Acemi tarot

Merhaba bana da iş ve aşk için kart açar mısın?
Tşk ederim.

merhaba
rica etsem banada aşk ve iş hayatım için bakabilirmisin??:26:

Teşekkür ederim evlilikle ilgili bir şey söyleyebilir misiniz acaba ne zaman olacağı hakkında ve bu kişiyle mi?

Merhaba abla,bu 2. söylediklerin gerçekten de oldu.Sağlık sorunu yaşadım stresten..Sonuçlar açıklandıktan sonra da aileme kızdım biraz tartışma yaşandı,hatta seneye bırakmak için imkansız diyen ben seneye bırakmayı düşündüm ama tercihimi yapcam.Güzel yerler tutabilecek gibi.Ama ben tam olarak anlayamadım abla. Seneye kalacağımı mı söylemek istedin burda,yoksa gideceğim bölümde başarılı olabilmem için çok azimli olmam gerektiğini mi ?

tesekkur ederim sekercım cok saol cok acıklayıcı ve net konusmussun sevdim uslübünü peki evlililkte mutlluluk varmı, nezmn olucak bu kısı ıle tanısmam, yakınmıdır? yordum seni ama kusura bakma canım

Son düzenleme:
selam canımmm bende istesem bana da bakar mısınn ???

Dün bahsettiğim gibi son yazan arkadaşlara da bakıp kapatıyorum başlığı. Herkese mutlu forumlar dilerim.

İşinde başarılı olabilmek için iyi planlar kurmalı elindekileri bitirmeye odaklanmalı ve çok aşırı çalışmalısınç Biraz stres fazla yaşayabilirsin ama sonu iyi olacak. Bolluk seni bulacak.

İkinizde fikri evlilik konusunda ortak. Yalnız siz eski ilişkinizi ara ara hatırama eğilimindesiniz. Bundan vazgeçerseniz ikiniz içinde daha anlamlı bir ilişki mümkün olabilir. Partneriniz sizinle olan ilişkisini evlilik boyutuna taşımak fikrinde ancak sizin bağımsız ve özgürlüğe düşkün tavırlarınız bu konuda onu düşündürüyor. Evliliğe hazır olduğunuzu gösteren evcimen davranışlarda bulunabilirsiniz.

Parasal mevzular yüzünden biraz kavga sürtüşme huzursuzluk yaşanabilir. Bu kişiden beklentiniz sadakat onu ve verdiği sölzeri yerine getirmesi. Ona olan hisleriniz gittikçe daha derinleşecek ve daha samimileşecek gibi duruyor sizin tarafınızdan. Partneriniz ise hayatında daha anlamlı şeyler yaşamak istiyor gibi o yüzden ilişkinizi bir adım ileri taşımak isteyebilir. Nişsn-söz gibi bir durum söz konusu olabilir. Sizin güvenilir, şefkatli kültürlü biri olduğunuzu dşünmekte ve daha derin bir ilişki beklentisi içinde.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bir de kaç çocuk gözüküyor diye sormuştum ama müsait olursanız ona da bakar mısınız. mesela bir de oğlum olacak mı. şimdiden teşekkürler :)

İki çocuk ikisi de kız çıktı kartlarınızda.

bana da bakabilir misin acaba? amaçlarıma ulaşabilecek miyim maddi durumumuz için bir kurtuluş yolu bulabilecek miyiz

Para konusunda endişe yaşayabilirsiniz buaralar. Belirsiz bir serbest meslek ve finsnsal sorunlar çıkmış kartınızda. Altına girdiğiniz proje başarıyla sonuçlanack ve ödülünü alacaksınız. Ancak okula geri dönme ya da farklı bir konu ile ilgili eğitim alma söz kousu olablir. Br karar verme aşamasında kalabilirsinix.Aşırı stresli olup kararsız kalmaktansa biraz daha eğlenceli bir yaklaşım izlemelisiniz. Size hangisi keyif verecekse onu seçmelisiniz.

Amaçlarınız konusunda ise pek olumlu seyler çıkmadı. büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Planlarınızı tekrardan gözden geçirmeniz gerekebilir. Problem yokmuş gibi davranarak bir karar vermekten kaçınabilirsiniz ama çözüm bu değil...

Bende istiyorum evliliğim eşimin iş durumu ve bebiş için :)

Eşiniz şu an çalıştığı iş yerinde rahatsız olabilir. Can sıkıcı bir sürü detayla uğraşmak zorunda kalabilir. Ve rakabet çok acımasızla olabilir. O yüzden onene çıkacak olan yeni fırsatı değerlendirmesi kendi yararına daha rahat ve maddi getirisi daha yüksek bir iş olacak bu iş fırsatı.

Bebiş için demişsiniz ama soru sormadığınız için bebeğin hayatı hakkında açıyorum kartları. Bebeğiniz liderlik vasıflarına sahip organize etmeyi seven disiplinli bir çocuk olacak. Babası ile daha iyi anlaşacak ve devlet kurumlarında yüksek mertebede görev alacak. Çocuk her ne kadar yeterince güçlü gibi göeünmese de göründüğünden daha güçlü ve karakter sahibi olacak. Ona kendine inanmayı fikirlerinin doğruluğunu savunmayı öğretmeniz gerekebilir. Hayatında sınav-eğitim-iş-kariyer gibi olaylar her daim olumlu sonuçlanacak.

merhaba
ben koç burcuyum saç ve göz kahverengi
eşim terazi saç kumral göz açık kahve/ela

16 senelik evli ve 3 çocuğumuz var
acaba hiç aldatıldımmı?????????

