- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Çok saçma yurtdışından doğuya dönmek. siz 30 yaşındasınız,düzeninizi bozmak istememekte haklısınız.sadece siz mi varsınız ailenizin yanında? Ben kendi adıma dönmem...
Diger herkez evli düzenleri var. Bi tek benim onlarla yasayan. Beni burda yanliz birakmak istemiyolar. Asla olmazmis.Evet ben annem ve babam.
Evli olanlar yutdışında mı? Yurtdışında olmasalar da gitmeyin derim...Diger herkez evli düzenleri var. Bi tek benim onlarla yasayan. Beni burda yanliz birakmak istemiyolar. Asla olmazmis.
Kalmanın bir yolunu bulmanız şart
Merhabalar. Uzun bi aradan sonra tekrar konu aciyorum. Annemle bir haftadir konusmuyoruz. Günlerdir bisi yiyip icmedim. Sikintidan sürekli uykum geliyo. Ise geliyorum ama zor calisiyorum. Su an isyeyim belki cevap yazamam ama yazdiklarinizi tek tek okurum. Yillar önce annemin istegi ile yurd disina geldik. Simdi kendi istemiyo diye temelli dönmemizi istiyo türkiyeye. Ben 30 yasindayim bu saatten sonra orda dogunun kücük bi incesi memleketimiz. Ne yaparim orda. Cok büyük tartisma yasadik. Vicdanen cok kötüyüm. Bi haftada eridim.
Evli olanlar yutdışında mı? Yurtdışında olmasalar da gitmeyin derim...
E kendi istiyorsa dönsün, hep birlikte dönmek zorunda değilsiniz ki.
Kalma tabi ne öyle çocuk gibi.ailenizi ikna edin ve gitmeyin.ya da bir koca bul kızzzz yalnızzzz:)))Yurd disinda ama aile baglarimiz kuvvetli degil. Onlarla kalamam
Kültür oalrak kalamam. Buyuk skandal bizimkilere göre
30 yaşında koca çalışan kadınsın.. Saçından mı sürükleyecekler Türkiye'ye?
Biraz sesini çıkar, bu kadar pasif olma.
Kalma tabi ne öyle çocuk gibi.ailenizi ikna edin ve gitmeyin.ya da bir koca bul kızzzz yalnızzzz:)))
Yanlışı yapan onlar. 30 yaşındaki koca kadınsın sen, ergen bir genç kız değil. Vicdan azabı çekerek seni suçlu hissettiriyorlar. Boyun eğersen ileride kocana da eğersin, kaynanaya, görümceye, herkese.Sesimi cikardim günlerdir vicdan azabi cekiyom. Annemle cok kirdik birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?