Açgözlü zengin

Böyle herşeyi kabullenmişken birşey yapamazsın ki. Önce kendine inanmalı ve güvenmelisin Nilucan.

Ne yapıp edip kurtulacağım burdan diye kafana koy ve buna inan.

Nilu bu milyon tane konularından biri.
İçini döküp gidiyorsun buraya ta ki tekrar dolana kadar.
Hiç mi bir şeyler yapmayı düşünmüyorsun ah vah etmekten başka ?
"Bu evde sinirlenmeden bir gün durmak mümkün mü" demiş işte daha ne yapacak ne diyelim nilü sen boşuna kv cadı filan deme senin en büyük düşmanın kocan.

Tamam ben de Azeri asıllıyım boşanmak gerçekten tatsız olay ve ayıp olarak bakılıyor. Ama yapamıyorsan yapamıyorsundur yani. Boşanmanın bir yolunu ara.
Beni iyice bir dövse belki acırlar beni gelip alırlar.geçenlerde kv cadısıyla kavga ettim,istiyorum şu olayı babama anlatayım nasihat alayım ondan.annemler izin vermiyorlar.babam kalp ameliyatı geçirdi,sinirlenmek olmaz ona.bildiğin çaresizlik benimkisi cehennem

"Bu evde sinirlenmeden bir gün durmak mümkün mü" demiş işte daha ne yapacak ne diyelim nilü sen boşuna kv cadı filan deme senin en büyük düşmanın kocan.
Evet en büyük düşman o!benim dediğim lafla alay mı ettin anlayamadım

Kaynananız kendi parasini sonradan alirim diye mi koymus

Öğrenilmiş çaresizlik bu başka birşey değil. Bir birey olduğunu çözdüğü zaman elinden neler geldiğini anlayabilecek, umarım bunu başarabilir.

Alay etmedim sen onu çok büyük bir başkaldırı sanmışsın ama o lafı hiçbir yerlerine takmazlar madem boşanamıyorsun daha dişli olmayı dene bi şekilde evi ayırsın o asalak kocan.
Salak olmadığımı,herşeyin farkında olduğumu bilsin diye.bu gece Aşure.namaz kılıp onca dua ettim bir yolla Allah canımı şu evden kurtarsın İnşaAllah

Nilu merak ettim. Sen çalışmıyordun dimi? Bu aile bu kadar paracı seni de hiç yerine koyan tipler ya sen pasta malzemelerinin parasını vs nasıl karşılıyorsun? Kocan veriyor mu para sesini çıkarmıyor mu?

Salak olmadığımı,herşeyin farkında olduğumu bilsin diye.bu gece Aşure.namaz kılıp onca dua ettim bir yolla Allah canımı şu evden kurtarsın İnşaAllah
Sen ölünce ne olacak çocukların hepten onların eline kalacak. İnan diş geçirebilmek ölmekten çok daha kolaydır. Kendine güven biraz.

Nilu merak ettim. Sen çalışmıyordun dimi? Bu aile bu kadar paracı seni de hiç yerine koyan tipler ya sen pasta malzemelerinin parasını vs nasıl karşılıyorsun? Kocan veriyor mu para sesini çıkarmıyor mu?
Amcam geldi bana para verdi,babam para yolladı vee pastadan kazandığım para

Kendine almak icin yonelmisse gercektende rahatsız edici bir davraniş
Yani o kim benim çocuğumun ceplerini karıştırıyor ölmüyor mu şu hareketinden şahsiyetsiz aççççç.bundan sonra ceketleri koridorda asmak yok

Hayır demeyi öğrenmen gerek en başta, söyledikleri her şeyi yapma sınırlarını çiz, cevaplarını vermekten korkma.
Her zaman cevaplarını vermişim onların ,bu evden kurtulsam hiç b…a karışamazlar İnşaAllah,hem O cadalozla küsüm yani konuşmuyorum.sence nasıl tepki vermeli şu para meselesine

Çalışıyor musun bilmiyorum ama madem ailenin yanına da gidemiyorsun önce düzenli bir işin gelirin olsun. Kendi ayaklarının üzerinde durunca kimse çocuklarını da senden alamaz ve kafan rahat bir şekilde gül gibi yaşarsın.

Her zaman cevaplarını vermişim onların ,bu evden kurtulsam hiç b…a karışamazlar İnşaAllah,hem O cadalozla küsüm yani konuşmuyorum.sence nasıl tepki vermeli şu para meselesine
O tepkiyi sıcağı sıcağına vermeliydin benzer olay yaşanırsa sıcağı sıcağına ver tepkini. Aynı evde yaşayan eltinle de mi arası kötü yoksa sadece sana mı takık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…