• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı küçük yeşil sivri biber .

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
acı biberitek başına yemeye bayılan var mı merak ediyorum yedikçe ağzım yanıyo ve dahada yansın diye çatır çutur ısırıyorum . azönce deli dehşet acı 4 tane biberi arka arkaya yedim arkasındanda yemek yedim. Sizce bi zararı olur mu bide onlari yiyip arkasindan ayran icmeye bayiliyorum duyanlar bana mazoşist diyo benim gibi olan varmi . Acaba kendime acı çektirmekmi hoşuma gidiyor ? Bide acı biberden zarar gören var mı ?

Zararı olduğunu sanmıyorum mide rahatsızlığı falan yoksa.
Zehir acı olan Meksika biberleri acı onlar zararlı diye duymuştum ama yeşil biberler sanmam

Midende sıkıntı varsa zarar verir.Yoksa da mideyi güçlendirir acı biber.
Hiç yiyemiyorum ben de.Yiyenlere hayranım.

Zararı olduğunu sanmıyorum mide rahatsızlığı falan yoksa.
Zehir acı olan Meksika biberleri acı onlar zararlı diye duymuştum bana yeşil biberler sanmam
Mide rahatsızlığım yok ama . Acısı kulağımdan hissediliyo bazen acaba kendime gerçekten zarar mı veriyorum bilemedim Hani saksıda da buyuyen yeşil olan aci biberler varya onlardan .Meksika değildir heralde

acının yedikçe acı gelmemesi gibi bir durumu var bana zehir gibi gelen biber babama tatlı geliyor mesela her yemekte yer babam zararını görmedik faydası bile çok vücuda

Memleket Adana galiba ?ne bu acı biber merakı?valla helal olsun ben ağzıma bile süremezdim

Mide rahatsızlığım yok ama . Acısı kulağımdan hissediliyo bazen acaba kendime gerçekten zarar mı veriyorum bilemedim Hani saksıda da buyuyen yeşil olan aci biberler varya onlardan .Meksika değildir heralde

Zarari yoktur
Bende Cok yiyorum onlardan ve yedikce yiyesim geliyor

acının yedikçe acı gelmemesi gibi bir durumu var bana zehir gibi gelen biber babama tatlı geliyor mesela her yemekte yer babam zararını görmedik faydası bile çok vücuda
Babanızda çok yemek yiyomu şişmanlatıyo mu bu acı biberler iştah açıp

Babanızda çok yemek yiyomu şişmanlatıyo mu bu acı biberler iştah açıp
iştah acıyor ama babam zayıf yani ideal desem daha doğru olur
metabolizmayı saatlerce hızlandırdığını biliyorsunuzdur zaten bence bana sormayın ben yemeğin kilo aldırmadıgını düşünenlerdenim kiloyu şeker,abur cubur,içecekler aldırıyor

Vay be ne dertler varmis. :))) bizde bizdekini dert saniyoruz.

Saka binyana tek derdin bu olsun. Ama mideni delersin okadar aci yenir mi hic?

Acının her türlüsüne ölüp biten bir insanım. Kahvaltıda bile yerdim. Öyle böyle yemek değil. Yemeği bırakır acı biber yerdim safi o derece. Etrafımdaki insanlar hayret ederdi.

Cevap veriyorum olur. En kuvvetle muhtemel ihtimal olarak hemoroid olabilir. Mide rahatsızlıkları olur.

Ya da benim gibi sonradan duyarlılık gelişir, bir tane orta acı biber yiyince dahi kaşıntıdan ölecek hâle geldiğiniz çok süper mükemmel bir alerjiniz olur. Ben epeydir yiyemiyorum o yüzden. :/

Acının her türlüsüne ölüp biten bir insanım. Kahvaltıda bile yerdim. Öyle böyle yemek değil. Yemeği bırakır acı biber yerdim safi o derece. Etrafımdaki insanlar hayret ederdi.

Cevap veriyorum olur. En kuvvetle muhtemel ihtimal olarak hemoroid olabilir. Mide rahatsızlıkları olur.

Ya da benim gibi sonradan duyarlılık gelişir, bir tane orta acı biber yiyince dahi kaşıntıdan ölecek hâle geldiğiniz çok süper mükemmel bir alerjiniz olur. Ben epeydir yiyemiyorum o yüzden. :/
Geçmiş olsun inşallah benimde başıma gelmez .. Bu zevkten mahrum kalamıyorumm ..

Back
X