amaçlarımdan kasıt eğitimdi ona göre yorumlarsan sevinirim bu arada çok hızlısın yorulmuyor musun üst üste
merhaba canım, bende genel olarak tarot baktırmak istiyorum tabi eger vaktin olursa.. buna çok ihtiyacım varzor bir dönemden gectim..
ismim merve balık burcuyum, yükselenim ve ayburcum koç, sormak istediğim sorular;
iş hayatına nezamn baslayacagım, basvurularım nezmn sonuc vericek ve istediğim gibi bir iş olacakmı(maas, huzur, yükselme..vb)?
hayatımda biri yok bundan birkac ay once uzun surelı bır ılıskımı bıtırdım ve geri donmecegım.. bundan sonra hayatımda ask anlamında nasıl bır yön olucak(evlilik yada farklı bir durum) tanısacagım yada gorusecegım kişiler hayırlı kısıler mı?
birde sosyal statü, para, farklı bir yere yerlesme ve bunun gibi seyler.. umarım sorularımla ilgilenip cevaplarsın buna ihtiyacım var.. simdiden kolay gelsin cnm
Ben msj atmistim ama neye baktrmak isredgimi unutmuşum Evlilgmzde problemler son bulup duzelcek mi bunun için ne yapmalıyım
Birde esim yeni bir ise giriyor bu is hayırlı olcak mi ? Cooook Teşekkürler simdiden. CVbi msj olarak atarsanz cok sevinirim cnku telden gryrum cok tsk tekrar birde 10hafta6 gunluk hamileym onada bakar mısın? ?
Canım bir ilişki açılımı bir de tarot isteyebilir miyim?
İkimiz de kovayız.
Tarotta da aşk hayatım nasıl olacak, iş konusunda da istediğim gibi bir yer olacak mı artık?
Şimdiden teşekkürler.
özecim hadi benimde aşk hayatıma bakıver cnmmm
bende istyorum bana da bakın iş ,okul aşk hayatıma
evet genel bakmistik birde eski iliski icin.. Ama yeni birisi var onun hakkinda bilmek istiyorum zahmet olmassa eger kumral sarisina yakin kahverengi gozlu burcunu maalesef bilmiyorum aramizda birsey olma ihtimali var mi ??? yoksa bambaska birisi mi cikacak evlilik filn gözüküyor mu simdiden cok tesekkurler :)
kavgalı olmasına şaşırmadım da o kadar erken mi en erken 24-25 diyodum :) tanışma olmasın? ne zaman tanışacağım peki..
çok teşekkürler sağolun :)
Yorumun için teşekkürler
Ben bir de evlilik için sormuştum hangi ay gözüküyor ?
Başarı için çok fazla çalışması gerekebilir. Bir anda bu fazla çalışma gerekliliği yüzünden hayatı dengesini kaybetse de çevresinden gelen yardımları kabul etmesi kendi faydasına. Okulunu başarı ile bitirdikten sonra her şey bir anda gelişecek aşk ve iş ard arda olacak. Mutlu bir aile hayatı, bolluk bereket onu bekliyor.
tnışma tarihi temmuz ayı.
iş ve okul: Okulunu bitirmen biraz zahmetli olabilir epeyce bir yoğun çalışma ve strs altında kalman olası. Ama en nihayetinde kendi bagımsızlığını ele alacaksın baska sehir ve ev görünüyor sana. Kabiliyetlerin farkına var ve kendini ortaya koymaktan çekinme. Senin orjinal ve yaratıcı fikşrlerin çalışma hayatında sana fayda sağlayacak.
Aşk: Bilgili sabırlı güvenilir biri ile ilişkiler yeni bir seviyeye taşınıyor. Bu kişi bir arkadaş olabileceği gibi geçmişten gelen sevgili de olabilir.
sagol bidenem ellerine saglik senide yorduk ama ocak ayi dusmeyini uzuldum aylardir bebek icin cabaliyoruz daha 6 ay cabalamamiz gerekOcak ayı çıktı kartınızda. İleride sınırsız bolluk ve mutluluk sizi bulacak. Çevrenizdeki insanlara yardımcı olmaya çalışın bu iyi olacak maneviyat açısından. Hayatta ileri adım atmanıze engel olan korkuları yenerseniz parlak bir gelecek sizi bekliyor.
Çokk teşekkür ettim canımCanım ev istiyorsanız aileden ve ya başkalarından yardım kabul etmeniz gerekebilir. Bu noktada gereksiz yere endişelenmeyin. Bu ev için yapacağınız yatırım tam yeri ve zamanı. Ev işini bu yıl içinde halledecek görünüyorsunuz canım.
Aşka daha önce baktığımız için nu pas geçiyorum. Okul:
İlerlemeye devam edeceksin. Elindeki işlere odaklan ve yoluna tam gaz devam et. Sonuçta zafer senin olacak. İyi haberlerle sonuçlanacak ve ödüller alacaksın.
Bu ilişki için kalbini ve zihnini açık tutmalısın. Çevrenden biri güvenilir bir tavsiyede bulunacak ona kulak ver. Bağımsızlığına düşkün ve kendinden emin birisin bu tip tavırların bu kişiyle olan ilişkini rencide edebilir. Karşındaki kişi ne kadar evcil biri olduğunu gösterme zamanı. Aklında ne varsa karşındakine dürüstlükle ifade etmelisin. Çabuk s,nirlenmemeye ve empati kurmaya çalışırsan bu ilişki sonuçlanması gerektiği gibi sonuçlanacaktır. Partnerin yakın zamanda senile ilgili bir karar verecek ve bu kararı sana bildirecek. Bu kişi yeni ve mutlu sorunsuz bir ilişki istiyor. Geleceğe dönük planları var ancak senden emin olamıyor olabilir. Sernin geçmişinle tam olarak baglarını koparmadığını düşüncesinde olması olası. Bunları göz önünde bulundurma sana fayda getirecek. Kartlarında evlilik çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?