Acı çeksin, beni anlasın, beni yaktığı gibi yansın istiyorum...

kendini üzme üzeceksin biliyorum ama faydalandığını ancak öyle karaktersiz bir adam dile dökebilirdi...

pisliğin tekiymiş . seninle olmak güzeldi ama artık yapamıyorum bile demeyi çok görüp öküzlüğüyle senden faydalanmayı sevdim diyor...

böyle bir adamın artık elını tutmayacağın yanında gezmeyeceğin için sevinmelisin...

sırf birlikte oldunuz diye sen ona bağımlı değilsin tek yolun o adam da değil.

mahvolmadın ayrıca sen sevdin sadece bu hayatın sonu değil . sakın sakın o adamın peşinden gitme..

iyiki yanımdasınız ablalarım tşekkür ederim

seni hiç sevmedim, yanında mutlu olmadım, mutlu olduğum tek şey senden faydalanmamdı dedi
ve daha birsürü hakaret...

Sana bunları soyleyen biri senin için zerre kadar uzulmez canm önce bunu bi gör ve bosuna uzulsun surunsun die bekleme.. Sen kendi hayatına bak artik cunku birazcik uzulcek olsaydi 2 ayda bunu belli ederdi.. bende cok aci cektim hep o uzulsun surunsun istedim aamaolmadı olamadı ve ben bu beklenti içinde oldugum surece kendimi dahada kötü hissettim oyuzden nolursaa olsun onu dusunmemek en iyisi

Seni sevmemiş, sana değer vermemiş birinin canını acıtamazsın.

Evet, nokta.

------------------------------------

Acı çeksin hayalinden bir zahmet vazgeç.
Sen ona acı çektiremezsin ama şöyle olabilir; başkasına aşık olur, çok değer verir ve sana yaptığını o kız da ona yapar; öyle acı çeker ve seni anlar. O kadar.

Senin içindeki öfke sadece sana zarar. Yok etmeye çalış o duyguyu.

Sanırım aşıktım ne demek acaba ben burada takılı kaldım. Ayrıca kimse kimseyi kullanmamış iki tarafta bilerek isteyerek yaşamış bunda sorun yok yarın yolların ayrılsa ne yaparım uygun mu bana sen düşünecektin ha ettiği laflar normal mi değil asla adam değilmiş.

Geçmişi geçmişte bırak artık ve önüne bak.

Canım bu lafları duyana kadar çoktan kendin ayrılmış olman lazımdı. Bitirmeyelim diye ısrarın niyeydi.. Tek taraflı olmaz canım. İstemediğini hissettiğin an uzatmican.

Yaşadığın cinselliğin boyutu ne bilmiyorum ama pişmnlık kısmın lütfen orda olmasın. Geçen zamanına üzül ona üzülme.

Birlikte güzel anılarınız da olmuştur ama onda bişeyler bitmiş. Sende de olabilirdi. Ben artık onu sevmiyorum nasıl ayrılıcam o bana çok aşık diye konu açabilirdin burda. Belki de sendne ayrılmayı başaramadı. seni kendinden nefret ettirmek için o kadar ağır konuştu. Yaz başından bitmişti onda bişeyler diyosun. Yaz başından şimdiye kadar o da sancılı bir süreç geçirmiş olabilir.

Bilmiyorum bir şey olur sevgilisinden bir anda soğuyabilir insan. 3 yıl sonra da olur 5 yıl sonra da olur bu.

Faydalanmak kelimesi çok kötü çünkü. Ne demek o faydalandı. Sen faydalanmadın mı yani? Birlikte yaşamadınız mı ne yaşadıysanız? Sen sadece onu mutlu etmek için yaptın onları? Keşke bunu diyebilseydin o lafı duyduğunda.

takma kafana diyerek dünyanın en yüzeysel tavsiyesini vermek istemiyorum. sana söyleyebileceğim tek şey, öfkeyi bırakman gerek. sana asla yarar getirmez. kimseyi de suçlama. hayatı olduğu gibi kabullenmek en iyisi. bazı şeyler oluyor ve bitiyor. anlam arasan da bulamıyorsun.

