Davranış Bozuklukları AÇEV ve anne çocuk eğitim kursu...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

seclusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
551
5
96
Sakarya
arkadaşlar HALK EĞİTİMin verdiği AÇEVin düzenlediği anne çocuk eğitim kursundan haberdar etmek istiyorum herkesi... özellikle davranış bozukluğu olan anasınıfı yaş grubu anneleri için bu kurs... 10 yıldır varmış yaklaşık bu kurs... hiç haberim olmadı sizide haberdar etmek istedim.
her yılın eylül ayında başlayıp mayıs ayında bitiyor... sadece haftada 1gün 3 saat... sabahçı yada öğlenci olabiliyorsunuz.. benim çocuğumda bir bozukluk olmadığı halde ona nasıl daha faydalı olabilirim diye başladım bu kursa iyikide başlamışım..oğlum beş yaşında.. herkese tavsiye ediyorum.. bir uzman eşliğinmde dersler işleniyor anneler çocukalrıyla ilgili sıkıntı ve deyenimlerini paylaşıyor... yaptığımız yanlış ve doğruları daha ii görebiliyoruz öğretmenimiz yol gösteriyor..çok faydalı ..çok keyifle... üstelik küçük bebğim var onunla birlikte gidiyorum kursa... ve ücretsiz..
faydalanmak isterseniz size en yakın halk eğitim kursuna giderek bilgi alabilirsiniz...duyduğuma göre yakında ergenlik çocukları ve küçük bebekler içinde olacak bir kurs... benim gittiğim sadece anaokuluna giden çocukların annelerine...
sevgilerimle..

Açev bu çalışmayı benim sınıfımdaki velilerime de uyguluyor.Çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Özellikle çalışmayan anneler için çok güzel bir fırsat.Evde çocuklarıylada uygulamalar yapıyorlar.Herkese katılmasını tavsiye ederim eğitimci olarak.

Açev bu çalışmayı benim sınıfımdaki velilerime de uyguluyor.Çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Özellikle çalışmayan anneler için çok güzel bir fırsat.Evde çocuklarıylada uygulamalar yapıyorlar.Herkese katılmasını tavsiye ederim eğitimci olarak.

evet canım gerçektende öle... çok faydasını görüyorum.. haftalık kitapçıklarda veriyorlar.. oğlumla uyguluyoruz... zep deniyor kitapçıklara..
ikinci oğlum olunca işi bıraktım geçici olarak 7 aylık bebeğimle başladım kursa onuda götürüyorum kaç aydır... bebk arabasında uyuyor :) şimdi 11 aylık oldu oğlum:)
bizede oğlumun anasıfını öğretmeni form yolladı.. ordan haberim oldu... herkese tavsiye ederim..

gerçektende çok güzel bir kurs.ben de gittim.tüm annelere tavsiye ederim.bence tüm annelere gerekli.

ben açevin ilk uygulamaya geçişinde gitmiştim yaklaşık 10-11 yıl önce çok faydasını görmüştüm bütün annelere şiddetle tavsiye ederim harika bir fırsat
o yaşlarda çocuklara verilen eğitim daha sonraki okul yaşantısınada yansıyor
teşekkürler arkadaşım böyle bir konu açtığın için

ben açevin ilk uygulamaya geçişinde gitmiştim yaklaşık 10-11 yıl önce çok faydasını görmüştüm bütün annelere şiddetle tavsiye ederim harika bir fırsat
o yaşlarda çocuklara verilen eğitim daha sonraki okul yaşantısınada yansıyor
teşekkürler arkadaşım böyle bir konu açtığın için
rica ederim canım.. bu kurstan fazla insanın haberi olmadığını fark ettim başka forumlara başlık açmayı düşünüyorum.... :)

muhakkak gidin ben 4 yıl önce gitmiştim çok faydasını gördüm mesela gelişim yaprakları veriyorlardı biz onları eğlenceli ödev diyorduk yapyorduk ve oğlum 1 sınfa başladı çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim

önümüzdeki dönem bende gitmeyi düşünüyorum
eşimi dinleyip daha önce neden gitmediysem:uhm:

Arkadaşlar bizim burdada halkeğitim merkezi var gittim sordum onlarada ama böyle bir kurslarının olmadığını söylediler bana.Herhalde ismek yapıyo bu kursu.

Çok faydalı bir kurs, biz kızımla iki yıl önce gitmiştik, zep adı verilen haftalık ders kitapları ve hikaya kitapları veriliyor, bir hafta boyunca gün gün o ödevleri yapıyorsunuz, annelere de çocuk eğitimi hakkında güzel anlatımlar yapıyorlar.

evtya benimde haberim yoktu nasıl gidip bulcazki çok ihdiyacım var benimde çocuklarımında

kate_34 yok canım halk eğitimde düzenleniyor kurs açev destekliyor kursu. olması lazım aslında belkide talep olmadığından orda düzenlenmemiştir???

Back
X