- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Bi kere yine ayrilmistik o zaman ben cok yalvarmistim zorla kabul etmisti sevgisinden suphem yok ama aramaz bidaha biliyorum yine yalvarsam bu defa hic affetmez niye boyle yapiyo bilmiyorum bu defa ben yalvarmak istemiyorumkonuyu detaylı anlatmadığınız için yorum yapmak zor. erkekler acı çeker ya da çekmez diye genelleme yapmak doğru değil. kişiye göre değişen bir durum. naptınız kalbini mi kırdınız? öyle hissediyorsanız özür dileyin affetmesi için uğraşın ama illaki bitirmişse kafasında yapacak bir şey yok.
Bi kere yine ayrilmistik o zaman ben cok yalvarmistim zorla kabul etmisti sevgisinden suphem yok ama aramaz bidaha biliyorum yine yalvarsam bu defa hic affetmez niye boyle yapiyo bilmiyorum bu defa ben yalvarmak istemiyorum
Ama tatlım sen olayı net bir şekilde anlatmıyorsun ki bizde ona göre yorum yapalım.Kıskançlık yüzünden ayrılmışsınız ama tam olarak olay nedir,senin hatan varsa eğer tam olarak ne yaptında ayrıldı,aramayalı kaç gün oldu yani bu detaylar önemli.Öyle bir hata yapmışsındır ki mesela aşkından ölse gene aramaz yani biz bu ayrıntıları bilelim ki yorumlayalım,böyle bilemeyiz.Kac gun gecti hala sinir mi kalir
Eee noldu pekiBen kardesimin sozlusuyle ayrilmisti bir ara o zaman sozlu degillerdi, hungur hungur agladigini aglamaktan konusamadigini bilirim..
Nasil affettircem bilmiyorum msj atsam cevap vermez ego tavan yapar o dondun istiyorum kendiligindenyani ne yaptınız da bu kadar kızdırdınız bilemiyorum ama hatalıysanız affettirmeye çalışın madem ayrılmak istemiyorsunuz. ama zorunuza gidiyorsa ya da hata tamamen sizde değilse kendinizi süründürmenin de bir alemi yok.
Eee noldu peki
Yokhem hatalıyım hem de gelsin kendi sırnaşsın istiyosunuz da o iş zor sanki biraz:) ortak arkadaşınız yok mu haber aldığnız?
Nasil affettircem bilmiyorum msj atsam cevap vermez ego tavan yapar o dondun istiyorum kendiliginden
Nasil bi jestBöyle bir erkek değil böyle bir insan bulursan hata karşısında kendiliğinden dönen haber ver bize de...
Hata sendeyse mesaj atarak affettirmeye çalışman olmaz, adam yine sinir olur. Böyle şeyler yüzyüze yapılır, yok yüz yüze gelmek istemiyorsa karşı taraf o zaman pekala kadınlar da sevdikleri erkeğe jest yapabilir.
Nasil bi jest
Bunlardan hic anlamaz ki omeyve sepeti gönderebilirsiniz mesela iş yerine, evine, yine aynı şekilde pişmanlığınızı dile getirdiğinizi belirten bir ses kaydı olabilir şık bir kutunun içine koyarsınız sevdiğiniz birlikte olduğunuz resimleri ekleyebilirsiniz, çiçek yollayabilirsiniz notla birlikte yada hoşuna gidecek başka bişey yapabilirsiniz
Bunlardan hic anlamaz ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?