Acı

şahsen kendini ağırdan satan hatunların peşinden acı çekiyor bu erkekler diye düşünüyorum, kolay lokma gördüklerinin ardından bi sünger çekip önündeki maçlara bakıyorlar, hatta kolay lokmaysak sünger çekmeyi beklemeden etrafa bakınıyorlar
şimdi cevap sizde yani acı çekmesi sizin karakterinize göre değişir:)
çokda şaapma derim :))
şaka bi yana
bence bahane aramış gibi geldi, nedir öyle hemen foto moto silmeler, vur dibine sende arıyorsa kendi arasın, tamam suç sizdeysede seven insan affettirme fırsatı vermezmi, tabi şahsınızca aldatma filan yoksa , konuyu tam bilemedik o yüzden varsayımlarla yazdım, hakkınızda hayırlısı olsun

Erkeklerde ask acisi ceker mi 2 yillik iliskiyi bitirdi ama benim yuzumden oldu cok seviyorduk bi anlik sinirle bitirdi sildi herseyi ve kac gun oldu hic arayip sormadi sizce oda aci cekiyo mudur?
Duymak istediklerini yazmak iki yüzlülük olur cnm üzülen adam arar sorar seninkinden ses çıkmıyorsa sende unutmaya bak belki üzülüyodur gurur yapıyodur diyosan o gururunu kırana kadar sen teslim bayrağını çekme değerin baki kalsın

Artik degerim oldugunu sanmiyorum coktan face acmis ve kizlar eklenmis bile 2 yil ya 2 yil da bu kadar basitmiydi

Erkeklerde ask acisi ceker mi 2 yillik iliskiyi bitirdi ama benim yuzumden oldu cok seviyorduk bi anlik sinirle bitirdi sildi herseyi ve kac gun oldu hic arayip sormadi sizce oda aci cekiyo mudur?

Erkekler öyle mantıksızlardır ki, o bitirdiyse bir de şimdi senin aramanı filan bekliyodur.. :)) Ne oldu bilmem de 2 yıldan sonra illa ki arar.. Sen aramaya kalkma.

Artik degerim oldugunu sanmiyorum coktan face acmis ve kizlar eklenmis bile 2 yil ya 2 yil da bu kadar basitmiydi
demek ki!!
Unut gitsin inan en büyük aşklar bile zamanla heyecanını kaybediyorken buda geçer arkadaş sakın üzülme ......

üç beşi hariç çoğu çekmez mantık ön plandadır.bitirmek mantıklı gelmiş ise acı çekmez mantığı acı çekmeyi kabul etmez.üzülür sadece.beyninde deli sorular olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…