Acı

tatlikiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
60
9
1
31
Erkeklerde ask acisi ceker mi 2 yillik iliskiyi bitirdi ama benim yuzumden oldu cok seviyorduk bi anlik sinirle bitirdi sildi herseyi ve kac gun oldu hic arayip sormadi sizce oda aci cekiyo mudur?

Gerçekten seven erkek acı çeker.
Sevmiyorsa etrafina bakinmaya başlamistir.

Erkeklerde ask acisi ceker mi 2 yillik iliskiyi bitirdi ama benim yuzumden oldu cok seviyorduk bi anlik sinirle bitirdi sildi herseyi ve kac gun oldu hic arayip sormadi sizce oda aci cekiyo mudur?
Cekerler
Gunlerce aglayan kac kidi gorfum.belli etmezler
sizinkini bilmem

Cok kariyetli gururlu bi sevgilim varfi.bitti dedi tamam dedim...aramadim ve "bitti demekle bitmezmis.kafada bitmiyor" dedi geri gelmisti...sakin arama.o zaman bence ozlem duyar merak eder.

Cok kariyetli gururlu bi sevgilim varfi.bitti dedi tamam dedim...aramadim ve "bitti demekle bitmezmis.kafada bitmiyor" dedi geri gelmisti...sakin arama.o zaman bence ozlem duyar merak eder.
Keske oyle olsa bitti dediyse bitti fotolarimizi bile silmis

eğer suç sendeyse, inadından aramıyordur, burnun sürtsün geri dön yalvar yakar istiyordur. aramıyor diye acı çekmeyecek değil, seviyorsan peşine düşersin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…