Cilt Bakımı Ürünleri ACHROMIN krem kullananlar ve leke sorunu ( resimli )

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ozgetoprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
68
5
31
Arkadaslar merhaba. Genital bolgemde kararma ve yuzumde sivilce izlerinden kalma ciddi koyu renkl lekeler var. Lutfen kullanan arkadaslar bizimle tecrubelerini paylasip yardimci olabilir mi ? Simdiden tesekkurler☺

Eklentiler

• 1438889704952-867356089.jpg
    1438889704952-867356089.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 975
Kremi üç gün önce aldım koltuk altımda kararma olduğu için kullanmaya başladım. Kullanıp faydasını gören var mı¿ bu üçüncü günüm henüz bir etkisini görmedim inşallah işe yarar. Denemek isteyenler için sonuçları buradan yazarım.

Bugün dördüncü gün. Sabah ve akşam aksatmadan kullanıyorum. Her kullanımdan önce koltuk altımı yıkıyorum. Ama bugünde bir gelişme yok. Sabırla kullanmaya devam edicem. İnşallah işe yarar.

Bugün beşinci gün sabah akşam kullanmaya devam ediyorum. Koltuk altımın renginde maalesef Bi değişiklik yok. Bu kremi daha önce kullanıp faydasını gören var mı acaba. Sabırla kullanmaya devam edicem.

Altıncı gün denemeye devam. Ama Bi değişiklik yok. Kararma aynen devam. İstikrarlı Bi şekilde bir ay kullanmayı düşünüyorum. Acaba gözle görülür etki için bir ay kullanmak yeterli olur mu

Altıncı gün denemeye devam. Ama Bi değişiklik yok. Kararma aynen devam. İstikrarlı Bi şekilde bir ay kullanmayı düşünüyorum. Acaba gözle görülür etki için bir ay kullanmak yeterli olur mu
Etki gördünüz mü?

X