BabasıBen bişi anlamadım. Parayı çocuğun cebine kim koydu tam olarak?
Tenezzül etti açgözlüKayınvalidenizle mi yaşıyorsunuz ?
nasıl gece cep karıştırmış ?
parayı cebe koyan kim?
çocuğun cebindeki paraya tenezzül mü ettiler yoksa para kaybolmasın yanlışlıkla makineye girmesin falan diye mi?
Ay anlamadım valla.
Kocan anacı ayrıca terbiyesizin teki. Madem öyleymiş evlenmeseymiş.Babası
Hem de ne terbiyesizi.demin diyordu “ne yemiştim,kustum”sordum nereye kustun diye,”bak hele burda kusuntı falan varmı?!”az kaldı beni döveKocan anacı ayrıca terbiyesizin teki. Madem öyleymiş evlenmeseymiş.
Semra,ben ne yapa bilirim sen söyle?ölümden başka çare yok ,çocukları alıp sığınma evine gitsem gelip bulurlar beni.çocuklarımı alırlar benden.annemlerde demediğini bırakmayacaklar.boşanma dediğimde”ayıp ya”diyip susturuyorlar “senin nen kötü?çocukların için o evdesin “falan laflarıNilu bu milyon tane konularından biri.
İçini döküp gidiyorsun buraya ta ki tekrar dolana kadar.
Hiç mi bir şeyler yapmayı düşünmüyorsun ah vah etmekten başka ?
Hoş değilse yorum yapma,diğerine geç !Boşluk birakmayinca paragraf yapmayınca okuma hevesim kaçıyor. zatenilkpaylaşımıokuyupyorumyapıpçıkarımgenedeamabunubileokuyamadım . Hoş mu ?
Hangine geçeyim onu da diyiverHoş değilse yorum yapma,diğerine geç !
Ben ne bileyim 50 tane soru soranlar varHangine geçeyim onu da diyiver
Tamam ben seceyim bir tane paragrafı olanlardanBen ne bileyim 50 tane soru soranlar var
3 kez okuduktan sonra anladım.Boşluk birakmayinca paragraf yapmayınca okuma hevesim kaçıyor. zatenilkpaylaşımıokuyupyorumyapıpçıkarımgenedeamabunubileokuyamadım . Hoş mu ?
Ne iğrenç muhabbetler bunlar yaHem de ne terbiyesizi.demin diyordu “ne yemiştim,kustum”sordum nereye kustun diye,”bak hele burda kusuntı falan varmı?!”az kaldı beni döve
Mezara girene kadar her halde3 kez okuduktan sonra anladım.
Ne iğrenç muhabbetler bunlar ya
Boşan o zaman kendine beddua ederek nereye kadar devam edeceksin?
Sen nerelisin halamın kızıSemra,ben ne yapa bilirim sen söyle?ölümden başka çare yok ,çocukları alıp sığınma evine gitsem gelip bulurlar beni.çocuklarımı alırlar benden.annemlerde demediğini bırakmayacaklar.boşanma dediğimde”ayıp ya”diyip susturuyorlar “senin nen kötü?çocukların için o evdesin “falan lafları
AzeriSen nerelisin halamın kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?