acı çekerek nefes alıp veriyorum yaşarken öldüm

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
323
Ne zaman geçer ne zaman iyileşirim bilmiyorum iki hafta sonra tamı tamına 2 sene olacak onu toprağa vereli ben hala her nefesimi acı içinde alıp veriyorum hala her günümde mutsuzluktan ölüyorum hayat bomboş anlamsız ve onsuz . Aşk mı bağımlılık mı bilmiyorum ama çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor onsuz da hayat olmuyor . antidepresanda kullandım psikiyatristede gittim bitmiyor bu . Mutlu olmak nedir unuttum kuzenim dahi seni mutlu gördüğümü anımsamıyorum çok uzun zamandır dedi . Bunun bir çözümü var mıdır ? Dün tamam ya rabbi pes ettim artık al canımı dedim . Böyle hayat yaşanmıyor sürekli uyuyorum yada film izliyorum onun dışında ağlama krizleri inlemeler ayılıp bayılmalar . yoruldum tükendim artık son baharda koptu kopacak son bir rüzgar yelini bekleyen kurumuş yaprak gibiyim esse kopsam ve kurtulsam artık ve ben daha yirmiyim ..

Basiniz sag olsun, sevgiliniz miydi anlayamadim. Mekani cennet olsun. Acinizin tazeliginin gecmesi icin size sosyallesmeyi, hayata karismayi oneriririm. Bahsettiginiz sekilde yasarsaniz acinizin hafiflemesinin imkani yok maalesef.

Giden gitmiş hayatı böyle geçiremezsin onu hatıralarında bırakıp kendi hayatına bakman gerekiyor artık..

Giden gitmiş hayatı böyle geçiremezsin onu hatıralarında bırakıp kendi hayatına bakman gerekiyor artık..

onu bırakırsam ayrılırız .. ben ayrılmak istemiyorum ki . onu unutursam çok özlerim hem .

Veren de O alan da O . Siz niye dovunuyorsunuz hala. Zira iki yıl cok uzun bir süre. Rabbim daha ağır imtihanlar vermesin. Tamam çok zor olabilir ben yasamadim ama Rabbimiz böyle istemiş. Canım daha çok gencsin. Hem anne,baba,kardes,evlat acisi daha kötü olmali Rabbim onlarla imtihan etmesin. Lütfen sagligin sihhatin sevdiklerin için sukret . Allah karşına yeniden çok sevecegin bir insan cikarir elbet

Kalbim sızladı okurken Gerçekten çok sevmişsiniz . Hayatta herkes bi şekilde imtihan ediliyor . Dua etmekten başka yapacağınız bir şey yok

başın sağolsun kimdi vefat eden
yalnız şunu demeden geçemeyeceğim sen farkında olmadan isyan ediyorsun, yas tutuyorsun dinimize göre çok günah biliyorsundur zaten..
Allahın takdiri kabullenmekten başka çaren yok

Başın sağolsun canım ama toparlanıp hayata karışma vaktini çoktan geçirmişsin bile...Böyle davranarak onu ızdırap içinde bıraktığını biliyor olman gerekir...Bunu o da kendine de yapma..

Başın sağolsun öncelikle.Sanırım erkek arkadaşındı vefat eden. Zor bir durum kendimi yerine koydum içim acıdı gerçekten. Çok klişe olacak belki ama hayat biz ne yaparsak yapalım, bir eksik bir fazla devam ediyor. Bir yerlerden başlamak zorundasın. Ne güzel ki sevmişsin,sevilmişsindir de. Bunu yaşamadan bu hayattan giden o kadar insan var ki. Sen üstüne düşeni yapmışsın,yasını tutmuşsun. Şimdi yeniden başlaman lazım artık zamanı gelmiş. Şöyle düşün seni böyle acı çekerken,tükenmiş halde görmek ister miydi. Unut diyemem sana tabiki unutamazsın. Unutmak ona haksızlık olur. Ama geride bırakabilirsin.

