- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Ama hayatına böyle devam edemezsin. Yazık sanada verende rabbim alanda. Dovunmek yerine sevgilinin arkasından dua et bol bol.Ne zaman geçer ne zaman iyileşirim bilmiyorum iki hafta sonra tamı tamına 2 sene olacak onu toprağa vereli ben hala her nefesimi acı içinde alıp veriyorum hala her günümde mutsuzluktan ölüyorum hayat bomboş anlamsız ve onsuz . Aşk mı bağımlılık mı bilmiyorum ama çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor onsuz da hayat olmuyor . antidepresanda kullandım psikiyatristede gittim bitmiyor bu . Mutlu olmak nedir unuttum kuzenim dahi seni mutlu gördüğümü anımsamıyorum çok uzun zamandır dedi . Bunun bir çözümü var mıdır ? Dün tamam ya rabbi pes ettim artık al canımı dedim . Böyle hayat yaşanmıyor sürekli uyuyorum yada film izliyorum onun dışında ağlama krizleri inlemeler ayılıp bayılmalar . yoruldum tükendim artık son baharda koptu kopacak son bir rüzgar yelini bekleyen kurumuş yaprak gibiyim esse kopsam ve kurtulsam artık ve ben daha yirmiyim ..
amin inşallah birtanemin mekanı cennet olur .. dışarı çıkmak istemiyorum ki çok nadir çıkıyorum zatenBasiniz sag olsun, sevgiliniz miydi anlayamadim. Mekani cennet olsun. Acinizin tazeliginin gecmesi icin size sosyallesmeyi, hayata karismayi oneriririm. Bahsettiginiz sekilde yasarsaniz acinizin hafiflemesinin imkani yok maalesef.
çok sevdim çok ... tek hayalim ona kavuşmak artık ..Kalbim sızladı okurkenGerçekten çok sevmişsiniz . Hayatta herkes bi şekilde imtihan ediliyor . Dua etmekten başka yapacağınız bir şey yok
bu süreçte isyan etmekten çok korktum ve ettimde galiba ..başın sağolsun kimdi vefat eden
yalnız şunu demeden geçemeyeceğim sen farkında olmadan isyan ediyorsun, yas tutuyorsun dinimize göre çok günah biliyorsundur zaten..
Allahın takdiri kabullenmekten başka çaren yok
hemde nasıl okadar şanslıyım ki onun gibi birini tanıdığım için bazen ya tanımadan ölseydi diyorum bu çok büyük bir kayıp olurdu . çok muhteşem bir insandı bir gün incitmedi hiç bu dünyaya ait gibi değildi melek gibi geldi melek gibi gittiBaşın sağolsun öncelikle.Sanırım erkek arkadaşındı vefat eden. Zor bir durum kendimi yerine koydum içim acıdı gerçekten. Çok klişe olacak belki ama hayat biz ne yaparsak yapalım, bir eksik bir fazla devam ediyor. Bir yerlerden başlamak zorundasın. Ne güzel ki sevmişsin,sevilmişsindir de. Bunu yaşamadan bu hayattan giden o kadar insan var ki. Sen üstüne düşeni yapmışsın,yasını tutmuşsun. Şimdi yeniden başlaman lazım artık zamanı gelmiş. Şöyle düşün seni böyle acı çekerken,tükenmiş halde görmek ister miydi. Unut diyemem sana tabiki unutamazsın. Unutmak ona haksızlık olur. Ama geride bırakabilirsin.
amin inşallah birtanemin mekanı cennet olur .. dışarı çıkmak istemiyorum ki çok nadir çıkıyorum zaten
çok sevdim çok ... tek hayalim ona kavuşmak artık ..
bu süreçte isyan etmekten çok korktum ve ettimde galiba ..
hemde nasıl okadar şanslıyım ki onun gibi birini tanıdığım için bazen ya tanımadan ölseydi diyorum bu çok büyük bir kayıp olurdu . çok muhteşem bir insandı bir gün incitmedi hiç bu dünyaya ait gibi değildi melek gibi geldi melek gibi gittiyo asla zaten vefatından önce bir arkadaşına söylemiş olurda evlenmeden ölürsem isterimki çok mutlu olsun çokta mutlu etsin demiş . hep beni düşünürdü yani
teşekkür ederim .. izleyeyim o filmide .. yada izlemeyeyim kötü olurum . bir iki gündür yazmaya çalışıyorum ilk yazmaya başladığım gün onu rüyamda gördüm sokak sokak onu arıyordum sirkecide sultanahmette koştum koştum durdum meğer ölmemiş yaşıyormuş ama tam yaşadığını öğrendiğim gün gerçekten vefat etti selasını duydum uyandığımda duş alıp yatağa girmiş gibiydim üstüm saçlarım sırılsıklam ...Remember ne filminde karakter abisini kaybedio ve onla konuşur gibi günlük tutmaya başlamıştı sizde ole yapabiolirsiniz sertleşir gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun trafik kazası .. gögüs kafesi ezildi birtanemin 3 gün komada kaldı sona gitti .. ne güzel ifade ettin benim hayatım o gün durdu aslında .Basın sağolsun canım neden vefat etti acaba kaza falanmi çok üzücü ve zor bi durum gerçekten ama sende çok gencsin hayat devam ediyor etmelide.
Belki kimseyi onun gibi sevemessin ama yeniden baslayabilirsin hayata,heleki ölmeyi hiç düşünme Allaha dua et sabır dile,biraz arkadaslarinla dışarı çık vakit gecir ,yeni insanlarla tanış.
Kendini sakin odalara kapatma .
