Canimmmmm kendini hiiiiic uzme bende yasadim bunlari canini acitmak falan gec hepsini kendine ceki duzen ver hayatina devam et emin ol ileride daha iyileri cikiyor insanin karsisina daha kucuksun daha uni var ki evlilik uzak zaten. Ama sana sunun garantisini verebilirim boyle erkekler 6 aya kalmaz sana geri donup ozur doleyip yalvaracak cnku senden daha cok seveni daha iyisini bulamicak. Buna emin ol icini ferah tut kendine bak hayatina devam et 😊😊😊😊
seni hiç sevmedim, yanında mutlu olmadım, mutlu olduğum tek şey senden faydalanmamdı dedi
ve daha birsürü hakaret...
Seni sevmemiş, sana değer vermemiş birinin canını acıtamazsın.
yaklaşık 2 ay önce 2 senelik bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde, ygs hazırlık dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...
Canım bu lafları duyana kadar çoktan kendin ayrılmış olman lazımdı. Bitirmeyelim diye ısrarın niyeydi.. Tek taraflı olmaz canım. İstemediğini hissettiğin an uzatmican.
Yaşadığın cinselliğin boyutu ne bilmiyorum ama pişmnlık kısmın lütfen orda olmasın. Geçen zamanına üzül ona üzülme.
Birlikte güzel anılarınız da olmuştur ama onda bişeyler bitmiş. Sende de olabilirdi. Ben artık onu sevmiyorum nasıl ayrılıcam o bana çok aşık diye konu açabilirdin burda. Belki de sendne ayrılmayı başaramadı. seni kendinden nefret ettirmek için o kadar ağır konuştu. Yaz başından bitmişti onda bişeyler diyosun. Yaz başından şimdiye kadar o da sancılı bir süreç geçirmiş olabilir.
Bilmiyorum bir şey olur sevgilisinden bir anda soğuyabilir insan. 3 yıl sonra da olur 5 yıl sonra da olur bu.
Faydalanmak kelimesi çok kötü çünkü. Ne demek o faydalandı. Sen faydalanmadın mı yani? Birlikte yaşamadınız mı ne yaşadıysanız? Sen sadece onu mutlu etmek için yaptın onları? Keşke bunu diyebilseydin o lafı duyduğunda.
takma kafana diyerek dünyanın en yüzeysel tavsiyesini vermek istemiyorum. sana söyleyebileceğim tek şey, öfkeyi bırakman gerek. sana asla yarar getirmez. kimseyi de suçlama. hayatı olduğu gibi kabullenmek en iyisi. bazı şeyler oluyor ve bitiyor. anlam arasan da bulamıyorsun.
ablacığım şu an beni en çok üzende en son bana ettiği o ağır laflar, hakaretler aklıma geliyor ve ben sadece sevdim diyorum ne yaptım ki .. O bana şey demişti sen anca körü körüne sev, atla desem atlayacaksın benden sana bir tavsye bundan sonra kim olursa olsun hayatında bir çizgin olsun herkesle demişti, ben bunlarada çok üzüldüm çünkü artık bi sevgilim olarak değil, hayatımdan çıkmış biri olarak söylemişti bu sözleri bana, peki nerede hata yaptım
Merhaba; yaşadığın üzüntüyü anlayabiliyorum canım tut ki ona içini döktün belki rahatlayacaksın ama bu neyi değiştirecek ki. Hatta o ben onu uyardım ama o hala beni çok sevdiğinden arayıp böyle konuşuyor diyecek.. Ama aramadığında beni unutmuş diye düşünecek. Bnce sen gerçekten artık önüne bakmalısın, untma senın hayatın bir erkek ıcın karartılacak kadar basit ve ucuz değill.. Geleceğin cok parlak önüne bakmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?