Eski nişanlımın bende canını yakmak istemiştim. Sürünsün yok olsun ızdırap çeksin istemiştim ama Allah durdurdu sanki. Hayır dedim yapmıcam. Allah qöstercek onun acı çekişini bana. Ve öylede oldu Allah kimsenin yanına bırakmıyor. Beni yüz üstü bıraktı qitti Şimdi yalvarıyor nolur affet diye.. Ettiqi küfürler kulaqımda çınlarken affedemiyorsun zaten. Emin ol birşeyleri fark edip zaten ızdırap çekicek. Sen sadece beklemeye qeç derim. Ama Allah uzak tutsun böyle laflar sarf eden insanı sizden. kaldırılcak sözler deqil..

canım şimdi senin yapacağın en iyi şey arkana değil önüne bakmak.bir süre daha acı çekersin belki ama zamanla o acıyla yaşamaya alışır ve hatta bir gün unutursun.bu seni sevmeyen sana böyle kötü davranan çocuk da elbet bir gün herkes gibi ektiğini biçer.sen onu Allaha havale et.canını yakamazsın demiş arkadaşın biri.evet katılıyorum,duygusuz ve vicdansız birinin canını yakamazsın.Ama Allah bir gün yakar.sen sıkma tatlı canını.bundan sonra kendine bir hayat kur.okulunu oku.bir mesleğin olsun.erkeklere de güvenme çok fazla.

Bence hiçbirşey söyleme kendi hayatına bak anlattığın gibi biri ne dersen ne yapsanda üzülmez çünkü vicdanli olsa sana o sözleri soylemezdi sevmemek ayrı birşey sevmemistir sevgisi bitmiştir o ayrı ama seni kullandım demesi çok adi ce...onu allaha havale et şüphesiz en hassas terazi onun adaletinde gizlidir...sen kendine yeni bir hayat kurup ileriye bakarsan kendine iyilik etmiş olacaksın ama intikam hırsıyla onunla ugrasirsan zManini ve psikolojisini kaybedeceksin.tecrübeyle sabittir.

bende önce ara....ve agzina gelen herseyi söyle ve rahatla...ondan sorna zamanin gecmesini bekle...hem zaman senin derdine derman olucak..zamanla unutucaksin demiyorum...ama zamanla bu aciya alisacaksin...sana tavsiyem onunla gecen güzel günlerini degil tam aksine onun la gecen kötü günlerini dusun sürekli...sana söylediklerini düsün ve onu icinde öldür...

ondan sonra sakin kafayla intikam almak istiyorsan al...ama unutmaki intikam soguk yenen yemektir birak zaman gecsin....

ablacığım şu an beni en çok üzende en son bana ettiği o ağır laflar, hakaretler aklıma geliyor ve ben sadece sevdim diyorum ne yaptım ki .. O bana şey demişti sen anca körü körüne sev, atla desem atlayacaksın benden sana bir tavsye bundan sonra kim olursa olsun hayatında bir çizgin olsun herkesle demişti, ben bunlarada çok üzüldüm çünkü artık bi sevgilim olarak değil, hayatımdan çıkmış biri olarak söylemişti bu sözleri bana, peki nerede hata yaptım

İstediği hakareti etsin istediğini desin artık muhatap olmayın karşı tarafla , onun dedikleriyle ne alçalır ne yükselirsiniz siz sadece ne yaşanırsa yaşansın kendi kararlı onurlu duruşunuzla değer kazanır iyileşirsiniz.Böyle birinin canını yakmakla uğraşmayın ,en asil duruş kendinizi koruyup bıçak gibi iletişimi kesmeniz.

Canım tam olarak benim dediğim gibi işte. Adam senden ayrılmayı başka türlü başaramamış o yüzden öyle senden faydalandım gibi konuşmuş. Şu son söylediği laf da onu gösteriyor.