şimdiden çok teşekkürlerrrr

Aldatıldınız mı noktasında fiilen aldatılmış olmayabilirsiniz ama partnerinizin platonik bir aşk kafasını kurcalamış uzunca bir süre.

Maddi anlamdaendişerlrn var bu ilişki ile ilgili eğer bu endişelerinin karşılanmayacağına inanırsan partnerinden ayrılma fkrinin meydana gelmesi olası. Partneriniz ise şu an bulunduğu durumdan memnun evlilik kartlarınızda çıkmadı şimdilik. Sizinle iligili konularda etrafına fikir soruyor olabilir. En korktuğu şey yanlış anlaşılmak bu kişinin. Bu aralar bir karar verme aşamasında etrafında güvendiği bir kişinin fikriyle hareket edecek ve ikinizi de etkileyecek yeni ve hızlı bir gelişme olacak. Belki nişan ya da söz.

Benim doğum günüm son bir kez aşk için istiyorum eğer vaktin olursa sıra çok sanırım:)
Burcu ya da yükseleni hava grubu biriyle evlilik görünüyor.

Ay bende istiyorm yorum,P.m atmıştım sana canım,benim içinde bakabilir misin

İkinizde bagımsızlığınıza düşkün insanlar olmanıza rağmen sizin bu kişiyle evlilik düşünceleriniz var. O da ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşımak istiyor ancak hava grubu bir bayanın söyleyeceği bazı sözler yüzünden işler umduğunuz gibi gitmeyecek. Bu dedikodu-ya da söylenen düşüncesiz sözler bu ciddi adımı geciktirecek.

canım ben ilişki açılımı istiyorum bakabilir misin rica etsem
benim burcum ikizler, ten rengim bembeyaz, göz ve saç rengim siyah
onun burcu boğa, onun da ten rengi beyaz, gözleri ve saçları siyah

Maddi konularda umduğunuz gibi sonuçlanmayacak o yüzden evlilik ertelenebilir. Finansal konulardaki bu sıkışıklıkta partnerinize yardımcı olmanız sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak.

Canım sana özelden gerekenleri gönderdim, müsait bir zamanında bana da bakabilir misin ?

Senden ayrıldığına pişman olmuş gibi görünüyor. Bu çocukla ilgili sana tavsiye verebilecek birilerinden tavsiye almayı unutma. Dışardan birileri daha akli selim olacaktır. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasından ve işlerin umduğun gibi sonuçlanmamasından çok korkuyprsun. Olaylara duyarlı yaklaş duygusallığı bir kenatra bırakıp mantığını dinle. Seni unutamamış ancak seninle ilgili olarak daha cinsellik merkezli bir ilişki düşünüyor olabilir. Niyetini iyi anlamakta fayda var.

Her şey çok olumlu evlilik görünüyor önüzde bir sıkıntı yok. Mutlu br hayatınız olacak. Evlilik hızlı gerçekleşebilir.

İşler umduğunuz gibi sonuçlanmamış. Aşık olduğunuz bu kişiyle ilgili eski zamanların hayali ile yaşıyıorsunuz. Bu ilişkinin bitmesi sizi çok huzursuz etmiş. Ancak o kişinin ilişkiden beklentisi tek duygusal anlamda değil hem maddi hem manevi tatmin istiyor. Bu yüzden toprak grubu biriyle olması olası.

teşekkür ederim yorumun için istersen ben de sana fal bakabilirim karşılıksız bırakmak istemem :)

teşekkürler. evet bir karar aşamasındayım okuduğum bölümü bırakıyorum ama maddi durumlar yüzünden bir endişe yaşıyorum daha doğrusu korkuyorum daha önce kendimden emindim ama para sıkıntısı çıkınca ne yapacağım diye kafayı yemek üzereyim

Ablacım fal istememiştim sadece soru sormuştum ne olur yanıtsız bırakma

teşekkür ederim cnm ... :)
yanlız bişey sormak istiyorum acaba onunla yeniden beraber olucakmıyız? Bişeylerin düzelecegine inanıyormu isticekmi beni hep bunu merak ediyorum kartlar ne söylüyor acaba...

bitanemm çok teşekürler sana zahmet verdiricem ama acaba evliliğim o söylediğin kişi ile mi olucak ve zamanı hakkında birşeyler söyleyebilrimisin sonsuz teşekürler

cok tesekkur ederim cnm eline yuregine saglik:)

meraba canım
Canım bu soruya karşılık bakar mısın?kartlar ne diyor çok merak ediyorum da
Aklımda biri var,şuan bi ilişkim yok acaba o kişiyle olacak mı,beni hala seviyor mu:2::2:
Şimdiden teşekkürler

Canım bir kart rica edebilir miyim? Sorum ise şu; çok yakın zamanda gerçekleşecek bi buluşma için Teşekkür ederim şimdiden

çok tşkr ederim.. bebeğim yok canım 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor ondan sormuştum ama eksik sormuşum eşim evet işinden memnun deil beklediği bir iş var devlet kadrosu acaba orası olacak mı ? zahmet olmazssa tekrar bakabilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…