Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişikmiş.Hıçkırdıkça daha çok hissediyorsundurBen de cok seviyorum ama agzimda yemek yokken yersem aninda hickirik tutuyor. En sevmedigim ozelligim
Yemek esnasinda yerken de biber yemege gore buyuk geliyorsa yine hıçkırık![]()
Olur yerim seninde inşallah tez zamanda canın ister :)))Benim o:) bi tabak yerdim yemekle. Yurtdışına çıkarken bile yanımda götürdüm. Bir zamanlar erkek arkadaşımla tantuniciye gitmiştik çocuk bana özendi o da atladı biberlere sonrası malum tabibana da çok bağsur uyarısı yapıldı ben hertürlü biber yerim yoğurt çorbasına bile biber atarım. Ama şimdi hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor
mide rahatsızlığım da var hiç zararı olmadı. Acının iyi geldiği mide rahatsızlıkları da varmış. Oh mis yarasın canın isterken doya doya ye ben yiyemiyorum benim için de ye
yemekten önce derken tam öncesinde o aciyla yardiriyorum yemeğiYemekten önce yemeniz mantıklı değil.
Olmayan mide sorununuzu başlatacaksınız.
Bari yemekle beraber falan yiyin.
Başlığı görünce bile ağzım sulandı:) ama sen aç karnına yiyormuşun yemekle yeOlur yerim seninde inşallah tez zamanda canın ister :)))
Midenize zararı olabilir dikkat edin yine de.yemekten önce derken tam öncesinde o aciyla yardiriyorum yemeği![]()
Hayir yemesi güzelde baasurun filan varsa maaaazallah cik cik cik dikkatli olacı biberitek başına yemeye bayılan var mı merak ediyorum yedikçe ağzım yanıyo ve dahada yansın diye çatır çutur ısırıyorum . azönce deli dehşet acı 4 tane biberi arka arkaya yedim arkasındanda yemek yedim. Sizce bi zararı olur mu bide onlari yiyip arkasindan ayran icmeye bayiliyorum duyanlar bana mazoşist diyo benim gibi olan varmi . Acaba kendime acı çektirmekmi hoşuma gidiyor ? Bide acı biberden zarar gören var mı ?
Ay inanmiyorummmmmm ... O çok korkunç bişeyyyy ... sıcak yemek bile yiyemem aci biberin ustune ayrani kafaya dikmeyi cok seviyorum . Ama bende mesela naneli sekerin ustune su yu bazen seviyorum ama hasta ediyo sanirim o garip biseyah cnm bende aynı senin gibiyim ama galiba ben senden daha deliyim çünkü ben o biberlerin hemen üstüne kaynar çay içmeye bayılıyorum agzım yandıkca mutluluktan ucuyorum resmen:)acı ve çikolata mutluluk hormonu salgılıyormus zaten.
tavsiye ederim cnm cok guzel oluyorAy inanmiyorummmmmm ... O çok korkunç bişeyyyy ... sıcak yemek bile yiyemem aci biberin ustune ayrani kafaya dikmeyi cok seviyorum . Ama bende mesela naneli sekerin ustune su yu bazen seviyorum ama hasta ediyo sanirim o garip bisey![]()
acı biberitek başına yemeye bayılan var mı merak ediyorum yedikçe ağzım yanıyo ve dahada yansın diye çatır çutur ısırıyorum . azönce deli dehşet acı 4 tane biberi arka arkaya yedim arkasındanda yemek yedim. Sizce bi zararı olur mu bide onlari yiyip arkasindan ayran icmeye bayiliyorum duyanlar bana mazoşist diyo benim gibi olan varmi . Acaba kendime acı çektirmekmi hoşuma gidiyor ? Bide acı biberden zarar gören var mı ?