Acemi tarot

amaçlarımdan kasıt eğitimdi ona göre yorumlarsan sevinirim bu arada çok hızlısın yorulmuyor musun üst üste

yoruluyorum canım bırakıcam zaten bir kaç yorum kaldı :)

iş:Maalesef başlangıçta istediğin gibi bir işin olmayabilir. gireceğin iş ortamında rekabet çok fazla olacak hem iş yükü hem de bu huzursuz ortam seni yorabilir. Bir müddet böyle devam edeceksin burada kazandığın tecrübeler ummadığın bir anda seni yeni bir alana geçmeye zorlayacak. Ve bu yeni fırsat karşısında takınacağın tavır önemli olacak. Dikkatlice düşünüp karar vermen gereken bir şey.

Başarılı bir serbest meslek sahibi olarak görünüyorsun uzun vadede.Yalnız başına güzel zaman geçirebilsen de çevrende de bir çok insan olacak. Etrafındakilere zaman ayrıp onlara daha duyarlı bir yaklaşım izlemeyi aklında bıulundur. Parasal anlamda bir dönem sıkıntı cekecekgibi duruyorsun ancak tüm bu uğraşılar ve çabalar daha sonra size fazla fazla dönecek.

Burcu ya da yükseleni ateş grubundan senden yaşça daha büyük bir erkekle evlilik görünüyor. İdealist, hırslı, karizmatik, cazibe ve becerisi yüksek biri. Şehvetli ve birazda kavgalı bir ilişki olacak.

Yeni iş eşiniz hakkında hayırlı olacak. Bol kazanç ve maddi anlamda tatmşn var. Ancak yinede tedbiri elden bırakmayıp uzun vadede planlar yapmayı ihmal etmemeli.

Sorunların geçmesi için size söylenen düşüncesizce sözleri kulak arkası etmelisiniz. Duyduğunuz bir takım dedikodular canınızı sıkabilir bunlara itibar etmeyin aksi halde ssğın solun dolduruşuna gelirseniz daha önce eşinize karşı onun hata olduğunu düşündüğünüz davranışları tekrarlarsanız pek umduğunuz gibi olmayabilir barışmanız gecikebilir.

Canım bir ilişki açılımı bir de tarot isteyebilir miyim?
İkimiz de kovayız.
Tarotta da aşk hayatım nasıl olacak, iş konusunda da istediğim gibi bir yer olacak mı artık?
Şimdiden teşekkürler.

İstediğin g,bi bir yer yeni bir fırsatlaönüne cıkacak. Ancak seceneklerini iui değerlendirmeli kendini sürekli yenilemeli ve geliştirmelisin. Gerekirse farklı alanlarda egitim almayı deneyebilirsin. Kariyerinde ilerleme olacağı cıktı kartlarında.

Ateş grubu bir bayan yüzünden kavgalar, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Dikktli olmakta fayda var. Partnerinizle olan ilişkinizi gözden geçirme ihtiyacı hissedebilir daha anlamlı bir ilişki arayışına gireb,şlirsniz.

özecim hadi benimde aşk hayatıma bakıver cnmmm

Canım baktığım konuya bakmıyorum genelde. Aşk hayatına bakmıştık yanlış hatırlamıyorsam. başka sorun varsa sorabilrisn.

bende istyorum bana da bakın iş ,okul aşk hayatıma

iş ve okul: Okulunu bitirmen biraz zahmetli olabilir epeyce bir yoğun çalışma ve strs altında kalman olası. Ama en nihayetinde kendi bagımsızlığını ele alacaksın baska sehir ve ev görünüyor sana. Kabiliyetlerin farkına var ve kendini ortaya koymaktan çekinme. Senin orjinal ve yaratıcı fikşrlerin çalışma hayatında sana fayda sağlayacak.

Aşk: Bilgili sabırlı güvenilir biri ile ilişkiler yeni bir seviyeye taşınıyor. Bu kişi bir arkadaş olabileceği gibi geçmişten gelen sevgili de olabilir.

Bu ilişki için kalbini ve zihnini açık tutmalısın. Çevrenden biri güvenilir bir tavsiyede bulunacak ona kulak ver. Bağımsızlığına düşkün ve kendinden emin birisin bu tip tavırların bu kişiyle olan ilişkini rencide edebilir. Karşındaki kişi ne kadar evcil biri olduğunu gösterme zamanı. Aklında ne varsa karşındakine dürüstlükle ifade etmelisin. Çabuk s,nirlenmemeye ve empati kurmaya çalışırsan bu ilişki sonuçlanması gerektiği gibi sonuçlanacaktır. Partnerin yakın zamanda senile ilgili bir karar verecek ve bu kararı sana bildirecek. Bu kişi yeni ve mutlu sorunsuz bir ilişki istiyor. Geleceğe dönük planları var ancak senden emin olamıyor olabilir. Sernin geçmişinle tam olarak baglarını koparmadığını düşüncesinde olması olası. Bunları göz önünde bulundurma sana fayda getirecek. Kartlarında evlilik çıkmadı.

kavgalı olmasına şaşırmadım da o kadar erken mi en erken 24-25 diyodum :) tanışma olmasın? ne zaman tanışacağım peki..
çok teşekkürler sağolun :)

tnışma tarihi temmuz ayı.

Kalan arkadaşlara da ilk fırsatta bakacağım bu mesajdan sonra yazanlara iş yoğunluğum yüzünden bakamayacağım. Herkese iyi geceler iyi forumlar.

Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık

Canım ben tekrar baktırıcam sana
Yeni birisi var gibi.
Ne diyor bu konuda kartlar?

çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

sagol bidenem ellerine saglik senide yorduk ama ocak ayi dusmeyini uzuldum aylardir bebek icin cabaliyoruz daha 6 ay cabalamamiz gerek inan artik yiprandim yinede sagol cooooooooooooooooooooooook minnetdarim ellerine saglik :116:

Çokk teşekkür ettim canım

teşekür ederim canım inşallah

Cok tesekkurler... Peki bu ne kadar yakin bi zaman?.. Birde evlilik bu kisiyle mi cikmadi yoksa genel evlilik hic mi gözükmüyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…