yaklaşık 2 ay önce 2 senelik bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde, ygs hazırlık dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...
sana tam olarak neler dedi?
seni hiç sevmedim, yanında mutlu olmadım, mutlu olduğum tek şey senden faydalanmamdı dedi
ve daha birsürü hakaret...
yaklaşık 2 ay önce 2 senelik bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde, ygs hazırlık dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. Kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...
ah kıyamam sana yasende keşke aynısını ona deseydin hatta daha ağır şeyler deseydin en azından rahatlardın sen ona saydıramadığın ve içine attığın için patlamaya hazır bi volkan gibisindir ilk tavsiyem içini rahatlat ve git ona bi güzel saydır başka türlü rahatlayamazsın bide faydalanma derken o kısmı pek anlayamadım canım :26:
seni hiç sevmedim, yanında mutlu olmadım, mutlu olduğum tek şey senden faydalanmamdı dedi
ve daha birsürü hakaret...
cinsel anlamda canım..
2 ay geçmiş, gerçekten saydırmak doğru bir fikir mi?
sana şu sözleri etmiş ya
boşa üzülürsün
sevdiğin adam yav.ağın biriymiş çünkü
mahvetti beni ablam
hiç mahvolma canım
değmez böyle kanı bozuklara
ilerde karşına kimler kimler çıkar
kendini koyverme,günlerini zehir etme şu pislik için
elbet bir gün sana yürekten aşık,mert dürüst bir adam çıkar karşına
evlenir yuvanı kurarsın
o adam olmadık eski sevgilininde allah belasını verir elbet...
dimi en iyisi boşvermek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?