Evde oturup çalışmama bile burun soktu şu insancıklarÇalışıyor musun bilmiyorum ama madem ailenin yanına da gidemiyorsun önce düzenli bir işin gelirin olsun. Kendi ayaklarının üzerinde durunca kimse çocuklarını da senden alamaz ve kafan rahat bir şekilde gül gibi yaşarsın.
Onunla da kavgası olmuş,eltim bir güzel ağzının payını verdi akıllandırdı şunu,şimdi onla lafları düz gelmedikçe kv sohbeti değişir kavga olmasın diye.ama ben de ona dedim Nilüfer’i galiba yalnız görmüşsünüz diye hep ne olursa Nilüfer’in başına vurun.ben sizin için başına vurulacak adam değilim!gucunuz bir bana yetiyor gibi laflar ettimO tepkiyi sıcağı sıcağına vermeliydin benzer olay yaşanırsa sıcağı sıcağına ver tepkini. Aynı evde yaşayan eltinle de mi arası kötü yoksa sadece sana mı takık?
Hem kelime kesmediğim bir yaratığa nasıl tepkiyi sıcağı sıcağına vereydim anlayamadım.O tepkiyi sıcağı sıcağına vermeliydin benzer olay yaşanırsa sıcağı sıcağına ver tepkini. Aynı evde yaşayan eltinle de mi arası kötü yoksa sadece sana mı takık?
Bunun cevabını üstte vermişsin zaten eltinden feyz al ikiniz de kv ile yaşıyorsunuz ama ona karşı sınırını koruyor niye? Çünkü o cevabını vermeyi biliyor. Bununla ilgili kitaplar mı okursun videolar mı izlersin bilmiyorum ama ezilmemeyi öğrenmen lazım.Hem kelime kesmediğim bir yaratığa nasıl tepkiyi sıcağı sıcağına vereydim anlayamadım.
?bazen Allah’a sitem isyan ediyorum ki bu ne biçim bir hayat da bana yazdın?!
Kimse daha önce dedi mi bilmiyorum ama derdini s... Seveyim. Sonra konu açıyorlar buraya diyorlar ki buradaki kadınlar yorumlarda eleştiri yapıyor, dalga geçiyor bilmem ne. Abi bu kadar da zayıf karakterli olmayın kimse sizinle kafa bulmasın.Allah ya canımı alsın ya da başka bir yolla benim canımı şunlardan kurtarsın İnşaAllah
"eş olacak herif" "kocam olacak herif"...Selam!Bir çoğunuz benden bıktıgınızı söylüyorsunuz,dertlerimden bıktığını söylüyorsunuz.inanın ben de bıktım…ama şuraya yazınca içimi dökmüş oluyorumne kadar sinirlenir insan şu cehennem evde daha?bazen Allah’a sitem isyan ediyorum ki bu ne biçim bir hayat da bana yazdın?!daha ne kadar dua edilir?!akşamüstü çocukları kreşten alıp parka gittim gördüm şu cadı kv orda.hiç buna bakmadım orda yokmuş gibi.sonra çocukları alıp başka bir parka geçtik.evde bu,dışarıda bu.gına geldi artık şunun mübarek suratını görmekten.neyse kocam olacak herif bir türlü merede olduğumu öğrendi geldi oğlumu aldı kendisiyle götürdü,bizi de annesi olan parka dönmemizi emretti.neyse kısacası neye sinirlendiğimi yazayım.oğlumun cebine para koymuşlar ben de bakmadım jileti koridorda astım .gece oldu kocam olan herif geldi.odamdan çıkıyordum gördüm şu kv cadısı açgözlü 50 yaşında ,yaşından başımdan utanmayıp girmiş benim oğlumun ceplerini karıştırıyor o para için.sinirlendim çocuklarımın bütün giysilerini asgıdan alıp odama getirdim.eşim olacak herife sorduğumda:sana ne?para koymuştuk onu aldık,sen artık çok olmağa başladın falan laflarını etmeye başladı.ben de kendi kendime “bir gün yol şu evde insan sinir geçirmesin”kvnin duyması için,dedim.şimdi ben bu sinirle nasıl uyuyacağım bilmiyorum Allah’a havale ediyorum bunları Allah ya canımı alsın ya da başka bir yolla benim canımı şunlardan kurtarsın İnşaAllahSiz şu durumda ne yapardınız?!
