- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi Haktan1503
-
tayfun bağış gerçekten çok iyiymiş daha önce adana seyhan başkent hastanesinde tüp bebek merkezinde çalışıyormuş.öğrenimini adanada tamamlamış yani doçentken adana da prof olmuş ve istanbula gitmiş.ben adanada tedavi görüyorum şimdi onun ekibi vardı.gerçekten çok iyiler işlerinde.ben çokk memnun kaldım eminim sende tayfun beyden memnun kalırsın .
Öncelikle tedavinin hayırlı olmasını dilerim . sonucunda mutlu olursun inşllll
canım o hastanede toplam maliyet ne kadarı buluyor ?
Çok tatlı bir doktor Adam beni acıbadem hastanesinde ücretsiz muayene etti :) Paragöz birisi degil yani :) Çokta rahatlatıyor hastasını Allah ondan bin kez razı olsun....
beni de tayfun hoca ücretsiz muayne etti 1saat konuştu şuan nerede tedavi görüyosunuz?
aaa gittin mi? görüşlerin neler?? nereye karar verdin?
aaa gittin mi? görüşlerin neler?? nereye karar verdin?
canım dün tayfun hocaya gittim çok ilgilendi saolsun..çok umut verdi ama benim umudum yok bu sefer bu yüzden psikolojık destek eşliğinde önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz inşallah.. muayene esnasında yanımda psikologumda vardı..hersey yolunda gider umarım..
canım beniimde dün tedavim olumsuz sonuçlandı( araştırmalara başladım. bülent beyle çrb görüşücem ama aklımın bir yerinde de tayfun bey var.. kafam karıştı. nonunla da görüşürüm olmazsa... tek negatifte neden değiştirdin peki? erken değil mi??
canım hayırlısı olsun..bundada vardır bir hayır..üzülme...canım bülent hoca çokiyi bi hoca bundan eminim ama psikolojim buna müsade etmedi..tayfun hocayla görüştüğüm gün bülent hoca için o bizim patronumuzdur, hocamızdır niye merkez değiştiriyosun dedi benşmle konuştukça niye değiştirdiğimi oda anladı.. ama kadıköy acıbadem maslağa göre biraz daha ilgili geldi bana..mesela bülent hoca çok açıklayıcı konuşmauyor..vakti çok önmeli ama tayfun hoca öyle değil beni psikologla görüştürdü psikolog eşliğinde muayene etti ve tedavi sürecimde sürekli yanımda olacak.. bide bana dediki para pul hiç umrumda değil önce allaha sonra bize güven benimde adım tayfun bağışsa seni anne yapıcam..kaaaaaaaaaaaaaaaaaafanı karıştırmak için asla söylemiyorum çokiyi düşün canım hakkına hayırlısı olsun...
sen ikisini ile de görüştüğün için fikirlerin benim için çok önemli. çünkü ben de cem demirel/memorial, acıbadem maslak ve kadıköy arasında kalmıştım. cem beyi tanıdık biri tavsiye etmişti, o sebeble. ama ben acıbademler daha ön planda benim için. evet tayfun bey için çok ilgili diyorlar. sanırım ben de ikisi ile de görüşsem iyi olacak. benim de içime sinen, benimle konuşacak bir dr.a ihtiyacım var. bahçeci yoğun olduğu için dr.la iletişimde değilsin çok fazla...senin raporun var mı bu arada?? yoksa çidere üye ol indirim alıyosun....mesela ben bahçeciden indirimli tedavi aldım ÇİDER sayersinde, maslak ve kadıköy has. için de indirm var.
sana özelden mesaj attım geldi miiiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?