sağol birtanem .. yok hiç gitmedim bir aora çok istedim şimdi düşünüyorum o diye gidip bir avuç toprakla karşılaşmak tahta üstüne ismi yazılı ...
yapabilir miyim emin değilim ..
Sana dedigime bakma bende annenemin mezarına gidemedim odasına giremedim ama hayattan kopmadim çünkü tek sevdiğim o diilki.
Ailenede yazık güzelim o annen nasil uzuluyodur bu haline
Evet Riymacim kk küçük bende 5.ayimdaydim o da. Ahh var ya her gece kocama sarilip agliyordum. Hala da düşünüyorum Muhammedin eşini. Allah ona sabir versin. Allah acilarini dindirsin insallah. Hamile olabilir demislerdi ama değilmiş. .
Ama Muhammed eminim ki cok rahattir mutludur. O cennetlik bir insandi bence... o kadsr cok seveni varmis ki.. ne guzel. 24 yasinda bir genç tertemiz gitti iste..
o benimde aklıma takılmışı bılıyor musun hamıle mı acaba falan diye . ya gencecik yaşında dul kaldı cocuk olsa dahada zor olurdu sanırım rabbımın hıkmetı hamıle degılmıs dedıgıne göre . insan özeniyor böyle ölümlere . benimki 17 yaşındaydı bende küçüktü çok ta dindardı oda tertemız gıttı meleğim benim .. hemde hafızlık kursundan dönerken kaza yaptılar.
Sana dedigime bakma bende annenemin mezarına gidemedim odasına giremedim ama hayattan kopmadim çünkü tek sevdiğim o diilki.
Ailenede yazık güzelim o annen nasil uzuluyodur bu haline
o benimde aklıma takılmışı bılıyor musuon hamıle mı acaba falan diye . ya gencecik yaşında dul kaldı cocuk olsa dahada zor olurdu sanırım rabbımın hıkmetı hamıle degılmıs dedıgıne göre . insan özeniyor böyle ölümlere . benimki 17 yaşındaydı bende küçüktü çok ta dindardı oda tertemız gıttı meleğim benim .. hemde hafızlık kursundan dönerken kaza yaptılar.
O çok guzel biyerde ozaman sevin onun için ah canım benim tertemiz bi gencmis Allahin sevgili kuluymus .
O gerçek dünyada sende isyan etme Allaha onun izinden git iyi bir kul olki cennette kavusabilesiniz
Ne zaman geçer ne zaman iyileşirim bilmiyorum iki hafta sonra tamı tamına 2 sene olacak onu toprağa vereli ben hala her nefesimi acı içinde alıp veriyorum hala her günümde mutsuzluktan ölüyorum hayat bomboş anlamsız ve onsuz . Aşk mı bağımlılık mı bilmiyorum ama çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor onsuz da hayat olmuyor . antidepresanda kullandım psikiyatristede gittim bitmiyor bu . Mutlu olmak nedir unuttum kuzenim dahi seni mutlu gördüğümü anımsamıyorum çok uzun zamandır dedi . Bunun bir çözümü var mıdır ? Dün tamam ya rabbi pes ettim artık al canımı dedim . Böyle hayat yaşanmıyor sürekli uyuyorum yada film izliyorum onun dışında ağlama krizleri inlemeler ayılıp bayılmalar . yoruldum tükendim artık son baharda koptu kopacak son bir rüzgar yelini bekleyen kurumuş yaprak gibiyim esse kopsam ve kurtulsam artık ve ben daha yirmiyim ..
Mezarına gitmenizi tavsiye ederim bende cok sevdigim birini kaybettim gidip gorurseniz emin olun daha kolay olacak siz daha kabullenememissiniz mezarına gidin
Canim basin sagolsun , tarifsiz bir sekilde uzuldum inan gozyaslarim sel olup akti. Ama maalesef doganin kanunu bu. Dua edelim ki gunahsiz gitmis, tertemiz misler gibi. Sende artik yavas yavas toparlan canim benim cok zor ama yapmak zorundasin sanada yazik, guzel Allahim sabrinida veriyor iste. Hayatina birini alman belki zamanini alicak ama manevi duygularini guclendirip Allah'a siginirsan daha kolay atlatirsin. Allah'tan rahmet sanada bas sagligi dilerim canim
Başınız sağ olsun, aşkınıza ve sadakatinize hayran kaldım. Aslında bunun için sizi tebrik etmeliyim ama üzüldüm de bu halinize. Acıdan kurtulmaya çalışmak onun biraz daha derine yerleşmesine sebep olur. Acı hissedilmek ister, acınızı yaşayın, içinize atmayın. İki yıl zaten uzun bir süre belki ama bir süre daha deneyin. Kendinizi rahat bırakın ama yalnız bırakmayın. Sevdiklerinizle vakit geçirin, onlara daha sıkı sarılın. Acınız dinmez belki ama alışırsınız.