Sen zamanı o günde durdurmussun ama geri dönüş yok Allah onu senden ailesinden daha çok sevmiş almış yanına.
Biliyorum yaşamadan yorum yapmak çok kolay ama yapacak bisey yok,kendini dusunnelisin,hayatının basindasin daha,ayrıca bi psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
ya şu anlattığınız şey çok tanıdık geldi muhammed enes ten mi bahsediyorsunuz acaba boğaziçinde okuyan ?İçim ciz etti. Böyle seyler hic aklimdan cikmaz ki. Allah mekanini cennet etsin. Neden vefat etti? Bi de soyle düşün ya evli olsaydin? Benimle beraber evlenmis cok temiz, insanlara iyilikte fırsat vermemis bir genc vardi benim yaşımda. Hem de coook iyi bir universitede okuyordu. Cok sevdigi lise arkadasiyla evlenmis henuz 5 aylik evliyken vefat etmistim ah ah hala unutamiyorum hala. Karisinin sacini orterlerken dokunmayinn dokunmayinn en son Muhammedim dokundu oraya dokunmayin demis. Ben tanimiyorum bunlari ama icim ciz etmisti kahrolmustum. Gunlerce resimlerine bakip bakip agladim.
Allah size sabir versin. Oyle zor bi sey ki sevdiginden ayrilmak oyle zor ki. Ama sabir gösterecek yolunuza devam edeceksiniz. Hayat bize bunu gosteriyor. Acilar da insanlari olgunlastiriyor..
Uff yine oyle huzunlendim ki :-(
amin amin raabim sonsuzlukta kavuştursun azrailimle beraber gelse keşke son nefesimi kollarında versem tutsa elimden götürse beni berzaha ..ölüm gerçeğini unutup da saçma sapan şeylerden günlerce surat yaptığım hallerimden utandım..
kendimden nefret ettim..
Allahım sizi sonsuzlukta kavuştursun ..
mekanını cennet eylesin..
Allah razı olsun trafik kazası .. gögüs kafesi ezildi birtanemin 3 gün komada kaldı sona gitti .. ne güzel ifade ettin benim hayatım o gün durdu aslında .
Bende diyorumki durmasın o seni böyle görmek istermiydi hayır biraz kendini toplamak için gayret et onun için yap bunu ...
bende 18 ken oldu işte ... ben hiç gitmedim kabrine şimdi kabrinin yerinide biliyorum ama gidemedim hiçkardeşiniz mutlu mu şimdi yakın yaşlarda yakın şeyleri yaşamışız hemen hemen ..
Canim benim kardeşim şuan cok mutlu çok seviyor artik bahsetmiyo hiç vefat eden arkadasindan tabi unutmasi mümkün değil ama alisti ve kabullendi en azindan Hayat gerçekten cok kısa bizimde ne kadar ömrümüz olduğu belli mi Ölüm doganin bi kanunu günü gelince hepimiz Hakk'ın rahmetine kavusacagiz o yuzden her anın tadini cikarmak lazım Unut umursama demiyorum ama kabullen artik 2 sene olmuş cnm bnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim .. izleyeyim o filmide .. yada izlemeyeyim kötü olurum . bir iki gündür yazmaya çalışıyorum ilk yazmaya başladığım gün onu rüyamda gördüm sokak sokak onu arıyordum sirkecide sultanahmette koştum koştum durdum meğer ölmemiş yaşıyormuş ama tam yaşadığını öğrendiğim gün gerçekten vefat etti selasını duydum uyandığımda duş alıp yatağa girmiş gibiydim üstüm saçlarım sırılsıklam ...
Allah razı olsun trafik kazası .. gögüs kafesi ezildi birtanemin 3 gün komada kaldı sona gitti .. ne güzel ifade ettin benim hayatım o gün durdu aslında .
ya şu anlattığınız şey çok tanıdık geldi muhammed enes ten mi bahsediyorsunuz acaba boğaziçinde okuyan ?
amin amin raabim sonsuzlukta kavuştursun azrailimle beraber gelse keşke son nefesimi kollarında versem tutsa elimden götürse beni berzaha ..
ya şu anlattığınız şey çok tanıdık geldi muhammed enes ten mi bahsediyorsunuz acaba boğaziçinde okuyan ?
..
istemezdi sanırım kahrolurdu iki senedir böyle olduğumu bilseydi ... nasıl toparlanabilirim..
Evet canim Muhammed Enes. Ne yazik..
Biliyor ama tatlim onlar haberdar oluyorlar sevdiklerinden mezarına gittinmi hiç geldiğini biliyorlar mutlu oluyorlarmis dediklerini duyoyorlarmis ama cevap veremiyorlais.
Git konus onla atma içine dertles kabul et gerçeği yoksa duzelemezsin.
Bence sen kabul edememussin,inanamamissin öldüğüne o yuzden toparlama evresine gecememissin.
Geçen tv deki yemek programlarından birinde bi kadin çıktı hani su evlere konuk olunan programdan ,bayağı güle oynaya yemekleri yaptılar sonra dolabın üstünde bi resim vardi 1 yaşında bi bebeğe ait 1 sene önce merdiven boşluğuna dusup melek olmuş o kadın hayatına devam ediyor evlat acisi bu sende edebilirsin bi kadar karamsar olma ...
şaşırdım KK küçükmüş galiba :) Muhammed enes vefat ettiğinde onu bende düşündüm eşini düşündüm daha 5 aylık evlilerdi biz en azından evli değildik . Ozaman atlatmam daha zor olurdu muhtemelen . Rabbim enesin eşine sabır versin . Kötü olurum diye cenazesinede gitmemiştim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?