Evet sabah oldu çocukları uyandırıyordum,bana diyor sessiz ol şöyle uyandırma.dedim öyleyse sen uyandırsana!öyle hareket gösterdi sanki şimdi beni dövecek.çocuklar korktular .geveze köpeyin kızı dedi bana(tıpkı babasının küfürleri)dedim seninle bu saatten sonra asla konuşmayacağım!"eş olacak herif" "kocam olacak herif"...
Adamdan nefret ediyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz?
Biraz açık konuşsanız ?tğrk değilim de anlayamadım pekBazı konular buram buram mahalle karılığı kokuyor ya. Vardı eski mahallelerde böyle tipler. Gelin mi aldın, Bakırköy'den yeni çıkmış ruh ve sinir hastası mı aldın belli olmayan cazgır gelinler. Bunların başları yemenili, ağızlarında sakız ve önü açık terlikleriyle çocuklarını mahallenin ortasında döven, kaynanasının ağzına mıçan, kocasının bezdiği... Ay neyse gözümde canlandıkça fena oluyorum
İşte neden boşanmıyorsunuz diye sordum?Evet sabah oldu çocukları uyandırıyordum,bana diyor sessiz ol şöyle uyandırma.dedim öyleyse sen uyandırsana!öyle hareket gösterdi sanki şimdi beni dövecek.çocuklar korktular .geveze köpeyin kızı dedi bana(tıpkı babasının küfürleri)dedim seninle bu saatten sonra asla konuşmayacağım!
Bunun cevabını üstte vermişsin zaten eltinden feyz al ikiniz de kv ile yaşıyorsunuz ama ona karşı sınırını koruyor niye? Çünkü o cevabını vermeyi biliyor. Bununla ilgili kitaplar mı okursun videolar mı izlersin bilmiyorum ama ezilmemeyi öğrenmen lazım.
Boşanan baba evine gider.ama bana kimse gel demiyor ki .Amannn nilu dert ettiğin şeye bak. Altı üstü çocuğun cebinden parasını almışlar. Diğer yaşadıklarını sorun olarak görmedin de bunu mu görüyorsun. Adam sizi dövdü devam, kv ve kp çalışmanıza izin vermedi devam, birikimimizi elinizden aldılar devam, her türlü hakaret mevcut devam,... Daha sabaha kadar sayarım. Sen bunları kaldırmış kadınsın, çocuğun cebinden para alınması koymaz sana.
Herkes hakettiği hayatı yaşar. Senin de layığın bu. Bunca şeye rağmen sırf boşanmamak için sesini çıkarmayınca bunları yaşaman çok normal. Hatta daha kötülerini de yaşayacaksın eminim.
Ana babam bana gel diyormu ki?!ben babamla konuşmak istiyorum sinirlenir diye susuyorumBakın Kv sizinle kalmıyor siz kadının evinde kalıyorsunuz. Kadın gitmeyeceğine göre siz gideceksiniz.
Çıkamam, edemem derseniz oturup çekeceksiniz.
Ya bu deveyi güdün ya bu diyardan gidin.
Her şeyin bir çaresi var.
Bir cinnete sinir krizine bakar.
Benim şu olayı çözmem yarım saatimi almazdı o ev içinde.
Siz kuyruğunuzu kıstırmış durumdasınız azıcık cesur olun
Aileniz varmış el kahrı çekeceğine öz ana babanızın kahrını çekin gidip
Milyon kere onlara dedim yaşamak istemiyorum bu evde.ama cevap ne oldu?boşanıp ne yapacaksınSize zibilyon kere ye tek gidiş olarak bilet paranı ayarla ailenin yanına dön, ne olsa ailendir el kadar batmaz harekerleri dendi mi dendi. Sığınma evi ya da devlete ait kurumlara git yerleş orada illaki vardır dendi mi aaa bakayım o da denmiş. Siz çok toksik bir insansınız sanki bu kaostan besleniyor gibisiniz, sizi bilmeyenler de akıl veriyor esas onlara üzülüyorum.
Nilu senin evin Rusya'da inşaat halinde değil miydi bitmedi mi evin daha çok işi var mı ?Milyon kere onlara dedim yaşamak istemiyorum bu evde.ama cevap ne oldu?boşanıp ne yapacaksın
Sana özele göndereceğim bakarsınNilu senin evin Rusya'da inşaat halinde değil miydi bitmedi mi evin daha çok işi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?