• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı küçük yeşil sivri biber .

Ben de cok seviyorum ama agzimda yemek yokken yersem aninda hickirik tutuyor. En sevmedigim ozelligim :KK53:
Yemek esnasinda yerken de biber yemege gore buyuk geliyorsa yine hıçkırık:110:

Benim o:) bi tabak yerdim yemekle. Yurtdışına çıkarken bile yanımda götürdüm. Bir zamanlar erkek arkadaşımla tantuniciye gitmiştik çocuk bana özendi o da atladı biberlere sonrası malum tabi:KK45: bana da çok bağsur uyarısı yapıldı ben hertürlü biber yerim yoğurt çorbasına bile biber atarım. Ama şimdi hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor:( mide rahatsızlığım da var hiç zararı olmadı. Acının iyi geldiği mide rahatsızlıkları da varmış. Oh mis yarasın canın isterken doya doya ye ben yiyemiyorum benim için de ye

Yemekten önce yemeniz mantıklı değil.
Olmayan mide sorununuzu başlatacaksınız.
Bari yemekle beraber falan yiyin.

Benim o:) bi tabak yerdim yemekle. Yurtdışına çıkarken bile yanımda götürdüm. Bir zamanlar erkek arkadaşımla tantuniciye gitmiştik çocuk bana özendi o da atladı biberlere sonrası malum tabi:KK45: bana da çok bağsur uyarısı yapıldı ben hertürlü biber yerim yoğurt çorbasına bile biber atarım. Ama şimdi hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor:KK43: mide rahatsızlığım da var hiç zararı olmadı. Acının iyi geldiği mide rahatsızlıkları da varmış. Oh mis yarasın canın isterken doya doya ye ben yiyemiyorum benim için de ye
Olur yerim seninde inşallah tez zamanda canın ister :)))

ah cnm bende aynı senin gibiyim ama galiba ben senden daha deliyim çünkü ben o biberlerin hemen üstüne kaynar çay içmeye bayılıyorum agzım yandıkca mutluluktan ucuyorum resmen:)acı ve çikolata mutluluk hormonu salgılıyormus zaten.

acı biberitek başına yemeye bayılan var mı merak ediyorum yedikçe ağzım yanıyo ve dahada yansın diye çatır çutur ısırıyorum . azönce deli dehşet acı 4 tane biberi arka arkaya yedim arkasındanda yemek yedim. Sizce bi zararı olur mu bide onlari yiyip arkasindan ayran icmeye bayiliyorum duyanlar bana mazoşist diyo benim gibi olan varmi . Acaba kendime acı çektirmekmi hoşuma gidiyor ? Bide acı biberden zarar gören var mı ?
Hayir yemesi güzelde baasurun filan varsa maaaazallah cik cik cik dikkatli ol:ruh::ruh::ruh:

ah cnm bende aynı senin gibiyim ama galiba ben senden daha deliyim çünkü ben o biberlerin hemen üstüne kaynar çay içmeye bayılıyorum agzım yandıkca mutluluktan ucuyorum resmen:)acı ve çikolata mutluluk hormonu salgılıyormus zaten.
Ay inanmiyorummmmmm ... O çok korkunç bişeyyyy ... sıcak yemek bile yiyemem aci biberin ustune ayrani kafaya dikmeyi cok seviyorum . Ama bende mesela naneli sekerin ustune su yu bazen seviyorum ama hasta ediyo sanirim o garip bisey :kk77:

Ay inanmiyorummmmmm ... O çok korkunç bişeyyyy ... sıcak yemek bile yiyemem aci biberin ustune ayrani kafaya dikmeyi cok seviyorum . Ama bende mesela naneli sekerin ustune su yu bazen seviyorum ama hasta ediyo sanirim o garip bisey :kk77:
tavsiye ederim cnm cok guzel oluyor:-)

Hamileyim ve yaptığın hatanın aynısını yapıp art arda 4 acı biber yiyerek hastanelik oldum. 3-4 gün beni misafir ettiler sırf bu sebeple. Midene acı geçerken mide rahatsızlıkları ömür boyu mahvediyor insanı.

Bende cok severim yerimde aciyi su anda canim da cok fena aci cekti konuyu okuyunca. Hamileyken de cok yerdim. Okulada götürürdüm okulda yerdim öyle kisa aci yesil biberlerden felan var öyle insanlar

Mide sorunu ve hemoroid yoksa problem yok fakat biber noradrenalin hormonu barındırır yediğinizde asabiyetiniz artabilir.

acı biberitek başına yemeye bayılan var mı merak ediyorum yedikçe ağzım yanıyo ve dahada yansın diye çatır çutur ısırıyorum . azönce deli dehşet acı 4 tane biberi arka arkaya yedim arkasındanda yemek yedim. Sizce bi zararı olur mu bide onlari yiyip arkasindan ayran icmeye bayiliyorum duyanlar bana mazoşist diyo benim gibi olan varmi . Acaba kendime acı çektirmekmi hoşuma gidiyor ? Bide acı biberden zarar gören var mı ?

Ben de bayiliyorum aciya, hele ki tursu biber ve biber salcasina ama abarttigim an bagirsaklarim isyana geciyor, kivrandiriyor beni. Ilginc olan şey, bacaklarim da cok agriyor, onlara ne oluyorsa.

Canim istedi bak simdi. :)

Önceden bende çok yiyordum yedikçe yiyesi geliyor insanın , yedikten sonrası pek iyi olmuyor ama:confused:

ayy hçbişe olmaz benim babannemde yer kahvaltıda cıtır cıtır ne özenirim ama öyle çiğ yemem asla menemene falan mutlaka katarım , iyi ki var bende seviyorum hastası olanlar var onun sende öylesin demekki mazoşist oldugunu düşünmüyorum o kadar insanın.

Back
X