyiz ? sevgilim yay burcu, esmer ve siyah saçlı bide koyu kahve gözleri var
Şimdiden çok sağol tatlıııım
Bu arad ben de akrep burcuyum, sarı saçlı beyaz tenli açık kahve gözlüyüm :)
hatta ben şimdiden sıraya gireyim
ilişki acılımı istiyorum canım
bnm burcum koç sevgilimn yengeç ben bugday tenliyim ela gözlüym sevgilim beyaz tenli kahveengi gözlü..emegin için vakit ayırdıgın için teşekkür ederim.merakla bekliyorum.
çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bir de kaç çocuk gözüküyor diye sormuştum ama müsait olursanız ona da bakar mısınız. mesela bir de oğlum olacak mı. şimdiden teşekkürler :)
bana da bakabilir misin acaba? amaçlarıma ulaşabilecek miyim maddi durumumuz için bir kurtuluş yolu bulabilecek miyiz
Bende istiyorum evliliğim eşimin iş durumu ve bebiş için :)
merhaba
ben koç burcuyum saç ve göz kahverengi
eşim terazi saç kumral göz açık kahve/ela
16 senelik evli ve 3 çocuğumuz var
acaba hiç aldatıldımmı?????????
şimdiden çok teşekkürlerrrr
bende istiyorum bendeeeeeeee
ben başak buruyum sevgilimde boğa ben beyaz tenlı kahve renklı gözlüyüm
sevgılımde beyaz tenli ve yeşil gözlü canım bıze evlılık görünüyormu bakarmıısn
teşekkürler
Burcu ya da yükseleni hava grubu biriyle evlilik görünüyor.Benim doğum günüm son bir kez aşk için istiyorum eğer vaktin olursa sıra çok sanırım:)
Ay bende istiyorm yorum,P.m atmıştım sana canım,benim içinde bakabilir misin
canım ben ilişki açılımı istiyorum bakabilir misin rica etsem
benim burcum ikizler, ten rengim bembeyaz, göz ve saç rengim siyah
onun burcu boğa, onun da ten rengi beyaz, gözleri ve saçları siyah
Canım sana özelden gerekenleri gönderdim, müsait bir zamanında bana da bakabilir misin ?
bana da bir açılım yapabilir misin ilişki açılımı istiyorum ben mümkünse.
ben - aslan burcu - ela göz - kumral saç
nişanlım - yengeç burcu - kahve göz - siyah saç
vaktin olur da bakabilirsen çok sevinirim :)
canım merhaba bana da bakabilirmisin rica etsem
benim burcum ikizler, gözlerim kahverengi, bugday tenliyim saçlarıma da koyu kumral
onun burcu boğa , gözleri kahverengi ama bal renginede dönüyo bazen oda bugday tenli koyu kumral saçlar
ayrılalı bi ay oldu ..
ne olcak , nasıl olcak , ne düşünüyo napıyo off çok merak ediyorumm
bana da bakabilirsen çok sevinirim cnm teşekkürler...
Para konusunda endişe yaşayabilirsiniz buaralar. Belirsiz bir serbest meslek ve finsnsal sorunlar çıkmış kartınızda. Altına girdiğiniz proje başarıyla sonuçlanack ve ödülünü alacaksınız. Ancak okula geri dönme ya da farklı bir konu ile ilgili eğitim alma söz kousu olablir. Br karar verme aşamasında kalabilirsinix.Aşırı stresli olup kararsız kalmaktansa biraz daha eğlenceli bir yaklaşım izlemelisiniz. Size hangisi keyif verecekse onu seçmelisiniz.
Amaçlarınız konusunda ise pek olumlu seyler çıkmadı. büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Planlarınızı tekrardan gözden geçirmeniz gerekebilir. Problem yokmuş gibi davranarak bir karar vermekten kaçınabilirsiniz ama çözüm bu değil...
