acı çekerek nefes alıp veriyorum yaşarken öldüm

Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Ama hayatına böyle devam edemezsin. Yazık sanada verende rabbim alanda. Dovunmek yerine sevgilinin arkasından dua et bol bol.

Kolay değil kesinlikle ama acını da sevmeye başlamışsın.
Ne kadar kabul edemezsek te ölüm de hayatın bir parçası
ve herkes son nefesini verene kadar bu canı yaşamalı,
kendinize eziyet ederek yaşamakta ne vefat eden o cana,
ne de size bir fayda sağlamayacak.
Dışarı açılın biraz, farklı şeyler yapmaya çalışın, ortamlara katılın,
hayat devam ediyor.
Rabbim sabır versin, acınızı dindirsin inş.
Herşey önce kabullenmekle başlıyor.

Basiniz sag olsun, sevgiliniz miydi anlayamadim. Mekani cennet olsun. Acinizin tazeliginin gecmesi icin size sosyallesmeyi, hayata karismayi oneriririm. Bahsettiginiz sekilde yasarsaniz acinizin hafiflemesinin imkani yok maalesef.
amin inşallah birtanemin mekanı cennet olur .. dışarı çıkmak istemiyorum ki çok nadir çıkıyorum zaten
Kalbim sızladı okurken Gerçekten çok sevmişsiniz . Hayatta herkes bi şekilde imtihan ediliyor . Dua etmekten başka yapacağınız bir şey yok
çok sevdim çok ... tek hayalim ona kavuşmak artık ..
bu süreçte isyan etmekten çok korktum ve ettimde galiba ..
hemde nasıl okadar şanslıyım ki onun gibi birini tanıdığım için bazen ya tanımadan ölseydi diyorum bu çok büyük bir kayıp olurdu . çok muhteşem bir insandı bir gün incitmedi hiç bu dünyaya ait gibi değildi melek gibi geldi melek gibi gitti yo asla zaten vefatından önce bir arkadaşına söylemiş olurda evlenmeden ölürsem isterimki çok mutlu olsun çokta mutlu etsin demiş . hep beni düşünürdü yani

Bir nevi vasiyet etmiş. Böyle düşün onun için,onun mutlu olması ızdırap çekmemesi için tutun hayata. Onun yapamadığı,yaşayamadığı hayatı yaşa. Onun için yürü,onun için savaş pes etme.

Remember ne filminde karakter abisini kaybedio ve onla konuşur gibi günlük tutmaya başlamıştı sizde ole yapabiolirsiniz sertleşir gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim .. izleyeyim o filmide .. yada izlemeyeyim kötü olurum . bir iki gündür yazmaya çalışıyorum ilk yazmaya başladığım gün onu rüyamda gördüm sokak sokak onu arıyordum sirkecide sultanahmette koştum koştum durdum meğer ölmemiş yaşıyormuş ama tam yaşadığını öğrendiğim gün gerçekten vefat etti selasını duydum uyandığımda duş alıp yatağa girmiş gibiydim üstüm saçlarım sırılsıklam ...
Allah razı olsun trafik kazası .. gögüs kafesi ezildi birtanemin 3 gün komada kaldı sona gitti .. ne güzel ifade ettin benim hayatım o gün durdu aslında .

ya şu anlattığınız şey çok tanıdık geldi muhammed enes ten mi bahsediyorsunuz acaba boğaziçinde okuyan ?

ölüm gerçeğini unutup da saçma sapan şeylerden günlerce surat yaptığım hallerimden utandım..
kendimden nefret ettim..

Allahım sizi sonsuzlukta kavuştursun ..
mekanını cennet eylesin..
amin amin raabim sonsuzlukta kavuştursun azrailimle beraber gelse keşke son nefesimi kollarında versem tutsa elimden götürse beni berzaha ..

ölüm hak'tır ..
Hayatınıza devam edin ..
Allah rahmet eylesinn ..

Allah razı olsun trafik kazası .. gögüs kafesi ezildi birtanemin 3 gün komada kaldı sona gitti .. ne güzel ifade ettin benim hayatım o gün durdu aslında .

