Aci sözler .....

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhabalar. Uzun bi aradan sonra tekrar konu aciyorum. Annemle bir haftadir konusmuyoruz. Günlerdir bisi yiyip icmedim. Sikintidan sürekli uykum geliyo. Ise geliyorum ama zor calisiyorum. Su an isyeyim belki cevap yazamam ama yazdiklarinizi tek tek okurum. Yillar önce annemin istegi ile yurd disina geldik. Simdi kendi istemiyo diye temelli dönmemizi istiyo türkiyeye. Ben 30 yasindayim bu saatten sonra orda dogunun kücük bi incesi memleketimiz. Ne yaparim orda. Cok büyük tartisma yasadik. Vicdanen cok kötüyüm. Bi haftada eridim.

Çok saçma yurtdışından doğuya dönmek. siz 30 yaşındasınız,düzeninizi bozmak istememekte haklısınız.sadece siz mi varsınız ailenizin yanında? Ben kendi adıma dönmem...

E kendi istiyorsa dönsün, hep birlikte dönmek zorunda değilsiniz ki.

30 yaşında koca çalışan kadınsın.. Saçından mı sürükleyecekler Türkiye'ye?
Biraz sesini çıkar, bu kadar pasif olma.

Sesimi cikardim günlerdir vicdan azabi cekiyom. Annemle cok kirdik birbirimizi
Yanlışı yapan onlar. 30 yaşındaki koca kadınsın sen, ergen bir genç kız değil. Vicdan azabı çekerek seni suçlu hissettiriyorlar. Boyun eğersen ileride kocana da eğersin, kaynanaya, görümceye, herkese.
Kararlı ol ve kendileri isterse dönsün, ben bi yere gitmiyorum işim gücüm düzenim burada artık de.

Annenle baban çok düşüncesizmiş bekleyip seni evlendirip öyle gitselerdi neyse...
Sen napıcaksın bu saatten sonra köyde bide yurtdışında yaşamış insansın ben olsam gitmem.
Hem köy yerinde Nasıl koca bulcan işsiz tarla çalışanıylamı evlencen hiç gitme bence.

Madem yalniz kalmami istemiyorsunuz ozaman bir kac yil daha bekleyin ben evlenene kadar diyin.
Evlenmeyi düsünmeseniz bile böyle söyleyin..belki beklemezler sizi ve giderler. Belki gercekten bir kac yila evlenirsiniz :)
Tartismaya gerek yok. Bu konunun tartismaya acik olmasini izin vermeyin. Hayat sizin hayatiniz sonucta.

Ayrıca 30 yaşında kadınsın ya koskocaman Walla bizim köy İst hemen çıkışı 1 saatlik yani ben bile gidip orda yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…