Açgözlü zengin

Evde oturup çalışmama bile burun soktu şu insancıklar

O tepkiyi sıcağı sıcağına vermeliydin benzer olay yaşanırsa sıcağı sıcağına ver tepkini. Aynı evde yaşayan eltinle de mi arası kötü yoksa sadece sana mı takık?
Onunla da kavgası olmuş,eltim bir güzel ağzının payını verdi akıllandırdı şunu,şimdi onla lafları düz gelmedikçe kv sohbeti değişir kavga olmasın diye.ama ben de ona dedim Nilüfer’i galiba yalnız görmüşsünüz diye hep ne olursa Nilüfer’in başına vurun.ben sizin için başına vurulacak adam değilim!gucunuz bir bana yetiyor gibi laflar ettim

O tepkiyi sıcağı sıcağına vermeliydin benzer olay yaşanırsa sıcağı sıcağına ver tepkini. Aynı evde yaşayan eltinle de mi arası kötü yoksa sadece sana mı takık?
Hem kelime kesmediğim bir yaratığa nasıl tepkiyi sıcağı sıcağına vereydim anlayamadım.

Hem kelime kesmediğim bir yaratığa nasıl tepkiyi sıcağı sıcağına vereydim anlayamadım.
Bunun cevabını üstte vermişsin zaten eltinden feyz al ikiniz de kv ile yaşıyorsunuz ama ona karşı sınırını koruyor niye? Çünkü o cevabını vermeyi biliyor. Bununla ilgili kitaplar mı okursun videolar mı izlersin bilmiyorum ama ezilmemeyi öğrenmen lazım.

?bazen Allah’a sitem isyan ediyorum ki bu ne biçim bir hayat da bana yazdın?!

Allah ya canımı alsın ya da başka bir yolla benim canımı şunlardan kurtarsın İnşaAllah
Kimse daha önce dedi mi bilmiyorum ama derdini s... Seveyim. Sonra konu açıyorlar buraya diyorlar ki buradaki kadınlar yorumlarda eleştiri yapıyor, dalga geçiyor bilmem ne. Abi bu kadar da zayıf karakterli olmayın kimse sizinle kafa bulmasın.

Aç ellerini, kaldır en yukarıya, isyana devam et. Pireyi deve yap ve hayatını kendine zehir et. Çocuklarının da böyle sinir hastası dengesiz bir annesi olsun. Pes.

Bazı konular buram buram mahalle karılığı kokuyor ya. Vardı eski mahallelerde böyle tipler. Gelin mi aldın, Bakırköy'den yeni çıkmış ruh ve sinir hastası mı aldın belli olmayan cazgır gelinler. Bunların başları yemenili, ağızlarında sakız ve önü açık terlikleriyle çocuklarını mahallenin ortasında döven, kaynanasının ağzına mıçan, kocasının bezdiği... Ay neyse gözümde canlandıkça fena oluyorum

"eş olacak herif" "kocam olacak herif"...
Adamdan nefret ediyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz?

"eş olacak herif" "kocam olacak herif"...
Adamdan nefret ediyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz?
Evet sabah oldu çocukları uyandırıyordum,bana diyor sessiz ol şöyle uyandırma.dedim öyleyse sen uyandırsana!öyle hareket gösterdi sanki şimdi beni dövecek.çocuklar korktular .geveze köpeyin kızı dedi bana(tıpkı babasının küfürleri)dedim seninle bu saatten sonra asla konuşmayacağım!

Biraz açık konuşsanız ?tğrk değilim de anlayamadım pek

Amannn nilu dert ettiğin şeye bak. Altı üstü çocuğun cebinden parasını almışlar. Diğer yaşadıklarını sorun olarak görmedin de bunu mu görüyorsun. Adam sizi dövdü devam, kv ve kp çalışmanıza izin vermedi devam, birikimimizi elinizden aldılar devam, her türlü hakaret mevcut devam,... Daha sabaha kadar sayarım. Sen bunları kaldırmış kadınsın, çocuğun cebinden para alınması koymaz sana.
Herkes hakettiği hayatı yaşar. Senin de layığın bu. Bunca şeye rağmen sırf boşanmamak için sesini çıkarmayınca bunları yaşaman çok normal. Hatta daha kötülerini de yaşayacaksın eminim.

Bakın Kv sizinle kalmıyor siz kadının evinde kalıyorsunuz. Kadın gitmeyeceğine göre siz gideceksiniz.
Çıkamam, edemem derseniz oturup çekeceksiniz.
Ya bu deveyi güdün ya bu diyardan gidin.
Her şeyin bir çaresi var.
Bir cinnete sinir krizine bakar.
Benim şu olayı çözmem yarım saatimi almazdı o ev içinde.
Siz kuyruğunuzu kıstırmış durumdasınız azıcık cesur olun
Aileniz varmış el kahrı çekeceğine öz ana babanızın kahrını çekin gidip

İşte neden boşanmıyorsunuz diye sordum?

Size zibilyon kere ye tek gidiş olarak bilet paranı ayarla ailenin yanına dön, ne olsa ailendir el kadar batmaz harekerleri dendi mi dendi. Sığınma evi ya da devlete ait kurumlara git yerleş orada illaki vardır dendi mi aaa bakayım o da denmiş. Siz çok toksik bir insansınız sanki bu kaostan besleniyor gibisiniz, sizi bilmeyenler de akıl veriyor esas onlara üzülüyorum.

Ben ezildiğini sanmıyorum ya, nilüfer de az değil bence. İlla veriyordur o cevabını merak etme.

Boşanan baba evine gider.ama bana kimse gel demiyor ki .

Ana babam bana gel diyormu ki?!ben babamla konuşmak istiyorum sinirlenir diye susuyorum

Milyon kere onlara dedim yaşamak istemiyorum bu evde.ama cevap ne oldu?boşanıp ne yapacaksın

Ben sizin için üzülüyorum ya. Bazı coğrafyalarda kadının çaresizliği içime çok dokunuyor.

Türkiyede olsan vereceğimiz akıllar olabilir belki ama. Yaşadığın ülkeyi ve şartlarını tam bilmeden tavsiye vermek işe yaramıyor sanki.

Ama sen biliyorsundur illa bir çıkış yolu vardır bu evlilikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…