Allah ona rahmet eylesin seninde acılarını dindirsin inşallah
Okurken bile canım acıdı,ürperdim her şeye çare bulunuyor da şu özleme bulunamıyor ne acı.
Allah yardımcın olsun

Remember ne filminde karakter abisini kaybedio ve onla konuşur gibi günlük tutmaya başlamıştı sizde ole yapabiolirsiniz sertleşir gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kardeşim de daha 17 yasindayken erkek arkadaşını kaybetmişti çok zor bişey gerçekten seni anlayabiliyorum Üstünden 3 yıl geçti kardesimin simdi bir senelik bir ilişkisi var Aklimiza geldikce yasin okuyoruz kardeşim hala ara sıra mezarini ziyarete gider ama ölenle ölünmuyor hayat devam ediyor, etmek zorunda ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 18 ken oldu işte ... ben hiç gitmedim kabrine şimdi kabrinin yerinide biliyorum ama gidemedim hiç kardeşiniz mutlu mu şimdi yakın yaşlarda yakın şeyleri yaşamışız hemen hemen ..

Başın sağ olsun canım... Dün kitap okuyordum... Şu sohbete denk geldim...
Rasülümüz(sav)oğlu İbrahim as. Toprağa görmekten ağlıyordu.. Hz Ömer Ra. Dedi ki "ya rasüllullah siz cenazeniz ardından ağlmayınız demiştiniz? Siz neden ağlıyorsunuz?" Rasülümüz sav. "Ben size ağıt yakmayın bağırmayın ayılıp bayılmayın demek istedim ya Ömer " demiştir... Bir kadının eşi haricinde diğer herkes için 3günden fasla yas tutması caiz değildir..... Acınızı anlıyorum tekrar başınız sağ olsun buna eminin ki dayanmak çok zordur fakat "inen lillahi ve inna raciun' diye dualar edin çünkü biz Hz Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz....

Basın sağolsun canım neden vefat etti acaba kaza falanmi çok üzücü ve zor bi durum gerçekten ama sende çok gencsin hayat devam ediyor etmelide.
Belki kimseyi onun gibi sevemessin ama yeniden baslayabilirsin hayata,heleki ölmeyi hiç düşünme Allaha dua et sabır dile,biraz arkadaslarinla dışarı çık vakit gecir ,yeni insanlarla tanış.
Kendini sakin odalara kapatma .
Sen zamanı o günde durdurmussun ama geri dönüş yok Allah onu senden ailesinden daha çok sevmiş almış yanına.
Biliyorum yaşamadan yorum yapmak çok kolay ama yapacak bisey yok,kendini dusunnelisin,hayatının basindasin daha,ayrıca bi psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Ağladım yaaa,, Ne güzel sevmişsin böyle....

Allah sabir versin ya offf

Samsung s3

Evet cok sevmissin ama hayata tutunmak zorundasin. Bunu yapmak ona asla saygisizlik unutmak terk etmek demek degil. Onu hicbir zaman unutamazsin ama mutlu da olabilirsin.

İçim ciz etti. Böyle seyler hic aklimdan cikmaz ki. Allah mekanini cennet etsin. Neden vefat etti? Bi de soyle düşün ya evli olsaydin? Benimle beraber evlenmis cok temiz, insanlara iyilikte fırsat vermemis bir genc vardi benim yaşımda. Hem de coook iyi bir universitede okuyordu. Cok sevdigi lise arkadasiyla evlenmis henuz 5 aylik evliyken vefat etmistim ah ah hala unutamiyorum hala. Karisinin sacini orterlerken dokunmayinn dokunmayinn en son Muhammedim dokundu oraya dokunmayin demis. Ben tanimiyorum bunlari ama icim ciz etmisti kahrolmustum. Gunlerce resimlerine bakip bakip agladim.
Allah size sabir versin. Oyle zor bi sey ki sevdiginden ayrilmak oyle zor ki. Ama sabir gösterecek yolunuza devam edeceksiniz. Hayat bize bunu gosteriyor. Acilar da insanlari olgunlastiriyor..
Uff yine oyle huzunlendim ki :-(

ölüm gerçeğini unutup da saçma sapan şeylerden günlerce surat yaptığım hallerimden utandım..
kendimden nefret ettim..

Allahım sizi sonsuzlukta kavuştursun ..
mekanını cennet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…