Bende diyorumki durmasın o seni böyle görmek istermiydi hayır biraz kendini toplamak için gayret et onun için yap bunu ...

istemezdi sanırım kahrolurdu iki senedir böyle olduğumu bilseydi ... nasıl toparlanabilirim..

bende 18 ken oldu işte ... ben hiç gitmedim kabrine şimdi kabrinin yerinide biliyorum ama gidemedim hiç kardeşiniz mutlu mu şimdi yakın yaşlarda yakın şeyleri yaşamışız hemen hemen ..

Canim benim kardeşim şuan cok mutlu çok seviyor artik bahsetmiyo hiç vefat eden arkadasindan tabi unutmasi mümkün değil ama alisti ve kabullendi en azindan Hayat gerçekten cok kısa bizimde ne kadar ömrümüz olduğu belli mi Ölüm doganin bi kanunu günü gelince hepimiz Hakk'ın rahmetine kavusacagiz o yuzden her anın tadini cikarmak lazım Unut umursama demiyorum ama kabullen artik 2 sene olmuş cnm bnm

çok sevindim kardeşin için ne mutlu ona .. banada ablam söylemek zorunda kalmıştı biliyor musun .. o dönemde çok destek oldu Allah razı olsun eminim sende öyle olmuşsundur kardeşine .. çok teşekkür ederim cnm

Acın da sevgin de çok güzel Ne mutlu sana ki böyle bir aşk yaşamışsın Onu unut diyemem Unutulmaz çünkü Ama toplan Silkelen Çalışıyor musun bilmiyorum ama insanlar için faydalı şeyler yapmaya çalış Bu iyi gelir

Başınız sagolsunn, bakin bu halinizden siyrilmaniz lazim. Kendinize değişik meşgaleler bulsanız, biraz sosyallesseniz, yada çalışıyorsanız bir işe girmeyi deneseniz. Bu şekilde olmaz...

Hepte yanlis yazmisim remember me film benim cok etkilendigim bi film bence gunlugu tut sanki ona anlatiomus gibi kendini ii hissedersin aranizda bir bag olur

istemezdi sanırım kahrolurdu iki senedir böyle olduğumu bilseydi ... nasıl toparlanabilirim..

Biliyor ama tatlim onlar haberdar oluyorlar sevdiklerinden mezarına gittinmi hiç geldiğini biliyorlar mutlu oluyorlarmis dediklerini duyoyorlarmis ama cevap veremiyorlais.
Git konus onla atma içine dertles kabul et gerçeği yoksa duzelemezsin.
Bence sen kabul edememussin,inanamamissin öldüğüne o yuzden toparlama evresine gecememissin.
Geçen tv deki yemek programlarından birinde bi kadin çıktı hani su evlere konuk olunan programdan ,bayağı güle oynaya yemekleri yaptılar sonra dolabın üstünde bi resim vardi 1 yaşında bi bebeğe ait 1 sene önce merdiven boşluğuna dusup melek olmuş o kadın hayatına devam ediyor evlat acisi bu sende edebilirsin bi kadar karamsar olma ...

Evet canim Muhammed Enes. Ne yazik..

şaşırdım KK küçükmüş galiba :) Muhammed enes vefat ettiğinde onu bende düşündüm eşini düşündüm daha 5 aylık evlilerdi biz en azından evli değildik . Ozaman atlatmam daha zor olurdu muhtemelen . Rabbim enesin eşine sabır versin . Kötü olurum diye cenazesinede gitmemiştim .

sağol birtanem .. yok hiç gitmedim bir ara çok istedim şimdi düşünüyorum o diye gidip bir avuç toprakla karşılaşmak tahta üstüne ismi yazılı ...
yapabilir miyim emin değilim ..

Evet Riymacim kk küçük bende 5.ayimdaydim o da. Ahh var ya her gece kocama sarilip agliyordum. Hala da düşünüyorum Muhammedin eşini. Allah ona sabir versin. Allah acilarini dindirsin insallah. Hamile olabilir demislerdi ama değilmiş. .
Ama Muhammed eminim ki cok rahattir mutludur. O cennetlik bir insandi bence... o kadsr cok seveni varmis ki.. ne guzel. 24 yasinda bir genç tertemiz gitti iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…