Merhaba abla,bu 2. söylediklerin gerçekten de oldu.Sağlık sorunu yaşadım stresten..Sonuçlar açıklandıktan sonra da aileme kızdım biraz tartışma yaşandı,hatta seneye bırakmak için imkansız diyen ben seneye bırakmayı düşündüm ama tercihimi yapcam.Güzel yerler tutabilecek gibi.Ama ben tam olarak anlayamadım abla. Seneye kalacağımı mı söylemek istedin burda,yoksa gideceğim bölümde başarılı olabilmem için çok azimli olmam gerektiğini mi ?
İşler umduğunuz gibi sonuçlanmamış. Aşık olduğunuz bu kişiyle ilgili eski zamanların hayali ile yaşıyıorsunuz. Bu ilişkinin bitmesi sizi çok huzursuz etmiş. Ancak o kişinin ilişkiden beklentisi tek duygusal anlamda değil hem maddi hem manevi tatmin istiyor. Bu yüzden toprak grubu biriyle olması olası.
Canım başarılı bir döneme giriyorsun sana sunulan her hangi bir ortaklığı ya da gruba katılmayı reddetmemlisin. Tutuuğunun altın olacağı bir dönemden geçiyorsun çünkü. Bir yardım kuruluşuna zaman ve para ayırmalısın. Varsa çevrende böyle bir kuruluş oradaki insanlarla beraber bir grup ya da organizasyona katılman olası. Onların arasında kendini ifade edebilecek ve o takımın oyuncusu olacaksın. Senin problemin çevrende senin kafa yapına uygun insan olamamsı ama bu etkinlikte tanışacağın insanlar karakterini ve yaratıcılığını görecek. Onların arasında rahat hissedeceksin.
Dün bahsettiğim gibi son yazan arkadaşlara da bakıp kapatıyorum başlığı. Herkese mutlu forumlar dilerim.
İşinde başarılı olabilmek için iyi planlar kurmalı elindekileri bitirmeye odaklanmalı ve çok aşırı çalışmalısınç Biraz stres fazla yaşayabilirsin ama sonu iyi olacak. Bolluk seni bulacak.
İkinizde fikri evlilik konusunda ortak. Yalnız siz eski ilişkinizi ara ara hatırama eğilimindesiniz. Bundan vazgeçerseniz ikiniz içinde daha anlamlı bir ilişki mümkün olabilir. Partneriniz sizinle olan ilişkisini evlilik boyutuna taşımak fikrinde ancak sizin bağımsız ve özgürlüğe düşkün tavırlarınız bu konuda onu düşündürüyor. Evliliğe hazır olduğunuzu gösteren evcimen davranışlarda bulunabilirsiniz.
Parasal mevzular yüzünden biraz kavga sürtüşme huzursuzluk yaşanabilir. Bu kişiden beklentiniz sadakat onu ve verdiği sölzeri yerine getirmesi. Ona olan hisleriniz gittikçe daha derinleşecek ve daha samimileşecek gibi duruyor sizin tarafınızdan. Partneriniz ise hayatında daha anlamlı şeyler yaşamak istiyor gibi o yüzden ilişkinizi bir adım ileri taşımak isteyebilir. Nişsn-söz gibi bir durum söz konusu olabilir. Sizin güvenilir, şefkatli kültürlü biri olduğunuzu dşünmekte ve daha derin bir ilişki beklentisi içinde.
İki çocuk ikisi de kız çıktı kartlarınızda.
Para konusunda endişe yaşayabilirsiniz buaralar. Belirsiz bir serbest meslek ve finsnsal sorunlar çıkmış kartınızda. Altına girdiğiniz proje başarıyla sonuçlanack ve ödülünü alacaksınız. Ancak okula geri dönme ya da farklı bir konu ile ilgili eğitim alma söz kousu olablir. Br karar verme aşamasında kalabilirsinix.Aşırı stresli olup kararsız kalmaktansa biraz daha eğlenceli bir yaklaşım izlemelisiniz. Size hangisi keyif verecekse onu seçmelisiniz.