Bence bu tavsiyesini dinlemekte fayda seni eminim bizlerden de iyi tanımıştır. Kimseyi kendinden vazgeçecek kadar çok sevme. Sevgi de aşk da zamanla bitebiliyor. Yeri geliyor kavga gürültüden saygı da bitiyor.

Şu an herkes erkek arkadşına şeref..z bilmem ne diyo ama. O sana karşı senin kadar yoğun duygulara sahip değilse ya da senden soğduğunu hissetmeye başladıysa bu durumda onu nasıl suçlayabiliriz canım.

Dediğim gibi o da sancılı süreçten geçmiş şu ayrılık safhasından ve eminim sen bu kadar üzüldükçe işler onun için daha da zorlaşmıştır.

Seninkine hata diyemeyiz. İlk aşk hiç bitmicek sanıyor insan. İlk ciddi ilişkimiz, ilk öpüştüğümüz erkek evleneceğimiz erkek olucak sanıyoruz. Ve her şeyimizi ona göre şekillendiriyoruz. kendimizden vazgeçiyoruz. Onu tanımaya bile çalışmıyoruz. Birbirmize uygun muyuz değil miyiz umrumuzda olmuyor. Erkek bu durumda biraz daha mantıklı olabiliyor.

bundan sonra kimse için kendinden vazgeçme. Erkek arkadaşının dediği gibi bir çizgin olsun. Hayatına kim girerse girsin ne pahasına olursa olsun o çizgiyi aşma. İlişki bittiğinde de bu kadar üzülmezsin.

Merhaba; yaşadığın üzüntüyü anlayabiliyorum canım tut ki ona içini döktün belki rahatlayacaksın ama bu neyi değiştirecek ki. Hatta o ben onu uyardım ama o hala beni çok sevdiğinden arayıp böyle konuşuyor diyecek.. Ama aramadığında beni unutmuş diye düşünecek. Bnce sen gerçekten artık önüne bakmalısın, untma senın hayatın bir erkek ıcın karartılacak kadar basit ve ucuz değill.. Geleceğin cok parlak önüne bakmalısın

haklısın saydırsam kimbilir nasıl egosu tavan yapacak çok haklısın ..

Seni sevmeyen, önemsemeyen birinin canını ancak pıçaklarsan acıtırsın :)
Manevi anlamda canını acıtamazsın..Beyhude yere ne enerjini tüket ne de kendini..

Umarım sana yaptığı bu tavrı o da başkasından görür..

Merhaba,
Geçmişe takılıp kalırsanız geleceğinize zarar verirsiniz. Bak sınavlarinız varmış onlara yoğunlaşın, size bu kadar rahat bu lafları edebilen insanıda boşverin Allahından bulsun.

Hicbir şekilde erkegin canini acitamazsiniz. Allaha havale et. Erkekler canlarını sıkmalarina izin vermezler. O kadar igrenc birini tanidim ki. Kendi istediginde hersey güllük gulistanlikti. Ben istemiyorum dedim inanmadi. Ama kendi terketti sonunda. Cooook beddua ettim bana döndü. Kendisi o kadar mutlu ki...inanamazsinnn

Gun gelir Allahindan bulur hicbirsey yapmana gerek yok..
ilahi adalet tecelli eder birgun buna inan sen..
Kendinide degmeyen bir erkek icin asla uzme..

Canı yanan sabretsin,
Can yakan da yanacağı günü beklesin ...
Sabret güzelim.
Böyle konuları okuyunca bir ağlama alıyor beni. Çok sinirleniyorum .
Şuanda o şe...siz'in cinsel uzvuna sıcak su döküp onu haşlayabilirim.
O kadar nefret basıyor içimi .
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ygs dediğine göre ... en fazla 20sindir herhalde.
Zar her şey demek değil. Vücudun bir ayrıntısı o da. Seni sen olduğun için sevecek birini bulacağına ben inanıyorum.
Ama ilk önce derslerine yoğunlaş.
Dilerim o adi yaratık ve onun gibiler son nefesini veremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…