Amaçlarınız konusunda ise pek olumlu seyler çıkmadı. büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Planlarınızı tekrardan gözden geçirmeniz gerekebilir. Problem yokmuş gibi davranarak bir karar vermekten kaçınabilirsiniz ama çözüm bu değil...
Eşiniz şu an çalıştığı iş yerinde rahatsız olabilir. Can sıkıcı bir sürü detayla uğraşmak zorunda kalabilir. Ve rakabet çok acımasızla olabilir. O yüzden onene çıkacak olan yeni fırsatı değerlendirmesi kendi yararına daha rahat ve maddi getirisi daha yüksek bir iş olacak bu iş fırsatı.
Bebiş için demişsiniz ama soru sormadığınız için bebeğin hayatı hakkında açıyorum kartları. Bebeğiniz liderlik vasıflarına sahip organize etmeyi seven disiplinli bir çocuk olacak. Babası ile daha iyi anlaşacak ve devlet kurumlarında yüksek mertebede görev alacak. Çocuk her ne kadar yeterince güçlü gibi göeünmese de göründüğünden daha güçlü ve karakter sahibi olacak. Ona kendine inanmayı fikirlerinin doğruluğunu savunmayı öğretmeniz gerekebilir. Hayatında sınav-eğitim-iş-kariyer gibi olaylar her daim olumlu sonuçlanacak.
Aldatıldınız mı noktasında fiilen aldatılmış olmayabilirsiniz ama partnerinizin platonik bir aşk kafasını kurcalamış uzunca bir süre.
Maddi anlamdaendişerlrn var bu ilişki ile ilgili eğer bu endişelerinin karşılanmayacağına inanırsan partnerinden ayrılma fkrinin meydana gelmesi olası. Partneriniz ise şu an bulunduğu durumdan memnun evlilik kartlarınızda çıkmadı şimdilik. Sizinle iligili konularda etrafına fikir soruyor olabilir. En korktuğu şey yanlış anlaşılmak bu kişinin. Bu aralar bir karar verme aşamasında etrafında güvendiği bir kişinin fikriyle hareket edecek ve ikinizi de etkileyecek yeni ve hızlı bir gelişme olacak. Belki nişan ya da söz.
Burcu ya da yükseleni hava grubu biriyle evlilik görünüyor.
İkinizde bagımsızlığınıza düşkün insanlar olmanıza rağmen sizin bu kişiyle evlilik düşünceleriniz var. O da ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşımak istiyor ancak hava grubu bir bayanın söyleyeceği bazı sözler yüzünden işler umduğunuz gibi gitmeyecek. Bu dedikodu-ya da söylenen düşüncesiz sözler bu ciddi adımı geciktirecek.
Maddi konularda umduğunuz gibi sonuçlanmayacak o yüzden evlilik ertelenebilir. Finansal konulardaki bu sıkışıklıkta partnerinize yardımcı olmanız sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak.
Senden ayrıldığına pişman olmuş gibi görünüyor. Bu çocukla ilgili sana tavsiye verebilecek birilerinden tavsiye almayı unutma. Dışardan birileri daha akli selim olacaktır. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasından ve işlerin umduğun gibi sonuçlanmamasından çok korkuyprsun. Olaylara duyarlı yaklaş duygusallığı bir kenatra bırakıp mantığını dinle. Seni unutamamış ancak seninle ilgili olarak daha cinsellik merkezli bir ilişki düşünüyor olabilir. Niyetini iyi anlamakta fayda var.
Her şey çok olumlu evlilik görünüyor önüzde bir sıkıntı yok. Mutlu br hayatınız olacak. Evlilik hızlı gerçekleşebilir.
İşler umduğunuz gibi sonuçlanmamış. Aşık olduğunuz bu kişiyle ilgili eski zamanların hayali ile yaşıyıorsunuz. Bu ilişkinin bitmesi sizi çok huzursuz etmiş. Ancak o kişinin ilişkiden beklentisi tek duygusal anlamda değil hem maddi hem manevi tatmin istiyor. Bu yüzden toprak grubu biriyle olması olası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?